Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.714.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ugrvw

Bu araç harbiden WRC mi? Biraz meyilli yolu çıkarken çok yavaşlıyor WRC göre..
    quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

işte logan wrc. 2 lt 320 hp lik turbosuz motoruyla karşınızda. vidyosu da altta.

http://www.rally-news.org/img/videos/05.08.25_Vessaislogan1.wmv
    not: sağ tıkla farklı kaydet ile halledin.

tabiki wrc ama 4*4 değil. turbosuz 2 litrelik renault motoru. wrc de yarışmak için üretildi ve 2008 de. araç daha test aşamasında. bunuda unutmayın.

• TÜM ARKADAŞLARA DUYURUM VAR BEN YAPTIM SİZ ELLEMEYİN GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA ARABAYI YIKATMIŞTIM OTOMATİK YIKAMADA ARACIMIN(DACİA LOGAN PACK) ANTENİNİ İNDİRMİŞTİM ZARAR GÖRMESİNDİYE.DÜN AKŞAMDA DİKKATİMİ ÇEKTİ ANTENİESKİ HALİNE ALMAMIŞIM BİR KALDIRAYIM DEDİM KEŞKE KALDIRMAZ OLAYDIM.ANTEN KOMPLE ELİMDE KALDI BİRAZ SERTTİ BENDE ZORLADIM.ALTINDAKİ VİDADAN KIRILMIŞ.O ANİÇİN YAPTIRMA ŞANSIM YOKTU.BENDE JAPONLA YAPIŞTIRDIM ESKİ HALİNİ ALDI .AMA HALA TEDİRGİNLİK İÇİNDEYİM YOL DA DÜŞERMİ DİYE.AMAN HA SİZ SİZ OLUN ANTENİ FAZLA ZORLAMAYIN.BENİM GİBİ ÜZÜLMEYİN.AMAN YETERKİ MALA GELSİN. LAKİİN ANTENSİZDE ANTENLİ KADAR RADYOM GÜZEL ÇEKİYO

• zaten bana da emanet duruyormuş gibi gelmişti

• quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

quote:

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

Araç fena değil hatta hoşuma gitti 4 hava yastıklı versiyonu varmı bunun ya da onu boşverin 2airbag+ABS olan en ucuz versiyonu hangisi ve ne kadar bilgisi olan var mı?Bu aradawww.dacia.com.tr adresine gir ordan bak filan gibi cevapları şimdiden banlıyorum çünkü zaten yaptım ama bişey anlamadım sitesinden.Ambiance packde bile sanırım ABS opsiyonel yani arabaya 2 havayastığı+ABS katınca en ucuz yollu ne olur.

AVRUPADA Kİ MODELLERDE ABS VE EBD STANDART FAKAT TÜRKİYEDE KİLERDE ÖYLE DEĞİL BEN AGUSTOSS 2005 TE 1,6 LAUERATE MODELİNİ ALDIM 19,500 E FAKAT DÖVİZLERDEKİ DALAGALANMALAR NEDENİ İLE ARTIK AMBIANCE PACK MODELLERİNİ BU FİYATA VERİYORLAR EGER ALIRSAN LAUREATE 1,6 METALİK AL BAYİDEN 21 E ALABİLİRSİN AMBİANCE PACK LERDE YOL BİLGİSAYARI ELEKTİRİKLİ DİKİZ AYNALARI. YÜKSEKLİK AYARLI SÜRÜCÜ KOLTUĞU VE BAZI VERSİYONLARINDADA KLİMA BULUNMUYOR BENİM BİLDİĞİM AMBIANCE PACK LERDE ABS YOK ÇİFT HAVA YASTIKLI OLANI İSE TÜRKİYEDEKİ FULL VERSİYORU YAKLŞIK 23.000 YTL ZORLARSAN 22 YE ALABİLİRSİN

Ya ambiance pack'İ lafın gelişi söyledim senin 21 milyara alabilirsin diye bahsettiğin Laureta 1.6 metalikte çift hava yastığı+ABS mevcutmu anlamadım kusura bakma teşekkürler ayrıca ilginden dolayı.

