Şimdi Ara

D-520 kullananlar^^...samsungtan ince ve uygun bir tel... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
0
Favori
45.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

1.telin ne peki???
    kamerası nasıl bide telin...bilgisayarda görüntü iyimi baktınmı??........

1-süper bir dizaynı olduğu için aldığım lg kg800
    2-bana göre çok iyi.
  • bence bekleme git we alll
  • evet en kısa sürede d520yi alıcam.....

evet o lg de iyi bi tel ..... bnm beklediğim samsungun e900 modeline benziyo....aynı tarz dokunmatik tuşlar...... iki tane sürgülü tel taşıyon demek ilginç....

bugün sordum peşin 645 dediler...ilk çıktğında 440 a bile vardı yaw........
  • alıskanlık yaptı herhalde lg yi alırkende 6280 i vermistim. bu arada d900 de güzel ama geç çıkar.
  • p850 gerçekten iyi çekiyor.temmuzda nokia n93 çıkacak.optik zoom lu alet çok güzel
  • turan oğuz,
    quote:

d520 de bir ses kaydı var bugüne kadar hiçbir samsungta olmayan birşey ve gördüğüm kadarıyle kimsenin haberi yok.

ben d820de kullanıyorum harika bişiy. görüşme esnasında yaptığın kayıtlar tamamen delil niteliğinde

d820de var yani, yanlış anlaşılma olmasın
  • evt 900 serileri çok güzel ama onları bekliyemem.....e900 p900 d900...hepsi birbirinden güzel.........
  • Telefon gerçekten çok şık

Ama ben V3i istiyorum...
  • evet tel ucuzlamaya başladı...kangurum.com da 595milyona düştü....
    piyasada daha ucuzada vardır tabi........
  • 550 e bulabilirsiniz. bu telin ekran kalitesi çok iyi, video ve foto gayet kaliteli ses kaliteli kızak iyi, konuşma ses kalitesi iyi tuş takımı çok güzel parlak siyah plastik kaygan yüzey çok iyi olmuş videolar ve foto tam ekran oluyor,mp3 arka planda dinlenebiliyor, kamera ayarları kullanışlı ve karanlık ortamlarda ışığı kendi algılıyor ve kendi ayarlıyor ayrıca flaşı var ve çok kullanışlı video içerde dışarda takılma yapmıyor ayrıca iç mekanlarda bile kaliteli video çekebiliyor, video formatı mp4. ses kayıt geliştirilmiş ve gayet güzel ses kaydı yapılabiliyor hem görüşme hem normal kayıt yapılabiliyor. 4 adet ekolayzer modu var mp3 ün ayrıca 3D ses özelliği var. dışarı verdiği ses d600 den biraz yüksek. kulaklık sesi gayet güzel. videoları ekran görüntüsü yapabiliyorsunuz, resim editörü ,döküman görüntüleyici var . opera mini rahat ve hızlı çalışıyor,bluetooth gayet hızlı kullanılıyor. fiyatına göre beklediğimden iyi çıktı daha sonra foto eklerim sorularınızı yanıtlamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 12 Haziran 2006; 11:52:40 >

• hay ALLAH razı olsun turanoğuz....

ağzına sağlık...
    çok füzel açıklamışsın......ama dediğine göre bu tel MÜKEMMEL!!!
    D600den bin kat daha iyi onda olmayan özellikler bunda var....
  • fotoları bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

hay ALLAH razı olsun turanoğuz....

ağzına sağlık...
    çok füzel açıklamışsın......ama dediğine göre bu tel MÜKEMMEL!!!
    D600den bin kat daha iyi onda olmayan özellikler bunda var....

d600 üde d820 yide kullandım ve düşünerek yazdım bunları hakkaten bende bu kadarını beklemiyordum aklıma gelenleri yazacağım ekran için şunuda söyleyebilirim başka markaların 240*320 sinden daha kaliteli zaten samsungun bu ayrı bir özelliği kardeş.gerçek söylemek gerekirse bunun yanında d600 veya d820 bana göre tabi, iyi değil. foto ve video en kısa sürede eklemeye çalışırım ilgilenenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 11 Haziran 2006; 19:04:24 >

• bencede özelliklere bakılrsa d600 deki eksikleri tamamlamışlar....
    bence dış görünüşüde çok iii...
    hem ince....
    en önemlisi ucuz baya...
    resim ve videoları beklioruz
    550ye nerde bulabilirim?.......
  • ya bununda TV bağşantısı yok galiba dimi? yoksa ben mi yanılıyorum?
    diğer samsungların en iyi özelliklerinden biri olan TV out olayı yoksa s.çmışlar demektir.
  • galiba yok özlellikleriinde olsa yazarlardı......
    ben o özelliği aramıyorum zaten...
    çoğu kimsede kullanmıyo...
    ayrı fotoğraf makinem var o özellik var onda onda kullanırım istesem...
    ama d600e göre özellikleri çok iyi çıktı harbi şaşırdım...
  • TURANOĞUZ kardeş......

(1)sen nekadara almıştın?

(2)550 ye nerden bulabilirim?

(3)şarjı nasıl????hiç bahsetmedk...kaç gün gidiyo???d600e göre şarj nası???

(4)resimleri bekliyoz

(5)yanılmıyorsam sennde bide lg var??....sen hangi telini daha çok seviyosun...
  • şarjı 3-4 gün gidecek gibi, d600 den iki kat daha iyi diyebilirim. lg de buda güzel ancak bunun kullanımı biraz da daha kolay.video kalitesinin d600 den daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü iç çekimde öyle çok takılma olayı yok. fotolarıda d600 ü aratmaz bana göre. mp3 ses kalitesi gayet iyi ancak ses yüksekliği 6280 e göre biraz düşük. hafıza kartı olmaması eksiklik oda olsaymış dizayn ve kalitesiyle bence çok iyi bir tel olurmuş gerçi benim için önemlide değil kart ama önemseyenler için tabi. t.v. çıkışıda yok ama bence bu hiç önemli değil. çünkü kullanışsız oluyor ve şarjı çok çabuk tüketiyor. ayrıca malzeme kalitesi, kızağın çok kolay ve sorunsuz açılması, kızak kapalıykende açıkkende ön ve arkadan görünümü,menü hızı,tuş takımı ve yön tuşlarında kullanılan malzemenin çok iyi olması ve yön tuşları d600 deki gibi ses yapmaması iyi,konuşma hoparlör sesinin yüksek olması artıları.
    d600 - d820 den çok çok iyi
    p850 den eksik yanı foto kalitesi(onun dışında malzeme kalitesi ve özellik yönünden her açıdan bu daha iyi)
    biraz iddalı oldu gibi ama bu benim düşüncem.
    benim görüşüm: fiyat-performans-malzeme kalitesi-dizayn-batarya-özellik notu 10/8,8

• peki bu telin arkadan görüntüsü nası nette bulamadım....
    yani d600 gibi kamerası ortadamı??....
    yoksa kamerası kızağı açıncamı meydana çıkıyo ,saklımı????
    kızak kapalıyken her işlemi yapıyosun ama foto çekemiyosun zannımca...
    bu önemli deil...ama kamera saklı ise güzel....çünkü kamerayı korur ve çizilmesini önler......
  • bunlarda resimleri....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.