Şimdi Ara

CycleCount Acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forum üzerinden birisinden İphone 5 aldım. Kendisi ürünün yurtdışı olduğunu, kesinlikle swap olmadığını, ilk etkinleştirenin ben olacağımı söyledi. Ürünü aldım. Ürün etkinleştirilmişti. Yanlarında çizikler vardı. Kendisiyle irtibata geçtim. Ürünün bir hafta önce yurtdışından geldiğini, toplu alım olduğunu, diğer cihazların bu cihazı çizmiş olabileceğini söyledi. Ve denemek için etkinleştirmiş olabileceğini ifade etti. Çiziklerden dolayı 50 TL iade etmeyi teklif etti, kabul ettim. Sorun böyle çözülmüş görünüyordu. Az önce İBackupBot programına bağlayarak cycle count'a baktım ve 505 defa şarj edilmiş olduğunu gördüm. Yanılmıyorsam cyclecount bu anlama geliyor. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Lütfen cyclecount'un ne anlama geldiği ve bu alışverişle ilgili fikirlerinizi yazın, kendisi de bu yazılanları okuyacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

Merhaba arkadaşlar.

Forum üzerinden birisinden İphone 5 aldım. Kendisi ürünün yurtdışı olduğunu, kesinlikle swap olmadığını, ilk etkinleştirenin ben olacağımı söyledi. Ürünü aldım. Ürün etkinleştirilmişti. Yanlarında çizikler vardı. Kendisiyle irtibata geçtim. Ürünün bir hafta önce yurtdışından geldiğini, toplu alım olduğunu, diğer cihazların bu cihazı çizmiş olabileceğini söyledi. Ve denemek için etkinleştirmiş olabileceğini ifade etti. Çiziklerden dolayı 50 TL iade etmeyi teklif etti, kabul ettim. Sorun böyle çözülmüş görünüyordu. Az önce İBackupBot programına bağlayarak cycle count'a baktım ve 505 defa şarj edilmiş olduğunu gördüm. Yanılmıyorsam cyclecount bu anlama geliyor. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Lütfen cyclecount'un ne anlama geldiği ve bu alışverişle ilgili fikirlerinizi yazın, kendisi de bu yazılanları okuyacak.

Ürün 505 kere tam şarj- deşarj edilmiş demektir. Yani bu cihazın 0 olma ihtimalini geçtim cihazın 1 yıllık olma ihitmali bile düşük her gün şarja taksan 365 şarj döngüsü eder her gün 2 kere takmasıda oyun oynamıyorsa oldukça abestir.

Sizin etkinleştirme yapacağınız cihazda maksimum cycle count 3 tür ki geneli 1 de gelir.

Ne zaman etkinleştirildiğini ve garantisini

https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/;jsessionid=fR23WHLWJJ7Tyh2WMXblhVfgRCRLPB9HJQRypsJ6GnhkDPmFhcgt!-1146705970

adresinden öğrenebilirsiniz

Bence ürünü direk iade edin Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle cevap için teşekkürler.
    Verdiğiniz linkten kontrol ettiğimde şöyle bir ekranla karşılaştım. Ve satın alma tarihi yazmıyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Apple Destek'le görüştüm. Ürünün swap olduğunu, 2014 yılının 3.ayında etkinleştirildiğini söyledi IMEI ile kontrol ederek. Satıcıya telefonu değiştir dediğimde bir daha ürünün ne zaman ellerine geçeceğini bilmediğini söyledi. Bir arkadaş vasıtasıyla o alıcıymış gibi sordurdum, büyük ihtimalle pazartesi ellerine geçeceğini söylemiş ona. Satıcıyı aradım, telefonu açmadı. Şayet telefonu değiştirmezse kendisini afişe edeceğimi buradan kendisine duyuruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 19 Şubat 2016; 20:11:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

Apple Destek'le görüştüm. Ürünün swap olduğunu, 2014 yılının 3.ayında etkinleştirildiğini söyledi IMEI ile kontrol ederek. Satıcıya telefonu değiştir dediğimde bir daha ürünün ne zaman ellerine geçeceğini bilmediğini söyledi. Bir arkadaş vasıtasıyla o alıcıymış gibi sordurdum, büyük ihtimalle pazartesi ellerine geçeceğini söylemiş ona. Satıcıyı aradım, telefonu açmadı. Şayet telefonu değiştirmezse kendisini afişe edeceğimi buradan kendisine duyuruyorum.

Apple Destekten aldığınız bilgi kesin bilgidir. Umarım sorununuz çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya sorunlu alışverişler kısmından devam ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.