Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seksanddirt

verdiğiniz cevapLar için çok teşekkür ederim; bugün Logan'ımızın kaskosunu Axa-Oyak'tan yineLedik...
    bu arada; kasko ücretLerine ocaktan sonra zam geLeceği duyumunu aLdım...
    hepinize hayırLı günLer, kazasız sürüşLer...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

verdiğiniz cevapLar için çok teşekkür ederim; bugün Logan'ımızın kaskosunu Axa-Oyak'tan yineLedik...

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ÜSTAD KASKOYU KAÇA YAPTIRDIN

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir ara öneri vardı hani logan klubü diye etiket gibi bişeyler yapacaktık ön cama ne dersiniz tekrar gündeme alallım..

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bozdem07

quote:

Hocam kasko 410 YTL, 6 ya böLmüşLer ödemeyi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bozdem07

quote:

Hocam kasko 410 YTL, 6 ya böLmüşLer ödemeyi

Alıntıları Göster
    hocam hasarsızlık indirimide yaptılar mı? birde arkadaşlar forumlara resimlerimizi eklersek birbirimizin resimlerini görme imkanımız da olur birbirimizi tanımış oluruz birde mehmet alinin (şöför) dediği hibi bu çıkartma olayında istanbul veankarada olan arkadaslarımız bir araştırma yapamazlarmı bizlerde üzerimize ne düşerse yaparız birlik ruhumuz da artar ben şahsen topigimizdeki arakadaslarımın samimi insanlar olduğuna inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

hocam hasarsızlık indirimide yaptılar mı? birde arkadaşlar forumlara resimlerimizi eklersek birbirimizin resimlerini görme imkanımız da olur birbirimizi tanımış oluruz birde mehmet alinin (şöför) dediği hibi bu çıkartma olayında istanbul veankarada olan arkadaslarımız bir araştırma yapamazlarmı bizlerde üzerimize ne düşerse yaparız birlik ruhumuz da artar ben şahsen topigimizdeki arakadaslarımın samimi insanlar olduğuna inanıyorum

Alıntıları Göster
    Kasko ücretinde %30 hasarsızLık indirimi, sadık müşteri indirimi, babamın yaşından doLayı yapıLan indirim ve kasko acentasının yaptığı kendi iskontosundan sonra oLan miktar 410 YTL...kaskoLara zam geLmiş; LoganLarın kaskoLarı 750-800 YTL den başLıyormuş...ama tabi duruma göre değişikLikLer oLuyor...görüştüğüm kasko yetkiLisi ocakta tekrar zam geLeceğini söyLemişti; kasko yaptırmayı düşünenLer varsa akLında buLunsun

• quote:

Kasko ücretinde %30 hasarsızLık indirimi, sadık müşteri indirimi, babamın yaşından doLayı yapıLan indirim ve kasko acentasının yaptığı kendi iskontosundan sonra oLan miktar 410 YTL...kaskoLara zam geLmiş; LoganLarın kaskoLarı 750-800 YTL den başLıyormuş...ama tabi duruma göre değişikLikLer oLuyor...görüştüğüm kasko yetkiLisi ocakta tekrar zam geLeceğini söyLemişti; kasko yaptırmayı düşünenLer varsa akLında buLunsun

Alıntıları Göster
    iLk resimLer benden

eyLüL 2006

• quote:

iLk resimLer benden

eyLüL 2006

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben nasıl resim ekleyeceğim bilmiyorumki .

• quote:

Orijinalden alıntı: şoför

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: şoför

arkadaşLar, topiğe resim yüklemek için yapıLması gerekenLer:

yeni bir sayfa açın vehttp://www.imageshack.us adresine gidin
    daha sonra "browse" yazan butonu tıkLayınız (internet tarayıcınıza bağLı oLarak o butonun üstünde "browse", "seç" ya da "gözat" da yazabiLir)
    tıkLadıktan sonra açıLan pencereden yüklemek istediğiniz resmin biLgisayarınızdaki yerini bulup seçin
    eğer resminizin tekrar boyutLandırıLmasını istiyosanız "browse", "gözat" ya da "seç" butonunun aLtındaki satırdan "resize image?" seçeneğini tıkLayarak size uygun boyut seçeneğini seçin
    daha sonra "host it" butonuna tıkLayın; resminiz yükLenecektir
    resminiz yükLendikten sonra açıLan sayfada en alttaki "direct Link to image" yazan yerin soLundaki kutucukta yazan adresi eksiksiz oLarak seçin ve adresi kopyaLayın
    eğer resminizi bir topikte mesaja ekLemek istiyorsanız cevap yazacağınız topiğe geLin ve cevap kutucuğunun üstündeki butonLardan "image" butonunu tıkLayın
    tıkLadıktan sonra mesaj yazdığınız kutucukta [ image] [ /image] tagLar çıkacak...
    imageshack den kopyaLadığınız adresi bu iki tagın arasına yapıştırın
    yani şu şekiLde oLsun: [ image]http://img100.imageshack.us/img100/7564/0003324e2uw7.jpg [ /image]

resminiz iLetinize yükLenmiştir, afiyet oLsun

• quote:

Orijinalden alıntı: dizelci

quote:

Orjinalden alıntı: volkitolkixxl

Selam ve saygılar....

