bloody24 arkadasım ben capa da oturuyorum cok cok nadir anadolu yakasında isim oluyor onuda OGS alıp 2.köprüden transit gecerek cözmek istiyorum ve aracın hayırlı olsun diyorum Sen nerede oturuyorsun 24 ten kasıt erzincan mıdır?
Arkadaslar ayrılma fikrini nereden cıkarıyorsunuz anlamıyorum.Tecrübe ,bilgi,deneyim baki değilmidir? bilgi paylasılamaz mı? modeli farklı olsa bile o arac hakkında bilgimiz olamaz mı?Ayrılırsak her foruma ayrı ayrı mı mail atıcaz? Birde MCV ci arkadaslar ruhsatlarına bakarlar mı? benim ruhsatta kamyonet yazmasına ragmen ticari degil hususi isaretli.Bu 1. köprüden gecer anlamına mı gelir? Tesekkürler Yeni arac alan arkadaslarada hayırlı olsun :)
DİZELCİ KARDEŞ
TRİGER KAYIŞINI DEĞİŞTİRDİN Mİ? DEĞİŞTİYSEN NE KADARA MAL OLDU, NELER YAPTILAR?
YAZABİLİRSEN SEVİNİRİM...
quote:
Orjinalden alıntı: dizelci
ARKADAŞLAR UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR YANINIZDAYIM İŞ YOĞUNLU ŞEHİRDIŞI GİDİŞ GELİŞLER DERKEN NETE GİRMEYE PEK VAKİT BULAMADIM ŞU KALOSCU ARKADAŞA BİR KAÇ ŞEYDE BEN YAZAYIM KALOS DEDİĞİ ARABA KORELİ DAEWO İSİM DEĞİŞTİRDİ O KADAR BENDE BİR ZAMANLAR DAEWO LANOS VARDI ÇOK ÇEKTİM O ARABADAN SATANA KADAR CANIM ÇIKTI LOGANI ALMADAN ÖNCE BAYİ BAYİ GEZİYORDUM KALOSUN SEDANI AVEO YU BAYİDE TEST ETTİM 1.4 MOTORLUSU İNANIN BANA BİZİM LOGANLARIN 1.4 MOTORLUSUNA YAKLAŞAMAZ BİLE KALOSUN 1.2 HB SİNİDE TEST ETTİM ODA MOTOR OLARAK ÇOK ZAYIF İÇİNDE KULLANILAN MALZEME VE İŞÇİLİKTE ÖYLE AMAN AMAN DEĞİL YANİ LOGANLARIN BU KONUDA BİR EKSİSİ YOK DAHA SONRA GİTTİM LOGAN DİZEL ALDIM 60.000KM DEYİM VE YAKIT OLARK İŞÇİLİK OLARAK DİZAYN OLARK ÇOK MEMNUNUM 60.00KM LİK KULANIMDA HERHANGİ BİR AKSAKLIK VEYA ARIZA SÖZKONUSU DEĞİL PERİYODİK BAKIM DIŞINDA SERVİS YÜZÜ GÖRMÜYORUM ŞEHİR İÇİ KULLANIMDA VE ŞEHİR DIŞI KULLANIMDA SÜRÜCÜSÜNÜ ÜZMEYEN YORMAYAN BİR ARABA BEN MEMNUNUM VE HERKESE TAVSİYE EDERİM SAYGILAR
MOTORİN
quote:
Orjinalden alıntı: tartısılmaz
s.a aleykum beyler su ara bende chevrolet kalos 1.2 war:bır problemım yok :3.5 seneden berı kullanıorum :ailem genıs oldugu ıcın satmak zorundaydım:en ufak sorunum bıle cıkmaıdıı dacianın su sw wagonunu almak ıstedım:ve 2 hafta once servıse gıttım araba ıcıne bındım konsol klasık model tıpı:ne bılım o arabayı almak ıcıme sınmedıı:ve forumunuza baktıgımda arabadan garıp garıp sesler geldıgını soyluorsunuz:ben kalosum dan hıc oyle bıse duymadım:sımdı kalosu satıp onu almak mantıklı gelmıor:dacialardanda pek ıyı seyler duymadım zaten:arkdasımın 2006 dacıa sedanı war:arkdas memnun dıesel motor arabasıı:arabnın cok serı olmadıgını ve bg rının dusuk oldugunu soledıı:sence dedım alımmı dedım:alma dedı:avrupa arabaya bın dedı:bı cvp yazın nolur:
VALLA CHEVROLET İN SADECE ÖNÜNDEKİ + SİMGESİ GÜZEL GERİSİ 5 PARA ETMEZ
quote:
Orjinalden alıntı: tartısılmaz
s.a aleykum beyler su ara bende chevrolet kalos 1.2 war:bır problemım yok :3.5 seneden berı kullanıorum :ailem genıs oldugu ıcın satmak zorundaydım:en ufak sorunum bıle cıkmaıdıı dacianın su sw wagonunu almak ıstedım:ve 2 hafta once servıse gıttım araba ıcıne bındım konsol klasık model tıpı:ne bılım o arabayı almak ıcıme sınmedıı:ve forumunuza baktıgımda arabadan garıp garıp sesler geldıgını soyluorsunuz:ben kalosum dan hıc oyle bıse duymadım:sımdı kalosu satıp onu almak mantıklı gelmıor:dacialardanda pek ıyı seyler duymadım zaten:arkdasımın 2006 dacıa sedanı war:arkdas memnun dıesel motor arabasıı:arabnın cok serı olmadıgını ve bg rının dusuk oldugunu soledıı:sence dedım alımmı dedım:alma dedı:avrupa arabaya bın dedı:bı cvp yazın nolur:
