Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (289. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tarsuslu2410

BU ARADA ACABA ARABASINA SES SİSTEMİ TAKTIRAN VARMI,FAZLA PAHALIYA KAÇMADAN Bİ PİONEER CD ÇALAR BİDE BİR KAÇ TANE HOPARLÖR ALMAK İSTİYORUM NE ÖNERİRSİNİZ İLLAKİ ANFİYE İHTİYACIM VAR MI
    PİONEER GÜÇLÜ Bİ TEYP SANIRIM ANFİ OLAMDANDA ARKAYA ÜÇ HOPARLÖRÜ KALDIRIR

BİLGİSİ OLANALAR VARSA PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM

tarsuslu arkadasim ben 2006 mayisinda pioneer deh-2800 almistim internetten hepsiburada com dan

halen kullaniyorum masallahi var

pioneer i tavsiye eerim fakat illaki alacaksan bence usb destekli mp3 playerler var daha kullanisli cd cizilme derdi yok yine arabanin cd calar islevide goruyor fakat ayrica hem hafiza karti yuvalari var hemde usb girisi ucunude kullanabiliyorsun

onlardan tavsiye ederim ben sunny de oyle bir model gordum

• arkadaşlar sunny minton gibi markalara yanaşmayın alacaksınız biraz daha para verip pioneer yada sony filan alın 3-4 ay kullanırsınız sonra cd yi okumaz ışığı yanmaz ses çıkmaz çünkü çok karşılaştım ordan biliyorum
  • arkadaşlar sizlere bir sorum var araba pek fazla kirli olmadığı zaman ıslak bezle silip sonrada kuruluyorum acaba bu silme işlerinde boyaya bi zararı olurmu çizme filan kafama takılıyo kaç günden beri cevaplarsanız sevinirim
  • 35 SK 191 ve GOMUTAN arkadaşlarıma ilgi ve yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum epeydir bakmıyordum bizim siteye, ve tabiiki aracımda maaşallah sorunsuz olduğu için yazamadım.İzmirli arkadaşım sana rastlamadım henüz denk gelmedik...Aracın trigerini 10 güne kadar değiştireceğim tecrübelerimide sizlerle paylaşacağım .Ayrıca forumdaki sizler gibi bilgi ve tecrübelerini paylaşan eski üyelerin herzaman CİDDİ düşünce ve yazılarını görmek isteriz...
  • YUKOBİR arkadaşım ! SEN gel taksici arkadaşını dinle ;hiç kafanı karıştırmadan git en sorunsuz bilinen ve fiyatı makul olan ZAVOLİ marka sıralı sistemi taktır rahat et ...
  • müzik sistemi olarak ben alıcam pioneer 3900 usb var 13 pioneer 4 adet kolon 130w max. giriş gücü 25w 2 yollu anfiye gerek yok toplam 480 ytl istanbulda olanlar için yerde vereyim cevahir alışveriş merkezi 1kat ta arkada cefe var oranın bitişiği arkaya doğru 2 yıl grantili tüm ürünler usb cok önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloody24

arkadaşlar sunny minton gibi markalara yanaşmayın alacaksınız biraz daha para verip pioneer yada sony filan alın 3-4 ay kullanırsınız sonra cd yi okumaz ışığı yanmaz ses çıkmaz çünkü çok karşılaştım ordan biliyorum

valla ne güzel söyledin bundan çnce sahinim vardı ona bi sunny mp3 çalar aldım 5 ay sora bozuldu garantiyide kaybettim mi, bide yapamadılar. teybi attım 5 ay daha borcunu ödedim

• YOKOBİR ARKADAŞIM: SENİNLE AYNI DÜŞÜNCELERİ GEÇEN SENE BENDE YAŞADIM VE LPG TAKTIRDIM ŞUANA KADAR ALLAHA ŞÜKÜR BİR SODUN YAŞAMADIM 2005 LOGAN SAHİBİYİM 1,4 21000 KM. TAKTIRDIM 01/07/2007 TARİHİNDE MİLANO MARKA KİT OZAMAN RUHSAT DAHİL 1500 YTL YE MAL OLDU.Ş.İÇİ 0,15 YTL ŞHİR DIŞI 0,13 YTL YAKIYORUM DEPOM 40 LT. 550 KM.-600 KM YOL YAPIYORUM TABİ KULLAN MADAN KULLANMAYA DEĞİŞEBİLİYOR .1 DEPO 75 YTL YE FUULLUYORUM.. AMA ARTIK HESABINI YAPMIYORUM..ÇEKİŞTE ÇOK AZ FARK EDİYOR. AMA ARASIRA BENZİNLEDE KULLANMAYI İHMAL ETMİYORUM.YANLIZ ÖNEMLİ OLAN TAKTIRACAĞIN MARKA DEĞİL İŞİN EHLİNE YAPTIRMAK. 10000 KM. YAPTIM ŞUANA KADAR USTAYI HALA ARAMADIM. BOL KAZANÇLI VE GÜVENLİ GÜNLER.
  • arkadaşlar ben minton mp3 çalarımdan mennunum eski arabamda 2-3 sene kullandım satarkenden de söküp aldım kısmet olursa yeni arabamda kullanacağım.selamlar.