Degerli dacia kullanıcıları yazılarınızı bastan itib0aren okumaya çalıstım ve baya bi bilgi birikimim oldu. Bilgi paylaşımı doğru oldukça her zaman yararlıdır. Ben de Yeni 2007 logan Laureate 1.5 dci dizel aldım. Dizel arabayi ilk defa kullanıyorum. İlk defa kullanılan araba ile ilgili püf noktaları nelerdir.
    Bildigim kadarıyla:

1. Temiz binirlirse 150.000 km ye kadar motor idare ediyormuş.
    2. Hava filtreleri ülkemiz yolları tozlu oldugu düsünülürse 3000-4000 km de degiştirmek gerekiyormus.Bu ne derece dogrudur? Bir arkadaim silmenin fayda etmeyecegini degiştirmek geregini söyledi...
    3. Periyodik bakımlar hariç bizim yapabilecegimiz bişi var mı? Yetkili satıcı bana cam silecegi suyu hariç yapacagım bişey olmadıgını soledi.
    4. hangi yakıt kullanımı daha uygundurr?
    5. Bu arabalar kaçbin km de acliyor. sert kullanımların zararı olur mu, hangi devirlerde kullanmak gerekir?
    6. Birde diyelim ki otoban da 150 km yle gidiyorsunuzi arabayi stop ettirmeden rolantide calistirmak gerekir mi?
    7, Yuksek hizla giderken ani gaz kesmenin araca zararı olur mu?
    Arkadaslar bunlar benim kafama takıldı da? Bilgisi olan arkadaslar varsa ve de Bizleri aydınlatırsa cok süper olacak. Vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkurlerimizi borc bilirizzz....

SAYGILAR

ÖNCELİKLE ARBAN HAYIRLI OLSUN.DİZEL KULLANICISI OLARAK BİKAÇ BİŞEYDE BEN EKLEYEYİM.
    1. SAKIN OLA ARABANI BENZİNLİ GİBİ DÜŞÜNÜP YOKUŞ AŞAĞI İNERKEN VEYA UZUN YOLDA VİTESİNİ BOŞA ATMA BU DURUM TURBONDA CİDDİ HASARA NEDEN OLUR VE GARANTİ KARŞILAMAZ.
    2. MUHAKKAK EURO DİZEL KULLAN KULLANMAZSAN BUDA POMPANA ZARAR VERİR ONUDA GARANTİ KAPSAMAZ.
    3. SANA TAVSİYEM MOTORUNU ŞEHİR İÇİNDE DEĞİLDE UZUN YOLDA AÇMAN.İLK 3000KM YE KADAR 3.000 DEVİRLERİ PEK GEÇME ARACI SIKIŞTIRMAMAYA ÖZEN GÖSTER BİZİM ARABALAR 1750DEVİRDE TURBOYU AÇARBUDEVRİN ALTINA DÜŞME 1750 DEVİR ALTINDA TURBO YAĞLAMAYI KESER VE TURBODA HASARA NEDEN OLABİLİR.TEMİZ AÇILAN MOTORAR FABRİKA VERİLERİNİN ÜSTÜNDE SÜRATLERE ÇIKABİLİR VE HİÇBİR ZARARI YOKTUR.YANİ İLLA 150 YAPACAK DİYE BİR KAİDE YOK AÇMADAN AÇMAYA DEĞİŞİR BENİMKİ 4000 DEVİRDE 5. VİTESTE 185KM Yİ GÖRDÜ.
    4. DİZEL MOTORLAR TABİ SENİN KULLANMANADA BAĞLI 150000KM DE MOTOR YEMEZ.ARTIK GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİ BENZİNLİ ARAÇLAR BİLE KAPAK AÇMADAN 250.000KM LERİ GÖRÜYOR.DİZEL EN AZ 400.000KM YAPAR AMA DEDİĞİM GİBİ KULLANMADAN KULLANMAYA FARKEDER VE TABİKİ BAKIMLARININ ZAMANINDA YETKİLİ KİŞİLERCE YAPILMASIDA DAYANIKLILIK AÇISINDAN VAZ GEÇİLMEZ ŞARTTIR.MESELA SANA ÖRNEK VEREYİM ANKARADA BİR ŞİRKET ARACI OLAN LOGAN 1.5 DCİ 265.000KM DEVE DAHA MOTORKAPAĞI AÇILMADI.
    5. 10.000KM Yİ GEÇENE KADAR ARACIN BİRAZ FAZLA YAKABİLİR 10.000DEN SONRA YAKIT SARFİYATINDA DÜŞECEKTİR.ARACIN GARANTİ KAPSAMINDA BİR ARAÇ O YÜZDEN KENDİN HİÇBİRŞEYİNE MÜDAHALE ETME BIRK SERVİSLER YAPSIN ZATEN YAĞINI SUYUNU KONTUROL ETMEKDEN FAZLA YAPACAĞIN BİRŞEY YOK.

