Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crepis

Mübarek Ramazan Ayının Ülkemize Milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Bu arada yeni modellerin resimleri bayağı bi hoş olmuş bence

Alıntıları Göster
    NİCE RAMAZANLARI SAĞLIK MUTLULUK VE BARIŞ İÇİNDE HUZURLU GEÇİRMEK ÜMİDİ İLE
    HAYIRLI RAMAZANLAR.......KAZASIZ BELASIZ GÜNLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35sk191

NİCE RAMAZANLARI SAĞLIK MUTLULUK VE BARIŞ İÇİNDE HUZURLU GEÇİRMEK ÜMİDİ İLE
    HAYIRLI RAMAZANLAR.......KAZASIZ BELASIZ GÜNLER

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
    Benim aklımdaki 7 kişilik Logan MCV Laureate 1.5 DCI
    Ama bazılarından bu araçların ticari - hususi gibi sınıflarının olduğunu bu sebeple vergisi, muayenesi eksoz vs. gibi harç ve vergileri fazla olabileceğini duydum
    Bu konuyu bilen birilerinden bilgi almak mümkünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sontuarek -- 13 Eylül 2007; 16:03:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sontuarek

Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
    Benim aklımdaki 7 kişilik Logan MCV Laureate 1.5 DCI
    Ama bazılarından bu araçların ticari - hususi gibi sınıflarının olduğunu bu sebeple vergisi, muayenesi eksoz vs. gibi harç ve vergileri fazla olabileceğini duydum
    Bu konuyu bilen birilerinden bilgi almak mümkünmü

Alıntıları Göster
    arkadasim hos geldin oncelikle

logan mcv lerin 7 kisilik olanlari hususi

5 kisilik olanlari ise ticaridir ticarinin vergi avantaji var hususi 3-4 bin ytl daha pahali

vergiside ticariye gore yuksek

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

arkadasim hos geldin oncelikle

logan mcv lerin 7 kisilik olanlari hususi

5 kisilik olanlari ise ticaridir ticarinin vergi avantaji var hususi 3-4 bin ytl daha pahali

vergiside ticariye gore yuksek

Alıntıları Göster
    HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR.................
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOMUTAN

BU ARADA BİZİM LASTİKLER (KORMORAN) DE FENA SAYILMAZ; ÇÜNKÜ BEN BU KADAR DA

GİDECEĞİNİ UMMUYORDUM. KAHRIMI ÇOK ÇEKTİLER. AMA BİR ARKADAŞIN (TEOMAN 1973)

TAVSİYESİ ÜZERİNE CONTİNENTAL MARKALARA BAKTIM, DİĞER LASTİK MARKALARIYLA

KARŞILAŞTIRDIM BAYA EKONOMİK VE DAYANIKLI GİBİ.

Alıntıları Göster
    yeni logan özel seri çıkmış
    logan kiss fm
    kumaşları,iç döşemeleri,yeni tip jantlarıyla,rengiyle,motoruyla,abs'siyle farklı bir logan
    üstelik yeni 2 tane dizel motor koymuşlar.
    1.5 dci 70 hp ve 85 hp!

www.dacia.ro/external/minisite-kissfm/
    www.logankissfm.ro

2.adreste araçla ilgili çok güzel video,şarkı download'ları var.
    işte birkaç resim...

kesinlikle bakmanızı öneririm;özellikle video ve resimlere.yani download kısmına.
    resimler zaten görünüyor ama videolar için altta sadece küçük yazıyla "Spoturi TV" yazıyor;oradaki isimlere tıkladığınızda 20 sn.lik videolar var.

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 18 Eylül 2007; 1:47:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emretopbas

arkadaşlar bu fiyata (full model 23 milyar) bu genişlikte 0 araba ben bulamadım 2. el almakta zor neyin ne olduğu belli değil bu takla işide sanki bilerek yapılmış gibi geliyor araba satılıyor ve alanlar memnun motor megane 1 motoru ustalara sordum motor ve alt takım parça sıkıntısı yaratmaz renaultun dediler içine biraz ses alıyor ama çokda rahatsız değil ben yıllarca broadwaye binmiş birisi olarak araba broadwayden çok iyi
    clioya baktım ufak araba 5 kişiyiz sığmıyoruz broedway ye daha rahat sığıyorduk ben o arabaya 80 kilodan 5 kişi bindimmi esp etkisi yaratır sanırsam ki ben 110 kiloyum boy 1.95 ben öne oturunca arkaya kimse oturamıyor.

