Şimdi Ara

Cynogenmod rom sınıflandırma hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar cynogenmod cm 10.2.0 romunu kurdum fakat güncellemelerde ve cyngenmod sitesinde romun stable sınıfı birde release candidate sınıfı var. telefon güncellemelerinde kararlı sürüm tarattığımda cm 10.2.0 ve cm-10.2.0-RC1 çıkıyor. Hangisi daha kararlı anlam veremedim RC1 mi kurulmalı yoksa diğerimi konuya hakim biri varsa yardımcı olabilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Release Candidate sürüme girmek için aday demek. Bana kalırsa cm10.2 kur veya diğerinin stabilleşmesini bekle. Bende kendi telefonuma (LG optimus Hub'a) cm10.2 kurdum ve oldukça stabil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmethalis

    Release Candidate sürüme girmek için aday demek. Bana kalırsa cm10.2 kur veya diğerinin stabilleşmesini bekle. Bende kendi telefonuma (LG optimus Hub'a) cm10.2 kurdum ve oldukça stabil.

    Tamam da neden telefon guncellemelerinden kararlı surumleri tarattıgımda rc1 de cıkıyo madem kararlı deil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O daha yeni sürüme girmiş demek yani stabil ama daha yeni güncellemelere verilmiş. Benim sana cm10.2 yi tavsiye etmemdeki sebep daha önce güncellemelere verilmiş ve daha çok kişi tarafından denenmiş olmasıydı. RC sürümünde yeni değişiklikler verilmiştir ama daha az kişi tarafından denenmiş. Benimki sadece bir öneri sen istediğini kur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.