Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOMUTAN `ARKADAŞ SENİN PROBLEMİN OTOMOBİLDE DEYİL SENİN PROBLEMİN SERVİSTE BU ÜLKEDE YOK DİYE BİRŞEY YOK ORİJİNALİ OLMASA BİLE BENZERİ MUHAKKAK VARDIR BU NE BİÇİM SERVİS BU NE BİÇİM HİZMET İNSANA MORAL VERECEKLERİ YERDE DAHA FAZLA MORALİNİ BOZUYORLAR SANA SABIR DİLİYORUM
  • EL İNSAF...

SERVİSİN BECERİKSİZLİĞİNİ BEN DE VURGULUYORUM. DİKKATLİ OKURSAN ARABAYLA İLGİLİ BİR

OLUSUZLUK DA YAZMADIM. ELEŞTİRİMİ DE ADIYAMAN'DAKİ SERVİSLE SINIRLI TUTTUM. GENELLEME

YAPMADIM. BURADA BELKİ İLERİDE BAZI ARKADAŞLARIN BAŞINA GELEBİLECEK BİR SORUN HAKKINDA

DA İPUÇLARI VERİYORUM ACİZANE. BAZI ARKADAŞLARDAN DA BUNCA SAÇMA SAPAN İŞLER

ARASINDAN NASIL SIYRILACAĞIM KONUSUNDA YARDIM İSTİYORUM BİR ANLAMDA.

AYRICA HERŞEYDEN ALINMANA VE CEVAP YAZMANA DA GEREK YOK. GEREKİRSE ARABAMI DA

ELEŞTİRİRİM, BU KONUDA SENDEN AKIL ALACAK DEĞİLİM. YAZDIKLARIMI KENDİ ÜZERİNE

ALINMADAN DİKKATLİCE OKU LÜTFEN.

quote:

Orjinalden alıntı: fanuba10

servisteki adamlar beceriksiz ise aracın ne suçu var bence sen işini bilen bir servis bulmaya bak durumuna üzüldüm gördüm kadarı ile yaşadın sorunlar senin araca has dolayısı ile bunu genele yayamazsın

• GOMUTAN arkadaşımızın bu durumunu anlayışla karşılamak gerekir. Şuan kullandığı araç Mercedes olsa yine aynı tepkiyi verirdi. Sonuçta yılların birikimi ve emeği karşılığı taksitlerini ödediği bir öğretmen için ciddi miktar sayılacak maliyet. Tabiki bu tepkisi normal. Sonuçta her araçta seri üretimden doğan bu gibi sorunlar her zaman görülebiliyor, ne yazıkki çok ünlü firmalar dışında bu gibi problemleri çözmekte isteksiz davranıyorlar, asıl sebeb araç ucuz hiç sesini çıkarma. Aslında bütün problem garanti ve servis anlayışı. Benim aracım 3'. yılına girdi, hiç masrafım olmadı (bu gibi konularda) ben şanslıyım, ama meslektaşım şansız, bu şansızlığı Renault güvencesiyle aldığı firma gidermesi lazım. Eğer buna Reno bir çözüm getirmiyorsa, tüketici her türlü yasal hakkı ve her türlü sözü söyleme hakkına sahiptir. Tabi insan ister istemez bu üründen nefret ediyor.
    Ben 2005 ocak ayında almıştım aracımı, kilima için 2,000 ytl istediler, bende kilimasız aldım. ARADAN SADECE 2-3 AY GEÇTİKTEN SONRA firma kilimayı kampanya dahilinde bedava verdi. Yani benim aldığım fiyata kilimalı sattı. Benim cinlerim tepeme çıktı. Nerde Reno yetkilisi varsa hepsine demediğim kalmadı. Birdaha asla Reno ile ticaret yapmayacağım sözü verdim, hala sözümdeyim. Resmen keriz yerine konulduk, zaman içerisinde Loganın verdiğim paradan fazlasını görünce sinirim nispeten soğudu, ama bir daha Reno dan kesinlikle araç almamaya yemin ettim ve almamda. Şimdi burada GOMUTAN arkadaşımızın durumunu anlamamak, şu atasözü ile açıklanır. ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR. Öğretmen arkadaşımıza bu işi sonuna kadar takip etmesini, tüketici haklarından yararlanmasını özellikle rica ediyorum. Herkese selamlar.