SAYGILARIMLA

DİZELCİ NAMIDİĞER(MOTORİN)

Alıntıları Göster
     ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

işte arkadaşlar size üç adet resim biri ben diğeri malum loganımız diğeride hiç topik ile alakalı olmasa da allah bağışlar sa bu da bizim biricik birtanecik kızım sizlerle bu mutlu resimlerimi paylaşmak istedim

• quote:

işte arkadaşlar size üç adet resim biri ben diğeri malum loganımız diğeride hiç topik ile alakalı olmasa da allah bağışlar sa bu da bizim biricik birtanecik kızım sizlerle bu mutlu resimlerimi paylaşmak istedim

Alıntıları Göster
    ALLAH BAĞIŞLASIN,ALLAH ANALI BABALI BÜĞÜTSÜN. DARISI BENİM BAŞIMA,

• quote:

Orijinalden alıntı: DERLİ60

Alıntıları Göster
    Allah sanada versin kardeş evlat başka bişey .Nebi ufaklık resimde yok abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DERLİ60

Alıntıları Göster
    tamam abi sonradan gördüm bide ben deneyeyim şunu.
  • quote:

tamam abi sonradan gördüm bide ben deneyeyim şunu.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına diyelim mehmet alinin dediği gibi çocuk çok başka birşey bu arada resim koymayıda öğreten seksandirth e de teşekkürlerimi sunarım
  • quote:

arkadaşlar teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına diyelim mehmet alinin dediği gibi çocuk çok başka birşey bu arada resim koymayıda öğreten seksandirth e de teşekkürlerimi sunarım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

arkadaşlar teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına diyelim mehmet alinin dediği gibi çocuk çok başka birşey bu arada resim koymayıda öğreten seksandirt e de teşekkürlerimi sunarım

• quote:

quote:

arkadaşlar teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına diyelim mehmet alinin dediği gibi çocuk çok başka birşey bu arada resim koymayıda öğreten seksandirt e de teşekkürlerimi sunarım

Alıntıları Göster
    nebi msn yi aç bana tarif et kardeş resim koycam.
  • quote:

nebi msn yi aç bana tarif et kardeş resim koycam.

Alıntıları Göster

oldu herhalde buda beeen.
  • quote:

oldu herhalde buda beeen.

Alıntıları Göster
    seksanddırt sağol abi bilgin için..
  • quote:

seksanddırt sağol abi bilgin için..

Alıntıları Göster
    rica ederim, bi faydamız dokunduysa ne mutLu bize
    resimLer süper...Allah hepimizi sevdikLerimize, sevdikLerimizi de bizLere bağışLasın
    şöför abi özeLLikLe senin resimLer süper
    ama varsa bir de kendi Logan'ının resmini koy
    yoksa aLırız anahtarını

• quote:

rica ederim, bi faydamız dokunduysa ne mutLu bize
    resimLer süper...Allah hepimizi sevdikLerimize, sevdikLerimizi de bizLere bağışLasın
    şöför abi özeLLikLe senin resimLer süper
    ama varsa bir de kendi Logan'ının resmini koy
    yoksa aLırız anahtarını

Alıntıları Göster
    vay arkadaşlar bizim forum almış yürümüş vatana millete hayırlı olsun
    forumdu kulüp olmuş eyvallah

• quote:

VALLAHİ TIK TIK DİYE DİYE GELİYOR AMA RÜZGAR SESİ DEĞİ BOZUK YOLDA ÇIKIYOR SES ASABIMI BOZUYOR MEHMET ALİ

Alıntıları Göster
    bu ses kapılardan geliyor tıkır tıkır servise götürün sıkıştırsınlar bende yaşamıştım.
    quote:

VALLAHİ TIK TIK DİYE DİYE GELİYOR AMA RÜZGAR SESİ DEĞİ BOZUK YOLDA ÇIKIYOR SES ASABIMI BOZUYOR MEHMET ALİ

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.