Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kullandığım mesajlarda göremediğim bazı uygulamalar
    fbphotosave: facebooktaki fotoları iphone kaydetme
    iphone delivery: mesaj iletim raporu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labkamil -- 30 Nisan 2011; 0:40:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

mewseek mp3ü ipoda atıyor

Tesekkürler mewseek cok isime yaradı.
  • quote:

mewseek mp3ü ipoda atıyor

Olmayanları ekleyelim.tskler
  • bazı arattığım programları cydia'da bulamıyorum.bunun sebebi fazla source ekli olmaması mı?
    eğer sorunum buysa bana güncel ve burda yazan uygulamaları barındıran bir source adresi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz**
    bazı arattığım programları cydia'da bulamıyorum.bunun sebebi fazla source ekli olmaması mı?
    eğer sorunum buysa bana güncel ve burda yazan uygulamaları barındıran bir source adresi verebilir misiniz?

ilk sayfada var
  • quote:

quote:

bazı arattığım programları cydia'da bulamıyorum.bunun sebebi fazla source ekli olmaması mı?

ilk sayfada var

sourcleri eklerken aralarda kırmızı errorlar,sonunda ise tamamen sarı ve kırmızı errorlar veriyor.sizlerdede böyle bir sorun var mı?
    bu normal birsey mı?
  • Bazı sourcelar kendileri güncelleme vs yaparken hata verebilir
    İsterseniz sourceu silebilir
    İsterseniz ılerde duzelecegini bekleyebilirsiniz

Bir zararı yok bunlarin
  • Mewseek icin sagolun ama server hatasi veriyor yogunluktan midir nedir sonra deneyin diyor ipoda eklerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 30 Nisan 2011; 14:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78
    Mewseek icin sagolun ama server hatasi veriyor yogunluktan midir nedir sonra deneyin diyor ipoda eklerken

Bende calistiramadim :(
  • quote:

Mewseek icin sagolun ama server hatasi veriyor yogunluktan midir nedir sonra deneyin diyor ipoda eklerken

mewseek adlı programı kullanarak ipoda 2 tane resync yaptım.sonuc başarılı.
  • bu arada isteamy adlı program çalışmıyor sanırım.türevi bisey bilen var mı?
  • iphone da o iş çok sıkıntılı hiç bulaşma ,boşver pc den takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
    iphone da o iş çok sıkıntılı hiç bulaşma ,boşver pc den takıl

aynen çok sıkıntılı.3 hafta oncesine kadar birkaç site biliyodum ama bu son sansurlerden sonra elimdeki bütün kozlar gitti.
    bilgisayarımda yok :D
    Turkcell dns ayarlarını değiştirebileceğim bir app var mı acaba?
  • biz ni
    quote:

quote:

biz neden yapamıyoruz ozaman server kullanılamıyor diyor 2.5 sürüm bende siz nereden indirdiniz.HAckyouriphone dan indirdim ben

Birde şu olay bana saçma geldi server bağlantısı kurarak ipod a eklemeye çalışıyor yani dosyayı indirdik internet bağlantısı olmasın ipoda eklemiyor add ipod da resync de bende hata veriyor.Server geçici süre kullanılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 30 Nisan 2011; 19:33:07 >

• quote:

biz ni
    quote:

quote:

biz neden yapamıyoruz ozaman server kullanılamıyor diyor 2.5 sürüm bende siz nereden indirdiniz.HAckyouriphone dan indirdim ben

Birde şu olay bana saçma geldi server bağlantısı kurarak ipod a eklemeye çalışıyor yani dosyayı indirdik internet bağlantısı olmasın ipoda eklemiyor add ipod da resync de bende hata veriyor.Server geçici süre kullanılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin gibi.

ben ilk sayfada yazan bütün sourcleri ekledim.sonra arattigimda karşıma çıkanı indirdim.ama bende de söyle bir sorun var.icinde türkce karakter barındıran şarkıları bulamıyor app

• bence şarkıları bulmadan ziyade ipodun içine atması önemli. şarkıyı safariden indir. mewseek ile ipoda at.
  • Arkadaslar bu htc animated widget i indirdim ama sormak istedigim birsey var, hava durumunu internetten otomatik olarak guncelliyormu,guncelliyorsa kac dakikada 1 guncelliyor,guncellemiyorsa nasil guncelleyebiliriz?
  • ayarları değiştirdiğin dosyadaki 180 yazısı güncelleme süresi ile ilgili
  • quote:

ayarları değiştirdiğin dosyadaki 180 yazısı güncelleme süresi ile ilgili

Yani 3 dakikada 1 mi guncelliyor hocam?
  • N-Hakan dostum androıdde album art grabber vardır bilirsin bunu iphone4 te yapacak bir app varmıdır?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.