quote:

quote:

arkadaşlar sunny minton gibi markalara yanaşmayın alacaksınız biraz daha para verip pioneer yada sony filan alın 3-4 ay kullanırsınız sonra cd yi okumaz ışığı yanmaz ses çıkmaz çünkü çok karşılaştım ordan biliyorum

valla ne güzel söyledin bundan çnce sahinim vardı ona bi sunny mp3 çalar aldım 5 ay sora bozuldu garantiyide kaybettim mi, bide yapamadılar. teybi attım 5 ay daha borcunu ödedim

• sd card girişli mp3 çalar tavsiye ederim.. ancak ucuz markalarda (premier-kamasonic v.s.) radio tunerleri çok zayıf ve parazitli... en adi tunerler kullanılmış..radyo keyfinizi de düşünün derim..

• Arkadaşlar dacia logan mcv'de:(sadece önlerde hoparlör var)
    -Blaupunkt teyp modeli nedir?
    -Kulanılan radyo kasetçalar kaç çıkışlı?
    -Arka kapılarda hoparlör kablosu çekilimi?

Bu konularda servisinde daha bilgisi yok.
    Bilen arkadaşlar bizleri aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: segahe

Arkadaşlar dacia logan mcv'de:(sadece önlerde hoparlör var)

http://www.engineforall.com/archivio/2006/12/24-dacia-logan-mcv/large-dacia-logan-mcv-02.jpg

yukarıdaki linkte bulunan resimde arka hoparlörlerin nerde olduğu görülebilir
    ambiance modellerinde hoparlör yeri sadece belirlenmiş, Laureate modellerinde ise standart ve mevcuttur.
    ambiance modellerinde 2x15W laureate lerde ise 4x15w çıkış gücü bulunmaktadır... opsiyonel olarak da
    Blaupunkt cd çalar (4x15w) sunulmaktadır..
    tesisat çekili değildir (ambiance)

• Teşekkürler..

Peki üretilmiş çözümler varmıdır?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: se@

Arkadaslar herkese merhaba,,
    Lpg konusunda bende fikrimi belirtmek istiyorum daha once defalarca belirtmistim ama konu yine açıldığı icin yorumlarımı yazmak istedim.
    Ben aracımda Tartarini marka sıralı sistem lpg kiti kullanıyorum.Su an izmirde lpg litre fiyatı 1,66ytl ve benim sehir ici yakıt tuketimim 15-16ykr.sukurler olsun ki Lpg ile ilgili herhangibir sıkıntım yok gazı dolduruyor ve geziyorum sadece.Evimle isyerimin arası yaklasık 7km, arac sabahları 1-2km kadar benzinle gidiyor sonra lpg ye geciyor ve kalan yolu lpg ile gidiyorum,motor sıcakken lpg ye gecme suresi daha da kısalıyor (motor sıcaksa araba daha kalkmadan bile lpg ye geciyor).sanılanın aksine cekis gucum dusuk degil 1.4 benzinli bir logandan daha iyi hızlanıyor ve yokuslarda yada arac yukluykende hicbir sorun yok.Lpg kitiniz bir kere duzene girdimi (ayarlar v.s.) bir daha bir sıkıntınız olma ihtimali cok dusuk ama servis agı genis bir markayı tercih etmenizi oneririm.Sonucta tatilde yada baska bir yerde sıkıntınız olursa servis agının genisligi isinize cok yarıyor.Benim onerecegim markalar tartarini,zavoli,prins ve brc dir.Ben taktırmadan once cok arastırdım ve bu markaların digerlerine gore daha sorunsuz oldugunu gordum ama aslında en onemlı sey hangi marka degil hangi ustanın taktıgıdır.Bu iste montaj ve duzgun kalibrasyon herseyden onemlı.Bugun yeni bir arac alsam ve lpg taktıracak olsam izmirden kalkıp antalyaya okcan otomotiv unal gedik beye giderdim.cok sagolsun konusunda cok bilgili ve bana antalyadan yaptırdıgı yonlendirmelerle izmirde sorunumu cozmemi sagladi.hangi markayı taktırırsanız taktırın taktıracagınız montaj atolyesini cok iyi secin ve mutlaka arabanızın isi bitesiye kadar basında durun.
    Bence Lpg cok ekonomik ve olmazsa olmaz bir yakıt turudur.Lpg li araclar bakım masrafları,yakıt v.s. olarak dizellerden bile avantajlıdır sonucta dizellerin bakımları,enjektor v.s. maliyetleri cok yuksek ama lpg li araclarda benzinli arac bakımı ve 5ytl lik lpg filtresi (lpg filtresi 5000-10000km debir degisiyor degistirmesenizde olur ) haric bir masrafınız yok.Benzinle bir yere giderken iki kez dusunursunuz ama lpg ile bu sıkıntıda yok.ben aracım 6000 civarındayken lpg taktırdım ve su anda 24000km deyim.18000 km de lpg den ettigim kar bugunki fiyatlarla 2700ytl.lpg yi 1550 ytl ye takdırdım ve ruhsata isletme isini kendim takip ettim yanlıs hatırlamıyorsam 180ytl gibi bir masrafı oldu.Ettigim masrafları cıkardım ve ettigim kara bir bakın.yani on yargılardan bir an once kurtulun ve benzinden uzaklasın.
    Kim ne derse desin LPG İYİDİR...üstelik bizim araclarımız 8v lik motorları sayesinde lpg ye en uyumlu araclardan birisi.