tartısılmaz... arkadaşım... öncelikle hoşgeldin.. hislerini dile getirmen çok güzel.. Bu forumdan da anlaşılacağı üzere bazılarımız sorunları olduğu doğru ama hiç yakınan biri olmadı... sorunlar deyince köklü sorunlar değil... Çözülebilir... Yeni modellerinde giderilmiş sorunlar... 2008 lerde çok büyük değişiklikler oldu.. Bütün bu değişiklikler bizim burada dile getirmemiz sayesinde olmuştur.. çok büyük beklentilerle almadık zaten.. ama biçoğumuzun da dile getirdiği gibi beklentilerimizin üstünde çıktı bu araçlar.. Megane II gibi olmasını bekleyemezsin... Beygir gücü kavramı ve diğer donanımlar görecelidir.. yani herkese göre değişir.. Benim için Önemli olan genişlik ferahlık yaygın servis hesaplı yedek parça diyorsan.. gel katıl sende aramıza.. önyargılarla hareket etme.. Bunları nedenmi söyledim.. Çünkü bende senin gibiydim... kal sağlıcakla...
akg01 arkadaşım... hoşgeldin.. bir izmirli daha katıldı aramıza... çağlar (yasaluyari) duy kardeşim sende...
ARKADAŞLAR
BU İŞLEMİN HİÇ ZARARI YOKMUŞ VE TAVSİYE EDİLİYOR. BEN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
SİZDEN YAPAN VAR MI? SADECE DİZELLER DEĞİL BENZİNLİLER İÇİN DE ÜRÜN VAR.
akg01 arkadaşım... hoşgeldin.. bir izmirli daha katıldı aramıza... çağlar (yasaluyari) duy kardeşim sende...
dün mail attım ona sadıkım sen merak etme facebook a da çağırdım kendisini. hayati bir şey olmazsa yarın görüşüyoruz değilmi ?
quote:
Orjinalden alıntı: yasaluyari
quote:
Orjinalden alıntı: 35sk191
dün mail attım ona sadıkım sen merak etme facebook a da çağırdım kendisini. hayati bir şey olmazsa yarın görüşüyoruz değilmi ?
Abi senden korkulur..Abi nasipse büyük ihtimalle gürüşüyoz... Hava bugünkü gibi olursa bi foto gider abi.. ne diyim.. darısı diğer logan severlerin başına... İSTER BMW KULLAN İSTER MEGAN HERKESE SAYGILIDIR LOGAN KULLANAN
DERLİ60
cevap için tşk. ederim kaca aldın silecekleri
bende bu gün servise bıraktım aracı 20.000 km bakımı için cok yoğundu akşam 18:00 de anca kavuşucam loganım
servis ücreti 231 ytl 100/20 indirim ile 195 ylt
kasko 728 axaoyak zorunlu trafik sigortasıda 143 ytl
birde ben garantiyi uzattım arkadaşlar 2 yıl daha toplam 3 yıl daha arac garanti kapsamında nun içinde 700ytl verdim 1 yıllık 450 ytl idi bende olmuşken tam olsun dedim 2 yıllık yaptım
yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz demek isterim
sayım demişsiniz ben başlatayım rakamsal gidelim bence araclarımızı yazalım özellikleriyle
2007 DACİA LOGAN SEDAN 1.5DCİ LAUREATE İNCİ GRİ
1. DİYORUM
izmir li arkadaşlar yarın nerede ve kaçta buluşacaksınız saatini ve yerini banada söylerseniz bende gelmeye çelışacagım
bu arada herkese selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: GOMUTAN
ARKADAŞLAR
BU İŞLEMİN HİÇ ZARARI YOKMUŞ VE TAVSİYE EDİLİYOR. BEN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
SİZDEN YAPAN VAR MI? SADECE DİZELLER DEĞİL BENZİNLİLER İÇİN DE ÜRÜN VAR.