ÖNERİNİZ VARMI

Alıntıları Göster
    Abi bence sen en iyisi fiat doblo al 1.3 i ama ben sana 19jtd yi öneririm araba 230 yapmış diye duydum hem geniş 2. el al sıfır hemen düşer çünkü ama biniciysen tabikide 0 daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: MAŞ71

SLM.EVET O KAPI TIKIRTILARI BENDEDE OLDU DÜN GİTTİM UFAK BİR YAĞLAMA SONRASI HARİKA HİÇ TIKIRTI ŞIKIRTI YOK LAKİN BU ZAMANLA YİNE YAPAR DEDİ SERVİS AMA YİNE GEL IKI FIS FIS YAPARIZ GECER DEDİ BU NORMALMİŞ TIKIRTI YAPIYORSA SERVİSE GİDİN HALLOLUYOR ÜZÜLMEYE GEREK YOK...SAYGILAR

Alıntıları Göster
    Bizde logan1.4 ambıance pack varda bizdede camlardan cız cız ses geliyor ne yapabilirim servise götiriyim mi servis ozakda biraz yoksa kendim halledebilirmiyim cwp werirsen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Adem16

Bizde logan1.4 ambıance pack varda bizdede camlardan cız cız ses geliyor ne yapabilirim servise götiriyim mi servis ozakda biraz yoksa kendim halledebilirmiyim cwp werirsen sevinirim

Alıntıları Göster
    kardes bu hadise bircok arkadasimda ve bendede oldu

bunun nedeni toz lardan kaynaklaniyor

serviste kapilari soktur ve bir guzel yaglat ve kapi kilitlerinide tabii

bu bizim arabalarin kronik bir sorunu gibi birsy oldu sanirim izolasyon eksikliginden olsa gerek

ben arabama 6-7 ay veya 1 sene sonra ziebart izolasyon yaptirarak bu sorunulari tamamen bitirmek istiyorum

bu arada herkese hayirli ramazanlar dilerim

bucakli arkadasada tesekkur ederim

bende dacianin romanya sitesinde bunu gordum fakat pek anlayamamistim tesekkrler bucakli kardes

• quote:

bu bizim arabalarin kronik bir sorunu gibi birsy oldu sanirim izolasyon eksikliginden olsa gerek

ben arabama 6-7 ay veya 1 sene sonra ziebart izolasyon yaptirarak bu sorunulari tamamen bitirmek istiyorum

bende dacianin romanya sitesinde bunu gordum fakat pek anlayamamistim tesekkrler bucakli kardes

Alıntıları Göster

Arkadaşlar Logan ım 60.000 km ye dayandı çok şükür hiç sorun yok.

Otomatik Kazanc Sistemi ile tanismalisiniz
    Hicbir internet deneyiminiz olmasa dahi kendi isinizin patronu olabilirsiniz.

Incelemek icin tiklayin :

https://paydotcom.com/r/17658/remsev/1740270/

• quote:

Orijinalden alıntı: remsev

Arkadaşlar Logan ım 60.000 km ye dayandı çok şükür hiç sorun yok.

Otomatik Kazanc Sistemi ile tanismalisiniz
    Hicbir internet deneyiminiz olmasa dahi kendi isinizin patronu olabilirsiniz.

Incelemek icin tiklayin :

https://paydotcom.com/r/17658/remsev/1740270/

Alıntıları Göster
    selam logandaşlar hayırlı ramazanlar ebn bu loganın önünü açık görüyorum şu anda bu araç dacia adıyla değilde renault adıyla çıksaydı fiyatıda aynı olsaydı bir rekora imza atardı TOFAŞ KUŞ SERİSİ YANİ DOĞAN ŞAHİN KARTALDAN SONRA EN ÇOK SATAN ARAÇ OLURDU şu anda bu foruma benim 20gün önce yaptığım gibi bilgi almak için okuyorlarsa hiç düşünmesinler dacia logan laureat alsınlar ben pişman değilim bu araç UMDUĞUMDAN GÜZEL SADECE ORJİNAL LASTİKLERİNDEN ŞİKAYETİM VARDI İSTANBUL-TOPKAPI AUTO SHOPTAN 4 ADET BRIDGESTONE ORJINAL EBAT LASTKLERINI TAKTIM SÜPER BRIDGESTONE TURENZA 4 ADET 560 YTL IDEAL KREDİ KARTINADA 10 TAKSİT YAPTILAR SÜPER VALLA BÜTÜN LOGANDAŞLARIMA KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

önemli değil arkadaşım.

ben en çok şarkıalrı beğendim;şarkılar çok orijinal.

