Şimdi Ara

cypher rahatladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben steamkoda başladım final sınavlar öncesi oynuyordum pazar yerinde iç içe pazar kuruyordu o kadar yoğundu ne bisi satabiliyordum ne buy dan bisi satılıyordu.

Sonra laptopun işlemcisi vefat etti çöpe attık.haliyle id şifre metin belgesinde kaldı laptop hiç acilmadigindan hesap patladı 30 m vardı.

Madem char patladı dedim olimpianin geçim sonra baktım pazar yapmak için cash istiyor ve az istiyor onun için 400 cash niye alım dedim yeni steam hesabı açtım perşembe son final sınavından sonra

Pre yok cash yok şuan 30 m yaptım.pc notebook olduğundan 1gb ram var ancak pazar yapabiliyorum hatta pazar açarken cebelleşiyorun kasıyor çünkü :)

Olimpianin öncesi pazardaki kalabalık çöktü mezarcı coktu ne satabiliyordum ne alabiliyordum şimdi ise pazar dolu ama ic içe olacak kadar değil satıyorum buydan da item alıyorum..

Aksine cypher çok zevkli geldi bana steamkoda para vermeden oynayabiliyor bu da hoşuma gitti ben pazar yapmayı seven biriyim ardream gelene kdr gb kasarim umarım bence steamko cyphera gelin legal oynayacaksaniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

Arkadaşlar ben steamkoda başladım final sınavlar öncesi oynuyordum pazar yerinde iç içe pazar kuruyordu o kadar yoğundu ne bisi satabiliyordum ne buy dan bisi satılıyordu.

Sonra laptopun işlemcisi vefat etti çöpe attık.haliyle id şifre metin belgesinde kaldı laptop hiç acilmadigindan hesap patladı 30 m vardı.

Madem char patladı dedim olimpianin geçim sonra baktım pazar yapmak için cash istiyor ve az istiyor onun için 400 cash niye alım dedim yeni steam hesabı açtım perşembe son final sınavından sonra

Pre yok cash yok şuan 30 m yaptım.pc notebook olduğundan 1gb ram var ancak pazar yapabiliyorum hatta pazar açarken cebelleşiyorun kasıyor çünkü :)

Olimpianin öncesi pazardaki kalabalık çöktü mezarcı coktu ne satabiliyordum ne alabiliyordum şimdi ise pazar dolu ama ic içe olacak kadar değil satıyorum buydan da item alıyorum..

Aksine cypher çok zevkli geldi bana steamkoda para vermeden oynayabiliyor bu da hoşuma gitti ben pazar yapmayı seven biriyim ardream gelene kdr gb kasarim umarım bence steamko cyphera gelin legal oynayacaksaniz
    haklısın daha rahat pazar yapılabilir şuanda :)

• Mélih_1905 kullanıcısına yanıt
    steamkoda her yer koxp ondan gitti millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archamanel

steamkoda her yer koxp ondan gitti millet

Valla hocam ardream gelene kdr para kasicam net var notebook var zaten 1gb ram var pazar harici birşey yapmıyorum.

Dün 20 m dı şimdi 45 m yaptım.cok çok ardreamda koxp olursa chari bozar gb yapar satar silerim oyunu

http://i.hizliresim.com/dbkPA7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mélih_1905 -- 6 Haziran 2016; 15:49:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SteamKO'da oynuyorum günde 50 kişi (en az) banlıyorlar. Ama bu onlar için engel değil tabii hesap açmak bedava yine geliyorlar. O ban yedikleri zaman çıkan yazıyı izlemek zevkli oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.