arkadaşım motora zarar vermediği konusunda eminmisin ben araç alalı 1 ay oldu şimdiden kullansak ilerde sorun yaşamamak için faydası olurmu dersin malum aracımız göz bebeğimiz
NİTROUS666; FOTO'DA GÖRDÜĞÜN ARKADAŞIM SİLECEKLERİ 18YTL YE ALDIM İST/PENDİK SANAYİNDEN -------------------- BİRDE LOGAN MCV KAMYONET RUHSATLI KULLANICILARINA BİR UYARIM OLACAK, ALTINIZ DAKİ SEDAN KONFORUNDA OLABİLİR, LAKİN TRAFİK HIZ KURALLARINDA BİNEK ARABAYLA KAMYONETİN HIZSINIRLARI FARKLIDIR BİLGİNİZ GİBİ ÇOĞU BUNU UNUTUYO VE RADARA İSTER İSTEMEZ TAKILIYO.YAVAŞ GİDİN HEM CEBİNİZDEKİ PARADAN HEMDE SAĞLINIZDAN OLMAYALIM
DERLİ60 tşk ederim serviste yoktu silecek yeni gelecekmiş bende dışardan alıp taktırıcam hem cok hoş görünüyor performansı nasıl markası nedir? bende maslak oto sanayisine cok yakınım bulabilirim bura..
quote:
Orjinalden alıntı: fanuba10
quote:
Orjinalden alıntı: bloody24
bugün arabamın siparişini verdim dacia logan mcv haftaya gelcekmiş artık bende tam olarak logancı oldum
hayırlı olsun şimdiden aracın fiyat ve özelliklerini yazarmısın
saol logan mcv laureate full dizel 26000 ytl ye aldım
quote:
Orjinalden alıntı: KARA ELMAS
bloody24 arkadasım ben capa da oturuyorum cok cok nadir anadolu yakasında isim oluyor onuda OGS alıp 2.köprüden transit gecerek cözmek istiyorum ve aracın hayırlı olsun diyorum Sen nerede oturuyorsun 24 ten kasıt erzincan mıdır?
teşekkürler bende bakırköyde oturuyorum yakınız 24 ten kasıt erzincan değil yanlış anlaşılmasın
köprüden geçme olayı ise bana galeride geçemez dediler ama kafam karıştı hem ticari var hemde hususi bi emniyete sormak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: akg01
izmir li arkadaşlar yarın nerede ve kaçta buluşacaksınız saatini ve yerini banada söylerseniz bende gelmeye çelışacagım
bu arada herkese selamlar
şimdilik en basitinden tanışmış olmak için bornova özkanlar büyük tansaş ın otoparkını belirledik. cumartesi 15:00 gibi planlıyoruz. sen nerdesin izmirde akg01.
quote:
quote:
quote:
bugün arabamın siparişini verdim dacia logan mcv haftaya gelcekmiş artık bende tam olarak logancı oldum
alah kazasınz belasız kullanmayı nasip etsin .benim bi sorum olacaktı sana arkadaşım. aracın 7 kişilikmi yoksa 5 mi? bide ful de çelik jant dahil mi_??? cevaplarsan çok memnun olurum. teşekkürler :) yakında bende almayı düşünüyorum hayranım valla bu araca çok geniş ve uzun birde arkadasında renault gibi bir firmanın olması insana güven veriyor. ne caddy ne partner ne berlingo valla.. dacia logan 1 numara :)...
abi erkan kardeşimize cep numaramı yolladım.. arzu eder gelmek isterse diye.. erkan da bornova danmış çağlar.. tesadüf abi.. izmir'i bırak bornova group olduk :)))
quote:
Orjinalden alıntı: onur_aslan
quote:
quote:
quote:
alah kazasınz belasız kullanmayı nasip etsin .benim bi sorum olacaktı sana arkadaşım. aracın 7 kişilikmi yoksa 5 mi? bide ful de çelik jant dahil mi_??? cevaplarsan çok memnun olurum. teşekkürler :) yakında bende almayı düşünüyorum hayranım valla bu araca çok geniş ve uzun birde arkadasında renault gibi bir firmanın olması insana güven veriyor. ne caddy ne partner ne berlingo valla.. dacia logan 1 numara :)...
aracım 5 kişilik full de çelik jant da dahil daha ayrıntılı bilgi için dacia nın sitesine gir orda her şey yazıyowww.dacia.com.tr