Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoşgeldiniz aracınız hayırlı uğurlu olsun
  • teşekkürler nebituran kardeş önce çok üzüldüm aldığıma çevremdekiler falan morel bozdu(niye bunu aldın connect falan alsaydın diye)fakat artık memnunum allah sizede bence hangi marka olursa olsun ,herkes kendi bütce ve zevkine göre alıyodur,sağlık ve kazasız belasız binmek nasip etsin.hepinize saygı ve sevgimle...
  • Maş 71 rumuzlu kardeşim, Logan MCV almakla isabetli davranmışsınız. Ford Connet alan bir çok sürücü bu araçtan şikayetci, birincisi araç Logandan pahalı, 2. yedek parçası çok pahalı, 3. Servis zamanı değişecek zorunlu ürünlerin çok pahalı olduğu söyleniyor. 4. En önemlisi dizel olmasına rağmen, benzinli torosun yakıt bedeli ile aynı
    miktar yaktığı söyleniyor. Kısaca samimi davranıp anlatanların hepsi şikayetci. Zaman içerisinde inanıyorumki yeni aracınıza bağlanacak, hatta ileride satmak bile istemeyeceksiniz. Bunu samimiyetle söylüyorum. Aracınız hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmeden uzun yıllar kullanmanızı Allahtan diliyorum.
    Tüm LOGANcı arkadaşlara sağlıklı günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukobir -- 22 Ağustos 2007; 0:24:20 >
  • @MAŞ71
    bence iyi bir tercih yapmışsın;ola ki connect alsaydın tamam içi logan'dan daha lüks bir görünüme sahip ama parası da lüks logan'a göre;hele ki senin logan 1.5 dCİ aracının yaktığı yakıtın nerdeyse 6-7 ykr fazlasını yakacak 1.8 tdci connect.samimi söylüyorum connect'lerin daha 17-18 ykr'den aşağı yakanını görmedim km'de.
    17-18 ykr yaktıktan sonra da dizel arabaya binmenin anlamı kalmıyor.
    boşver sen
    aklına ve gönlüne yattıysa sorun yok
    bence parasına göre en doğru tercihi yapmışsın
    allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip etsin
    aracın fotoğrafını da koyarsan görmüş oluruz.
  • ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ...SİZLEREDE MUTLU VE HUZURLU BİNMEK NASİP ETSİN...

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
  • ARKADAŞLAR ARABANIZ KLİMALI OLSUNDA MARKASI,MODELİ ZEVKE KALMIŞ...VALLA BU YAZ GÜNÜNDE HİÇ ÇEKİLMİYOR KLİMASIZ...ALLAH BİZİDE CAMLARI KAPALI ARABA SÜRMEYİ NASİP ETTİ SİZLEREDE NASİP ETSİN..LOGANI KÖTÜLEYEN KARDEŞLERİME SESLENİYORUM..BU ÜLKEDE 400YTL'YE ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIP ÇOCUKLARIYLA BU 40 DERECELİ SICAK YAZ GÜNÜNDE ŞÖYLE GEZEMEYEN NİCE İNSANLAR VAR...BENCE HERKESE HAYIRLI OLSUN DİYELİM...KEŞKE BU SAYFALARDA HAYIRLI OLSUN KELİMELERİ,DİĞERLERİNDEN ÇOK OLSAYDI..YİNEDE DİYEN DEMEYEN HERKESE SLM..ALLAH OLMAYANLARA EN GÜZELİNDEN VERSİN..

• başka söze hacet yok..amin diyorum..
  • arkadaşlar ben de buraya yeni katılanlardanım 2008 model dacia logan mcv aldık daha 2200 km yapptık şimdilik memnunuz şükür
  • hayırlı olsun resim koy sende görelim
    kaç yakıyor gerçi rodaj döneminden bahsediyorlar ama benimde 2600 km oldu klima sürekli açık1-2 de uzun yol,karışık 135-160 arası..sizinki dizel mi..allah güle güle hayırlısı ile saglık içinde binmek nasip etsin...
  • Hemşehrim selamlar, tanıdık tırcı falan bulabilirmiyiz acaba orjinal 2007 bagaj açma mekanizmasından hesaplı temin edipte topluca alsak iyi olur galiba...sen sibob ayarı için 30-35 bin km yi bekle bence servis gerekiyorsa eğer garantiden ücretsiz yapacak benim garanti bitik olduğundan ücretli oldu.benzinin en az çeyrek olması gerektiğini biliyorum ama servisteki güvenilir bir dostun sadece bizlere tavsiyelerini yazdım dikkate almakta fayda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAŞ71

ARKADAŞLAR ARABANIZ KLİMALI OLSUNDA MARKASI,MODELİ ZEVKE KALMIŞ...VALLA BU YAZ GÜNÜNDE HİÇ ÇEKİLMİYOR KLİMASIZ...ALLAH BİZİDE CAMLARI KAPALI ARABA SÜRMEYİ NASİP ETTİ SİZLEREDE NASİP ETSİN..LOGANI KÖTÜLEYEN KARDEŞLERİME SESLENİYORUM..BU ÜLKEDE 400YTL'YE ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIP ÇOCUKLARIYLA BU 40 DERECELİ SICAK YAZ GÜNÜNDE ŞÖYLE GEZEMEYEN NİCE İNSANLAR VAR...BENCE HERKESE HAYIRLI OLSUN DİYELİM...KEŞKE BU SAYFALARDA HAYIRLI OLSUN KELİMELERİ,DİĞERLERİNDEN ÇOK OLSAYDI..YİNEDE DİYEN DEMEYEN HERKESE SLM..ALLAH OLMAYANLARA EN GÜZELİNDEN VERSİN..

Kardeş bu konuda çok haklısın.Askari ücret malum.Güle güle bin.Gerisi yalan.......

