Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten çok güzel konuştun ya birisi ortaya bi laf atıyor diğeri başkasına anlatırken 10 daha katıp anlatıyo sonuç da gördüğümüz gibi oluyor,eğer renault bunu renault logan olarak süreseydi Türkiye'ye bu arabanın önüne geçemezlerdi,kimse bu araba hakkında doğru dürüst bir şey bilmiyor ve bu araba hakkında atıp tutuyor ben araştırıyorum ve halada araştırıyorum bu forum sayesindede çok şey öğrendim kısmet olursa 4-5 ay sonra bende bi mcv alcam kim ne derse bu araba süper...
  • arkadaşlar araba dün gece epeybi açıkta kalmış ve ankarada gerçekten gece çok kötü ayaz oluyo işte bunun sonucunda araç kıradan bembeyaz olmuş

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• slm dün birinde mcv gördüm kapı altlarına adını tam bilemiyorum ama basamak diyelim süper olmuş jip gibi durmuş araç ön torpido ve havalandırma lara eskitme mobilya döşeme görüntüsü vermiş bayıldım arabaya
  • hocam bizde düşünüyoduk ama güselde görünüyo ancak basamak taktırında arba yere iiiice yalaşıyo biz yüksek olsun diye mcv aldık bide onları takınca köye filan gidince istediğimiz her yere girmiyo araba ama gerçekten yakışıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: fanuba10

slm dün birinde mcv gördüm kapı altlarına adını tam bilemiyorum ama basamak diyelim süper olmuş jip gibi durmuş araç ön torpido ve havalandırma lara eskitme mobilya döşeme görüntüsü vermiş bayıldım arabaya
  • arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ancak bu resimleri ben yeni buldum işte birbirinden güsel dacia resimleri sizinde yorumlarınızı bekliyorum

logan eco2 concept

Logan Cabrio

Dacia Logan Kombi MCV (Multi Conviviality Vehicle)

Dacia Logan Pick Up

Dacia Logan Steilheck

Dacia Logan MCV Van

• logan cabrio ya bayıldım süper bi şey olmuş
  • kardes hatcback olan o olmayacak

hatcback renault sandero olacak ayni bizim logan renault olarak nasil satiliyorsa

renault sandero da avrupada dacia logan hatcback olarak satilacak

buda bir adet dis bir adette ic resim

• Zor ama güzel. Yorucu ama keyifli. Artık eskisi kadar önemsenmesede hala kutsal. İyiki öğretmeniz Furumdaki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.
  • bende bi öğretmen olarak tüm arkadaşlarımın gününü kutluyorum tabi burda şimdi öğretmenlerin sorunlarından bahsetmeye gerek yok ama en önemlisi malesef artık öğretmenin toplumda bi karizması kalmadı en üzücü olan da bu
  • Hocam aynen katılıyorum.
    Bu arada dün aracıma istemeyerekte olsa bi nazarlık ekledim. Benim garaj biraz dar geri geri girerken cırt diye bi ses geldi bi baktım kaldırıma sürtmüşüm neyse cana gelmesin Allah beterinden saklsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 24 Kasım 2007; 20:12:05 >

• arkadaslar bende sizin ogretmenler gununuzu kutlarim

benim bacanagimda ogretmen
  • BENDE BİR ÖĞRETMEN OLARAK ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZÜ KUTLAR DERSLERİNİZDE VE HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLERİM...EKDERSLERİNİZ BOL , LOGANINIZ FULL OLSUN...GÖNLÜNÜZ HUZUR,HAYATINIZ MUTLULUK DOLSUN...
  • slm logan mcv liler bugün aracımın fotolarını çekip sizlerle paylaşacağım güzel havalarda aracımı kullanmaktan müthiş zevk alıyorum ve bugünde o güzel günlerden biri ,çıkıp şöle bi otobanda dolaşacam ayrıca geçenlerde bi fikir sunmuştum sanırım gözden kaçtı sadece logan mcv kullananlar için ayrı bir forum sayfası açılsa nasıl olurdu ne dersiniz logan sedan kullanan arkadaşlar alınmasınlar lütfen forumlarda çeşitlilik olması açısından böle bir fikir sunuyorum
  • Arkadaşlar, geçenlerde 2. el ilanlarda koltuklar va kapı yüzleri tamamen deri döşeme yapılmış bir Logan ilanı vardı ve çok güzeldi.arabaya bambaşka bir hava vermiş.Sizce kaç paraya mal olur böyle bir işlem?Ama yaptırmaya değer.Bir de taban döşemesi ve paspas takımı gerekli diye düşünüyorum.Bütün bunların üreticiye maliyeti çok düşüktür eminim ama yapmıyorlar.Yine de geliştirmeye açık bir model.Tamamlanmamış bir kit gibi piyasaya sürülmüş.Gerçi bizim aradığımız eklentilerle birlikte olsa adı Megan olurdu o da ayrı bir mesele.Epeyce bir öğretmen var galiba Logancılardan.Ne de olsa bütçe/performans meselesi.Öğretmenler de bu işi iyi bilir ve Logan alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 25 Kasım 2007; 17:02:24 >
  • Arkadaşlar aracımı aldığım günden beri yakıt fişlerini atmadım ve düzenli olarak excel de tablo haline getirdim en son 16885 km de depoyu fulledim içindeki yakıt ile toplam kilometrem yaklaşık 17775 km olur bu kadar yola 2275 ytl lik yakıt almışım. Litre olarak belirtirsek 941 litre eurodizel tükettim 100 km ortalama olarak 5,3 litre sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 25 Kasım 2007; 20:09:17 >
  • crepis kardeş böle ayrıntılı çetele tuttuğuna göre şunu sormak isterim sana sende aracı ilk aldında rodaj döneminde fazla yaktı dimi
    endişelenmeye gerek yok diye düşünebilirmiyiz

• fanuba10 kardeşim güle güle kullan seninle loganlarımızın rengi dahi aynı ama sen pozu güzel yakalamışsın çok şık bu renk dacia amblemiylede oldukça şık oluyor allah hepimize sağlıkta binmek nasip etsin ...gerçekten arabama bir kez daha aşık oldum resimi görünce sağol...
  • quote:

ayrıca geçenlerde bi fikir sunmuştum sanırım gözden kaçtı sadece logan mcv kullananlar için ayrı bir forum sayfası açılsa nasıl olurdu

bölünmeyelim bence
  • quote:

crepis kardeş böle ayrıntılı çetele tuttuğuna göre şunu sormak isterim sana sende aracı ilk aldında rodaj döneminde fazla yaktı dimi
    endişelenmeye gerek yok diye düşünebilirmiyiz

arkadaşlar yeni reklam çıkmış ya passatların babası diye,iğrenç bi passat yapmışlar,bi su resme bakın bide ona mcv bence görünüm olarak onu 15 çekecek güzellikte

• GEÇEN HAFTALARDA ARACIMI ÜST ÜSTE İKİ DEFA ÇİZDİLER... TAMAM DEDİK SİNEYE ÇEKTİK... DÜN DE ÇOÇUKLAR TOPLA ARKA SAĞ STOP LAMBASINI KIRMIŞLAR... BUNU SİNEYE ÇEKMEDİM KILLIK YAPTIM FAİLİNİ BULDUM BABASINDAN MASRAFINI ALDIM... BİRAZ ÖNCE SERVİSTEN GELDİM 5 DAKİKADA TAKTILAR... KOMPLE SATILIYORMUŞ VE FİYATI 57,00 YTL... BİLGİNİZE..

ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN... Bİ KAN MI AKITSAK NAPSAK..
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.