• GOMUTANA KATILIYORUM...GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ BİLDİRİYORUM...LAKİN ŞU NASIL OLUR YA ANLAYAMADIM RENO BU FİRMAYI %99 HİSSESİNİ SATIN ALMIŞ ZATEN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜ KENDİ MEGANE VE CLİO PARÇALARI KULLANIYOR AYRICA ROMANYADA BU ARAÇ RESMİ BİR ARAÇ YANİ HERYERİNDE ROMANYANIN BU ARABA VAR PARÇA OLMADIĞPINDAN DEĞİL ADIYAMANIN SERVİSİNİN DÜPEDÜZ TERBİYESİZLİĞİ...İNSAN NE YAPAR YAPAR PARÇA UYDURUR SONUÇTA KÜÇÜK BİR MANDAL BU ALLLAH BUNLARI BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN..KARDEŞİM MESLEKTAŞIM SABIR AMA BENCE YILMADAN HAKKINI ARA...
  • Arkadaslar yakıt göstergesi ile ilgili soruma cevap veren arkadaslara tesekkürler.
    En kısa zamanda servis yolu gözükmüs bulunuyor.
  • GOMUTAN arkadaşımıza katılmamak elde degil ama terbiyesizlik ve iş bilmezlik tamamen servisin halt yemesi
    Malum ben bir sıkıntı yasamaktayım ama araclarımız sürekli arıza cıkaran cinsten degil.İhtiyac oldukcada cevredeki diger servislerden yararlanılabilir diye düsünüyorum
  • Bir de tüketim olarak 150 km şehir içi,400 km sehir dısı toplam 550 km de depoyu fulledim 80 ytl tuttu.
    Benim hesabıma göre 145 kr yakıyor.1800 km deki bir mcv nin yakıt durumu sizce nasıl?
  • MErhaba Arkadaşlar;

Gomutan arkadas baya bi eziyet cekmişsin durumla ilgili ama sanmaki baska bi marka arac aldıgında daha iyi bi servisle daha iyi bir hizmetle daha az sorunla karşılaşacaksın seninkisi bi şanssızlık olmus , bizim şirkette her türlü araç var Wolksvagen den tut Opel ' e kadar ne sorunlar yaşanıyor ne aptallıklar yapılıyor bir bilsen , seninki sadece şanssızlık, her neyse geçmiş olsun sonucta halletmişsin. Bu arada gecen gun basımdan gecen bi olayı anlatmadan gecemicem, Geçen gün benim loganla zamanımın kısıtlı oldugu bi gundu acele edip ters yola girdim az ilerde pat diye polis çıktı karşıma eywah demeye kalmadı çevirdi beni ben ne yalan söylesem nasıl taklalar atsam diye düşünürken polis ehliyet ruhsat bile sormadan araba seninmi kaça aldın memnunmusun kullanısı nasıl yakıtı nasıl diye sormaya basladı ben içimden bir oh çektim ve polisle biraz muhabbet ettik oda almayı dusunuyomus bizde bu vesileyle ceza yemeden yırttık baska bi araç olsaydı cezayı itelemişlerdi anında... Akıl Var Logan Var!..... Saygılar,

• quote:

Orjinalden alıntı: eseracar

MErhaba Arkadaşlar;

Gomutan arkadas baya bi eziyet cekmişsin durumla ilgili ama sanmaki baska bi marka arac aldıgında daha iyi bi servisle daha iyi bir hizmetle daha az sorunla karşılaşacaksın seninkisi bi şanssızlık olmus , bizim şirkette her türlü araç var Wolksvagen den tut Opel ' e kadar ne sorunlar yaşanıyor ne aptallıklar yapılıyor bir bilsen , seninki sadece şanssızlık, her neyse geçmiş olsun sonucta halletmişsin. Bu arada gecen gun basımdan gecen bi olayı anlatmadan gecemicem, Geçen gün benim loganla zamanımın kısıtlı oldugu bi gundu acele edip ters yola girdim az ilerde pat diye polis çıktı karşıma eywah demeye kalmadı çevirdi beni ben ne yalan söylesem nasıl taklalar atsam diye düşünürken polis ehliyet ruhsat bile sormadan araba seninmi kaça aldın memnunmusun kullanısı nasıl yakıtı nasıl diye sormaya basladı ben içimden bir oh çektim ve polisle biraz muhabbet ettik oda almayı dusunuyomus bizde bu vesileyle ceza yemeden yırttık baska bi araç olsaydı cezayı itelemişlerdi anında... Akıl Var Logan Var!..... Saygılar,

çok iyi yaaa

• GOMUTAN HOCAM.. SİNİRLENMEKTE HAKLISINIZ.. SİZİ ANLIYORUZ..