• 1.4 ambiance pack klimalı çift airbaglı ve ABS li 22.200 YTL
    1.5 DCI aynı araba 25.400 YTL

1.4 ambiance pack klimalı ve tek airbagli ABS siz model ise sadece 19.900YTL (Bence en iyi fiyat performans oranı bu aracta, tavsiye ederim.)

Bu fiyatlar üzerinden sıkı pazarlıkla biraz daha indirim alabilirsin gibime geliyor.

quote:

Araç fena değil hatta hoşuma gitti 4 hava yastıklı versiyonu varmı bunun ya da onu boşverin 2airbag+ABS olan en ucuz versiyonu hangisi ve ne kadar bilgisi olan var mı?Bu aradawww.dacia.com.tr adresine gir ordan bak filan gibi cevapları şimdiden banlıyorum çünkü zaten yaptım ama bişey anlamadım sitesinden.Ambiance packde bile sanırım ABS opsiyonel yani arabaya 2 havayastığı+ABS katınca en ucuz yollu ne olur.

• Kardeş bende de 1.6 laurate var. Ruhsatta 980 yazıyor. Elimde 2 adet birbirinden farklı orjinal katolog var, onlarda da 1.4 için 975, 1.6 için 980 değerleri yazıyor. Bence senin ruhsata yanlışlıkla dizelin ağırlığını yazmışlar.

quote:

Orjinalden alıntı: kaptan logan

selam arkadaşlar bu ağırlık konusuna takıldı benim kafam herkes farklı bişey mi söylüyor benim araba 1,6 laurate ruhsatta işli olan 1055 kg dacia nın sitesinde ise 985 gösteriyor.sizde farklı şeyler söylüyosunuz.acaba hangisi doğru birbilen yok mu bunu kesin olarak.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

quote:

AVRUPADA Kİ MODELLERDE ABS VE EBD STANDART FAKAT TÜRKİYEDE KİLERDE ÖYLE DEĞİL BEN AGUSTOSS 2005 TE 1,6 LAUERATE MODELİNİ ALDIM 19,500 E FAKAT DÖVİZLERDEKİ DALAGALANMALAR NEDENİ İLE ARTIK AMBIANCE PACK MODELLERİNİ BU FİYATA VERİYORLAR EGER ALIRSAN LAUREATE 1,6 METALİK AL BAYİDEN 21 E ALABİLİRSİN AMBİANCE PACK LERDE YOL BİLGİSAYARI ELEKTİRİKLİ DİKİZ AYNALARI. YÜKSEKLİK AYARLI SÜRÜCÜ KOLTUĞU VE BAZI VERSİYONLARINDADA KLİMA BULUNMUYOR BENİM BİLDİĞİM AMBIANCE PACK LERDE ABS YOK ÇİFT HAVA YASTIKLI OLANI İSE TÜRKİYEDEKİ FULL VERSİYORU YAKLŞIK 23.000 YTL ZORLARSAN 22 YE ALABİLİRSİN

Ya ambiance pack'İ lafın gelişi söyledim senin 21 milyara alabilirsin diye bahsettiğin Laureta 1.6 metalikte çift hava yastığı+ABS mevcutmu anlamadım kusura bakma teşekkürler ayrıca ilginden dolayı.

değil abicim çift hava yastığı ve abs full versiyonunda bulunuyor ikinci elini 19 a alırsın geçen benwww.arabam.com vewww.araba.com da araçları karıştırıken gördüm full 19.5 e veriyor hemde bordo