arkadaşım sen farkı iyi hesaplamamışssın o kadar etmez 10 km de 2700 ytl karı nasıl ediyorsun senin bu hesaba göre lpg yi bedava alman gerekli ayrıca aracın benzinle daha fazla yol kat ettiginide hesaplarına ekle 1 litre lpg ile arac en fazla 13 km gider ama 1 L benzinle 17 km ye kadar cıkabilir yani direk arasındaki fark 1,5 ytl değil

arkadasim oturup carpma ,bolme yapmadim .Yazdıklarımı dikkatle okursan 10kmde 2700ytl degil su sekilde yazdım; ben aracım 6000 civarındayken lpg taktırdım ve su anda 24000km deyim.18000 km de lpg den ettigim kar bugunki fiyatlarla 2700ytl bugun ki fiyatlarla ibaresine dikkati cekmek istiyorum.LPG 1 ytl iken ettigim karla, şu anda 1,66ytl iken ettigim karı aynı kefeye koyamazsın, ytl cinsinden degilde yakıt litresi olarak yazmam gerekliydi ozaman.
    aracım benzinin bugunki fiyatıyla sehir ici 30ykr yakıyor lpg ile 15 ykr yakıyor kabaca her km de 15 ykr kar ediyorum matematik bu.sehir dısı fazla kullanmadıgım icin o kadar ince hesaplara girmedim anlatmak istedigim tek sey lpg den elde edilen kar.isteyen taktırsın istemeyen taktırmasın ben taktırdım cok memnunum yine benzinli arac alsam aldıgım gibi gider taktırırım.Olay benzinle 17 km gittim yok lpgyle 13km gittim olayı degil yani kullandıgım ve gordugumu yazdım bilimsel verileri degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@ -- 3 Ocak 2008; 15:53:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 35sk191

quote:

Orjinalden alıntı: segahe

Arkadaşlar dacia logan mcv'de:(sadece önlerde hoparlör var)

http://www.engineforall.com/archivio/2006/12/24-dacia-logan-mcv/large-dacia-logan-mcv-02.jpg

yukarıdaki linkte bulunan resimde arka hoparlörlerin nerde olduğu görülebilir
    ambiance modellerinde hoparlör yeri sadece belirlenmiş, Laureate modellerinde ise standart ve mevcuttur.
    ambiance modellerinde 2x15W laureate lerde ise 4x15w çıkış gücü bulunmaktadır... opsiyonel olarak da
    Blaupunkt cd çalar (4x15w) sunulmaktadır..
    tesisat çekili değildir (ambiance)

arkadaslar mcv leri bilmiyorum ama sedan loganlarda ambiance pack modellerinde de 4x 15 watt cıkıs gucu mevcut ama tesisat cekili degil,sadece hoparlor alır ve tesisatı cektirirseniz 4 cıkısıda kullanabilirsiniz. teypten on hoparlor -arka hoparlor ayarlarını da yapmayı unutmayın.

• DOLVENA KARDEŞ

BUGÜN BİR ÖĞRETMEN ARKADAŞIM, CLİO ARACININ TRİGER MALZEMESİNİ 120 YTL YE ALIP SERVİS

DIŞI BAŞKA BİR USTADA YAPTIRMIŞ. TOPLAM 14O YTL ÖDEMİŞ. SERVSİTE İSE 120 MALZEME+180

İŞÇİLİK= 300 YTL İSTEMİŞLER. EĞER İNANDIĞIN, GÜVENDİĞİN BİR USTAN VARSA ONA YAPTIR.