• Bayram sebebiyle Zonguldak ve Bartın a gittim.Kac yerde sordular malum meraklısı cok ama iş almaya gelince cesaret edip alamadıklarını söylediler.Fiyatı,yakıtı,yolda gidisi,motor sesinin iceri yansımasını vb.
    Sözün kısası dediğim gibi meraklısı cok.
    Her parçasıyla kendini ispatlamıs bir arac.
    Ve bizim için aracımız 10 numara arkadaslar
  • Kücük bir anıda benden,
    bazıları 1.köprüden gecemez,bazıları gecer dedi.Arac ruhsatta hususi kamyonet olarak geciyor.Caglayan 2.köprü sapagında trafik polisi otosunun yanında durdum,polis memuruna ruhsatı gösterdim,durumu izah ettim.Ruhsatı aldı yapraklarını inceledi araca baktı olmadı bi daha ruhsata bi daha araca baktı.,kafası karıstıbi daha ruhsat bi daha arac derken ruhsatı uzattı al hadi dedi yürü senimi gözetliyorlar.
    Net cevap veremedi,ben 1.köprüden gectim ama yolda ekip otosuna rastlamadım.Rastlasaydık ne olurdu bilemiyorum.
  • quote:

servisteki adamlar beceriksiz ise aracın ne suçu var bence sen işini bilen bir servis bulmaya bak durumuna üzüldüm gördüm kadarı ile yaşadın sorunlar senin araca has dolayısı ile bunu genele yayamazsın

BU KONUDA GOMUTANA GERÇEKTEN HAK VERİYORUM,BENDE ADIYAMANDAYIM ADIYAMANDA İSENİZ RENODAN SIFIR ARABA ALMICAKSINIZ VEYA TAMİR İÇİN SANYİYE GİTMEYİ GÖZE ALACAKSINIZ,BEN TAŞ İZLERİNE SÜRMEK İÇİN BOYA BULAMADIM.NEYMİŞ EFENDİM ANCAK BU RENK Bİ ARABA KAZA YAPIP GELECEKMİŞ OZAMAN ODA BOYA ARTARSA,AMA SATARKEN 6 YIL ÇÜRÜMEYE KARŞI ĞARANTİM VAR DEMEYİ BİLİYOR.

VALLA BU KONUDA GOMUTANA TAMAMEN KATILIYORUM,ADIYAMANDA RENO DAN ARABA ALIYORSAN SERVİS DESTEGİNİ UNUTACAKSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarsuslu2410

quote:

BU KONUDA GOMUTANA GERÇEKTEN HAK VERİYORUM,BENDE ADIYAMANDAYIM ADIYAMANDA İSENİZ RENODAN SIFIR ARABA ALMICAKSINIZ VEYA TAMİR İÇİN SANYİYE GİTMEYİ GÖZE ALACAKSINIZ,BEN TAŞ İZLERİNE SÜRMEK İÇİN BOYA BULAMADIM.NEYMİŞ EFENDİM ANCAK BU RENK Bİ ARABA KAZA YAPIP GELECEKMİŞ OZAMAN ODA BOYA ARTARSA,AMA SATARKEN 6 YIL ÇÜRÜMEYE KARŞI ĞARANTİM VAR DEMEYİ BİLİYOR.

VALLA BU KONUDA GOMUTANA TAMAMEN KATILIYORUM,ADIYAMANDA RENO DAN ARABA ALIYORSAN SERVİS DESTEGİNİ UNUTACAKSIN

bölge müdürlükleri olmadı genel müdürlüğü olmalı bunlar ile temasa gecildimi acaba
    Eski bir beyaz esya servis calısanı olarak(yıllar öncesi) bölge müdürlüğüne sikayet edilir ve müsteri haklı bulunursa ve bu sikayetler artarsa o servisten servis yetki belgesini alıyorlar ve sikayeti ücretsiz yerine getirip üstünede yapmadıkları soytarılık kalmıyor
    Bu konuda dikkatinizi cekerim.