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

önemli değil arkadaşım.

ben en çok şarkıalrı beğendim;şarkılar çok orijinal.

Alıntıları Göster
    bende izledim videolari ama hatun gorur diye korktum acikcasi

videolada logandan cok bayanlar dikkat cekiyor birde birkac tanesi kamera onlari cekince eteklerini yukari cekip bacaklarini gosteriyorlar vallahi cok komik geldi bana

• quote:

bende izledim videolari ama hatun gorur diye korktum acikcasi

videolada logandan cok bayanlar dikkat cekiyor birde birkac tanesi kamera onlari cekince eteklerini yukari cekip bacaklarini gosteriyorlar vallahi cok komik geldi bana

Alıntıları Göster
    loganmı tanıtıyolar kadınmı tanıtıyolar harbi komiğime gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: omertacı

loganmı tanıtıyolar kadınmı tanıtıyolar harbi komiğime gitti

Alıntıları Göster
    MÜBAREK GÜNDE OLSUN BUNLARI KOYMAYIN LÜTFEN...

• quote:

Orijinalden alıntı: MAŞ71

MÜBAREK GÜNDE OLSUN BUNLARI KOYMAYIN LÜTFEN...

Alıntıları Göster
    MERABA DOSTLAR ARACIMA GEÇEN HAFTA (BRC SEQENT24) LPG TAKTIRMIŞTIM . HAFTA SONU DENME İMKANI BULDUM.
    SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.TOPLAM 1140 KM YOL YAPTIM .BU YOLUN 700KM SİNDE KLİMAM HEP AÇIKTI.SÜRATİM İSE YERİNE GÖRE 90-120 ARASINDA DEĞİŞTİ, TOPLAM TÜKETİMİM 129 YTL DİR BUDA KM BAŞINA 114 YKRŞ .LPG TAKILDIKTAN SONRA ARACIMDA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK .PERFORMANSI AYNI.BEZİN DEN LPG YE GEÇİŞİNİ HİSSEDEMİYORUM.İYİKİ TAKTIRTMIŞIM.ARTIK ARACIMA DOYODOYO BİNİCEM HERKESE SAYGILAR KAZASIZ GÜNLER.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

MERABA DOSTLAR ARACIMA GEÇEN HAFTA (BRC SEQENT24) LPG TAKTIRMIŞTIM . HAFTA SONU DENME İMKANI BULDUM.
    SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.TOPLAM 1140 KM YOL YAPTIM .BU YOLUN 700KM SİNDE KLİMAM HEP AÇIKTI.SÜRATİM İSE YERİNE GÖRE 90-120 ARASINDA DEĞİŞTİ, TOPLAM TÜKETİMİM 129 YTL DİR BUDA KM BAŞINA 114 YKRŞ .LPG TAKILDIKTAN SONRA ARACIMDA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK .PERFORMANSI AYNI.BEZİN DEN LPG YE GEÇİŞİNİ HİSSEDEMİYORUM.İYİKİ TAKTIRTMIŞIM.ARTIK ARACIMA DOYODOYO BİNİCEM HERKESE SAYGILAR KAZASIZ GÜNLER.

Alıntıları Göster
    yalçın hayırlı olsun

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bozdem07

hayırlısı olsun...

• quote:

yalçın hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    TEŞEKÜRLER NEBİ, TEŞEKÜRLER SE@ SAĞOLUN
  • quote:

TEŞEKÜRLER NEBİ, TEŞEKÜRLER SE@ SAĞOLUN

Alıntıları Göster
    Dacia Logan denen araba ne kadar tutmus ya. 71 sayfa bence bu arabaya değmez. O kadar kaliteli olduğuna inanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regenerader

Dacia Logan denen araba ne kadar tutmus ya. 71 sayfa bence bu arabaya değmez. O kadar kaliteli olduğuna inanmıyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: regenerader

lütfen sataşma yok !

insanların tercihleridir saygı duymak lazım

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.