ZİRA SERVİS BİZİ YEMEK İÇİN SALYALARINI AKITIYOR.

quote:

Orjinalden alıntı: dolvena

35 SK 191 ve GOMUTAN arkadaşlarıma ilgi ve yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum epeydir bakmıyordum bizim siteye, ve tabiiki aracımda maaşallah sorunsuz olduğu için yazamadım.İzmirli arkadaşım sana rastlamadım henüz denk gelmedik...Aracın trigerini 10 güne kadar değiştireceğim tecrübelerimide sizlerle paylaşacağım .Ayrıca forumdaki sizler gibi bilgi ve tecrübelerini paylaşan eski üyelerin herzaman CİDDİ düşünce ve yazılarını görmek isteriz...

• ARKADAŞLAR

BİR ARA ARKA SAĞ KAPIDAN SU ALMA SORUNUMDAN BAHSETMİŞTİM. SORUN KAPI FİTİLLERİNDEN

DEĞİLMİŞ. BU ARADA BU SORUNUMUN CEVABINI DA BEN BULDUM. GERÇEKTEN BU GİDİŞLE BEN

DACİA-LOGAN USTASI OLACAĞIM.

EFENDİM, BOZUK TEKNİK BİLGİMLE ANLATAYIM

SORUN CAMIN DIŞ ALT CONTASINDAN (ÇITA ŞEKLİNDEKİ) İÇERİ MUHAKKAK SIZAN SUDAN

KAYNAKLANIYOR. BU SUYUN İÇERİ KAÇMASI DOĞAL; ZATEN KAPININ EN ALTINDA TAHLİYE

KANALLARI VAR. BURADAN SU TEKRAR DIŞARI ÇIKAR. BİR DE İÇERİYE GİREN SU ; ARABANIN

EĞİMİNE GÖRE İÇ DÖŞEME KAPAĞINA ARADAKİ BOŞLUKLARDAN DAMLAYABİLİYOR. BENİMKİ DE

BÖYLE OLMUŞ. BENİMSIZINTININ SEBEBİ İÇ DÖŞEMEYİ KAPIYA BAĞLAYAN SİYAH SİLİKONUN

ZAMANLA DEFORME OLUP, ORAYA BİRİKEN SUYU ALMASI İÇERİYE.

YANİ ANLAYACAĞINIZ BENİM SIZINTI KAPI FİTİLLERİNDEN

DEĞİL; İÇ DÖŞEMEYLE KAPININ ARASINDAKİ SİLİKONDAN. BİZ İŞİMİZİ İYİCE GARANTİYE ALDIK;

İÇ DÖŞEME KAPAĞINI SÖKTÜK, KAPI İÇ SACINDAKİ DELİKLERİ NAYLON VE BALİ YAPIŞTIRICI

ARACILIĞIYLA KAPATTIK. SORUN ÇÖZÜLDÜ. AMA DİKKATİMİ ÇEKEN, TOFAŞIN KUŞ SERİSİNDE

BİLE İÇ DÖŞEMENİN HEMEN ARDINDA KAPININ İÇ SAC DELİKLERİ NAYLONLA KAPALIYKEN BİZİM

ARAÇ BENİ, BU KUPKURU HALİYLE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI.

• quote:

arkadaşlar sizlere bir sorum var araba pek fazla kirli olmadığı zaman ıslak bezle silip sonrada kuruluyorum acaba bu silme işlerinde boyaya bi zararı olurmu çizme filan kafama takılıyo kaç günden beri cevaplarsanız sevinirim

hocam benim düşüncem arabanın boyasına zamanla zarar verebilir.bu uygulamayı yapmasanız daha iyi.
  • arkadaşlar şu ses sistemi hakkında benimde kafama bişeyler takıldı
    mcv lerde arkaya hoparlör zor gibi gözüküyo şuan ama kapılar olabilir. peki bu kapılara kaç cm hoparlör takılabilir. k.tapcığına baktım göremedim bilen var mı acaba. ayrıca eski aracımızda pioneer vardı bi 150 w hoparlör amfiyi aratmıyodu. o emektarda duruyo ama cd li pionner yada sony düşünüyorum ama nasip. pioneer paranızın karşılığı benceee
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuralcakici

arkadaşlar şu ses sistemi hakkında benimde kafama bişeyler takıldı
    mcv lerde arkaya hoparlör zor gibi gözüküyo şuan ama kapılar olabilir. peki bu kapılara kaç cm hoparlör takılabilir. k.tapcığına baktım göremedim bilen var mı acaba. ayrıca eski aracımızda pioneer vardı bi 150 w hoparlör amfiyi aratmıyodu. o emektarda duruyo ama cd li pionner yada sony düşünüyorum ama nasip. pioneer paranızın karşılığı benceee

mcv lerde hoporlörler kapılarda zaten başka koyulcak bi yerde yok en mantıklısıda kapılar zaten kapılardaki hoporlörlerin tam olarak çapını bilmiyorum ama 15 cm filan civarında galiba
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.