• saolun benim araba dizel deil çünkü bikaç milyar daha pahalı o parayı vercegime benzinle karşılarım onu bu tabi benim fikrim bide ddizel arabann motoru daha az dayanıomuş die duydum
  • Merhaba,

Logan ambiance pack 1.5 dci aracım var. Bugün 20.000 km bakımını yaptırdım, 240 ytl para ödedim. Değişenler: hava, yağ ve yakıt filitresi ve yağ. Bakım sırasında hep aracın başındaydım. Hemen her yerini gözden geçirdiler aracın. Arka balatları da fırçaladılar.

Sizce ödediğim ücret çok mu fazla? Bilgi verirseniz sevinirim. Bir dahaki sefere ona göre davranırım.

Saygılar,
  • fikrine sonuna kadar saygılıyım ama birde dizele binelim dedik ...benzinli,lpg li bindik bakalım bu da dizel olsun..milyonlarca dizele binen var ..öyle olsa bu kadar dizel araç üretilirmi ..ama hayırlısı sonuçta hepside aynı yolda gidiyor...şunuda acizane belirteyim dünya sürekli gelişiyor araba piyasasıda öyle her marka birbiriyle yarışıyor...söylenen herşeye takma kafanı en ıyı araba bindiğin arabadır başkasınınkini kötülemek bize kâr saglamaz..saglıklı olalımda yerden kessin yeter...sağlığımız olmasada ferrarimiz olsa kaç yazar..!düşünüp şükretmek lazım...
  • bir sorum var bilen arkadaşlardan bilgi istiyorum
    *katalogda yazdığına göre rodaj dönemi var 6000 km'ye kadar fazla devirli kullanmammak gerekiyomuş 2500 deviri geçememek gibi..banada servisten bu yeni araçlarda artık rodaj falan yok şimdilik 130'u geçme istediğin gibi binebilirsin dediler ...siz bu konularda neler dersiniz cevaplar bekliyorum..

ben 2500-3000 devir arasında 2500 km yaptım bile hatat gecenlerde muğla yolunda 165 km yaptım harika ama düz ve boş yoldu denedim sadece harika bassam dahada gidecekti ...saygılar selamlar..
  • bende o süreyi 10000 km olarak duymuştum ama tam olarak bilemiorum bize de devirde 3000geçmeyin dediler
  • ARKADAŞLAR 10 GÜNLÜK TATİLDEN YENİ DÖNDÜM TOPLAMDA 1530 KM YAPTIM YAKITA VERDİĞİM PARA 160YTL.BU KİLOMETREYE TATİL BÖLGESİNDEKİ ŞEHİR İÇİ GEZİLERDE DAHİL.YOL BOYU BİRSÜRÜ LOGANLA KARŞILAŞTIK İLGİNÇTİR HER LOGAN KULANNICISI YOLDA KARŞILAŞMALARDA BİRBİRLERİNE SELLEKTÖR YAPIYOR YANİ ANKARAYA KADAR SELAMLAŞA SELAMLAŞA GELDİK.DİĞER ARAÇLARIMDA HİÇ BÖYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞMAMIŞTIM GİZLİDEN GİZLİYE LOGANCILAR KENDİ ARALARINDA FANATİKLEŞMEYEMİ BAŞLADIK NE.GERÇEKTEN LOGAN KULLANANLARIN SAYISI GÜN GEÇTİKÇE İYİDEN İYİYE ARTIYOR SADECE KALDIĞIM OTELDE İKİSİ ANKARA PLAKALI BEŞ ADET LOGAN VARDI KİM ÇAMUR ATARSA ATSIN TÜRK TÜKETİCİSİ İYİDEN İYİYE MARKAYA ALIŞMAYA BAŞLADI.BAKINIZ TOFAŞ PİYASADA LOGANLA REKABET EDEBİLMEK İÇİN ALBEA SOLEYİ ÇIKARDI BEN GÜNGEÇTİKCE SAYIMIZIN ARTACAĞINA VE LOGANIN TÜRKİYEDE ÇOK SATAN ARAÇLARDAN OLACAĞINA İNANIYORUM
    HEPİNİZE SAYGILAR SEVGİLER

MOTORİN

• bende 27 ağustosta inşallah logan 1.6mpı laureta modelıyle siz logancılara katılıcam 29500kmde 15000ytlye anlaştık kaporasını verdım heralde iyi fiyata almışımdır şimdiye kadar şahine bındım artık logana bıncez
  • ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ BİNERSİN İNŞAALLAH...
  • musti44 arkadaşım, hayırlı olsun güle güle kullan.. fiyatı çok iyi...isabetli karar vermişsin..
    dizelci arkadaşım, logan kullananlarla selamlaşma olayı benim başıma sık geliyo.. İzmir dan dikiliye giderken bir logan kullanıcısı sellektör yapıp ilerde çevirme olduğunu yavaşla anlamına gelen işaretlerle uyardı.. ilerde çevirme vardı.. ilginç bir dayanışma ve fanatizm var..

DOLVENA ARKADAŞIM.. hemşerim tırcı olayı biraz zor.. nedeni romanyada yedek parça fiyatı buradan pek farklı değilmiş... bagaj içerden açılma düzeneğini yaptırcam kafaya koydum.. hem dışardan getirtsek bile merkezi kilide uydurmak ve tek anahtara şifrelemek lazım maliyet giderek yükselecek... ben yaptırayım sana detaylı bilgi veririm.. bu arada plakam 35 HS 785 inci gri ve park sensörlü genelde şehir içindeyim. belki karşılaşırız...

YENİ KATILAN ARKADAŞLARA HOŞGELDİNİZ DİYORUM.. KAZASIZ BELASIZ GÜNLER....
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.