• servis desteğini unutcaksın diye bişe yok renault bu türkiyenin her yerinde en rahat hizmet alabilceğiniz bi marka, şikayetinizi iletin bölge müdürlüğüne , genel müdürlüğe , mutlaka sorununuza çözüm bulunacaktır ,ya onlar kendilerine çeki düzen vericekler yada taslarını taraklarını toplayıp gidicekler yerlerine yenileri gelicek, bu ülkede ya tanıdıgın olucak yada kafadaki adamlara ulaşcaksın yoksa vay haline.. dediğim gibi hiç durmayın ilk olarak genel müdürlüğe şikayet e-maili atarak olaya baslayın bahsettiğiniz gibi bi durum varsa..

quote:

Orjinalden alıntı: KARA ELMAS

quote:

Orjinalden alıntı: tarsuslu2410

quote:

bölge müdürlükleri olmadı genel müdürlüğü olmalı bunlar ile temasa gecildimi acaba
    Eski bir beyaz esya servis calısanı olarak(yıllar öncesi) bölge müdürlüğüne sikayet edilir ve müsteri haklı bulunursa ve bu sikayetler artarsa o servisten servis yetki belgesini alıyorlar ve sikayeti ücretsiz yerine getirip üstünede yapmadıkları soytarılık kalmıyor
    Bu konuda dikkatinizi cekerim.

• quote:

Kücük bir anıda benden,
    bazıları 1.köprüden gecemez,bazıları gecer dedi.Arac ruhsatta hususi kamyonet olarak geciyor.Caglayan 2.köprü sapagında trafik polisi otosunun yanında durdum,polis memuruna ruhsatı gösterdim,durumu izah ettim.Ruhsatı aldı yapraklarını inceledi araca baktı olmadı bi daha ruhsata bi daha araca baktı.,kafası karıstıbi daha ruhsat bi daha arac derken ruhsatı uzattı al hadi dedi yürü senimi gözetliyorlar.
    Net cevap veremedi,ben 1.köprüden gectim ama yolda ekip otosuna rastlamadım.Rastlasaydık ne olurdu bilemiyorum.

kara elmas kardeş hatırlarsan bende sormuştum o konuyu ama ben geçiyorum valla 1. köprüden polisinde dediği gibi polis boğaz köprüsünde durup gişerlerde bizi mi bekliycek geç kardeşim bi şey olmaz zaten kapalı olmadığı için dikkat çekmeyiz

• quote:

Orjinalden alıntı: bloody24

quote:

Kücük bir anıda benden,

kara elmas kardeş hatırlarsan bende sormuştum o konuyu ama ben geçiyorum valla 1. köprüden polisinde dediği gibi polis boğaz köprüsünde durup gişerlerde bizi mi bekliycek geç kardeşim bi şey olmaz zaten kapalı olmadığı için dikkat çekmeyiz

OGS adım 2.köprüden transit gecerim diye ama yol gözümde büyüdü sonucta kadıköye gececektim.Bir sorayım dedim polise bilirse o bilir diye ama bilmiyormus
    İnsallah bundan sonraki gecişlerimizde sıkıntı olmaz.

• Hazır ogs demişken,ogs kullanan arkadaslardan yardım
    bayramın 3.günü istanbula dönüyorum düzceden otobana girdim gişeden gecerken ogs cihazı sesli sinyal verdi otobana giris yaptın diye
    ist camlıca giselerden cıkarken herhangibir ses vermedi bunun anlamı ogs cihazını mı tanımadı yoksa bayram süresince ücretsiz geciş oldugundan mı? ücretsiz geçişlerde ses vermez mi?
  • Orjinalden alıntı: bloody24

Arkadasım imzanı nasıl koyu ve mavi yaptın?
  • Orjinalden alıntı: KARA ELMAS

Orjinalden alıntı: bloody24

Arkadasım imzanı nasıl koyu ve mavi yaptın?

kardeşim senin için imzanı hazırladım ama < işaretli olanı [ bununla > işaretli olanıda ] bununla değiştirmek zorundasın [ ve ] bu işaretler mesajlarda çıkmıyo o yüzden

<center><b><color=blue>2008 DACIA LOGAN MCV 1.5 DCI AMBIANCE PACK1 METALIK PLATIN GRI</color>
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.