• EVET DEDİĞİN GİBİ YANLIŞLIK OLABİLİR DOSTUM BEN YİNEDE ALDIĞIM
    BAYİYE Bİ SORUCAM YİNEDE.TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN.
  • reno değil mi yaramaz
  • ya benim anlamadığım su
    bu aracın kilosuna niye bu kadar çok taktınız.
    mesela ben binince 980 kg olan araç direk 1090kg oluyor.
    başkası binince farklı
    kilodan dolayı vergi farkı yokki bu araçta..
    depo dolu iken farklı boş iken farklı
    benim arabam toplam 1300 kilonun üzerinde ağırlık götürmez diye bi kuralmı var.
    arabada baskülmü taşıyacagız bindireceğimiz kişiler için...
    kaç gündür bu ağırlık konusu var ben daha ruhsata bakmadım bile..
    bence bu konu haricinde araca ne gibi artılar kazandırabiliriz onları düsünelim
    mesela yol bilgisayarını nasıl aktivite edebiliriz.
    ekstradan ne gibi değişimler yapılabilir iç ve dış görünümde
    (sadece tamponları boyatıp egzoza krom hariç)
    boya koruma için neler yapılabilir mesela
    vs... vs...

birde başına ufak tefek te olsa kaza gelen varmı
    servis sorunları olan varmı?

• HAKİKATEN KİLO O KADAR DA ÖNEMLİ DEĞİL. BAŞKA KONULAR ÜZERİNDE KONUSSAK DAHA İYİ OLMAZ MI
  • BENİM LOGANDAKİ O UZUN ANTENİ ÇIKARIP DAHA KISA VE NAZİK BİR ANTEN TAKSAM DAHA KİBAR DURMAZMI
  • arkadaslar logan fiyatları yukseldi.

http://www.dacia.com.tr/?mod=fiyatlar

bu arada o anten gayet şık duruyor bence degistirme derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@ -- 14 Haziran 2006; 16:52:31 >
  • EVET FİYATLARIN YÜKSELMESİ İKİNCİ EL PAZARINIDA YÜKSELTTİ BU ARALAR BAYA BİR İKİNCİ EL LOGAN ARAYANI DUYUYORUM
    DİKKAT ETTİNİZMİ İKİNCİ EL FİYATLARIDA O KADA DÜŞÜK DEĞİL
  • ARKADAŞLAR BEN ARACIMI HAFTA SONLARI KULLANIYORUM ONUN HARİCİNDE ARAÇ HAFTA İÇİEVİN ÖNÜNDE YATIYOR.ÜZERİNİ GÜNEŞTEN KORUMAK İÇİN BU KAPUT DEDİĞİMİZ BEZLE ÖRTÜYORUM.BOYAYA BİR SAKINCASI OLURMU BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN BENİMLE PAYLAŞSIN...
    SAYGILAR
    [
  • Arkadaşlar 10000 bakımında serviste neler yapılıyor, kaça patlıyor, yaptıranlar varsa cevaplarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

Arkadaşlar 10000 bakımında serviste neler yapılıyor, kaça patlıyor, yaptıranlar varsa cevaplarınızı bekliyorum...

benzinli 15000 de bakıma giriyor ve önceki sayfada kaça patladığını ve neler yapıldığını yazmıştım galiba. Dizeli bilemiyorum.
  • Sağol kardeş teşekkür ederim önceki sayfaları incelerken pek dikkat etmemişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalcin07

ARKADAŞLAR BEN ARACIMI HAFTA SONLARI KULLANIYORUM ONUN HARİCİNDE ARAÇ HAFTA İÇİEVİN ÖNÜNDE YATIYOR.ÜZERİNİ GÜNEŞTEN KORUMAK İÇİN BU KAPUT DEDİĞİMİZ BEZLE ÖRTÜYORUM.BOYAYA BİR SAKINCASI OLURMU BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN BENİMLE PAYLAŞSIN...
    SAYGILAR
    [
    AMAN SAKIN ÖRTME. GÖLGELİK BİR YERLERE FELAN ÇEK O ÖRTÜLEN ŞEY SICAĞI İÇERİDE HAPSEDİYOR VE DE İÇİERİNİN HAMAM GİBİ OLMASINA NEDEN OLUYOR BÖYLECEDE BOYA ÇABUCAK SOLUYOR AMAN SAKIN ÖRTME KAPALI GARAJIN VAR İSE ORAYA PARKET
  • E ARKADASŞLAR BENCE ARTIK LOGANIN MAKYAJLANMA VAKTİ GELDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.