Şimdi Ara

Cyborg R.A.T 9 Satılık 40 Dakika Kullanıldı Şuan Kutusunda Full

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar urunu geldıgı gıbı acdım kutuyu ancak ıstedıgımden fazlasıyla detaylı olmasından dolayı alısamadım acıkcası elıme tam oturuyor ancak benım ıcın karısık oldu.Urun sadece 40 dk kullanılmıstır bunun yarısı driver kurulumunda suan kutusunda faturası ıle beklıyor tek bır cızık veya baska bırsey soz konusu degıldır.

Urunu sanalmarketden aldım

http://www.sanalmarketim.com/urun/7e1f1678928a212ca0ff28ac84e3e0e0/CYBORG-R.A.T.-9-Kablosuz-Gaming-Mouse-+-ProGaming-Mouse-Pad
    Detaylarına bakabılırsınız rat 9 bılen bılır acıkcası suan eskı razer deathadder kullanıyorum bozulana kadar degıstırmeyı dusunmuyorum cunku anladım kı cok fazla alısmışım

Urunun suankı aldıgım fıyatı 336,78 tl
    Benım ıstedıgım tutar: 280 lira

Özellikler

Sınıfında başı çeken R.A.T. 9, R.A.T. 7 nin güç ve performansına kablosuz özelliği ekleyerek eşsiz oyun deneyimi sunar.

Sıfır Gecikmeli 2.4Ghz Kablosuz Teknoloji - Şaşırtıcı 1ms tepki süresi, hızlı reaksiyonların hızlı kalmasını sağlar.
    Kablosuz Alıcı / şarj Dock - 2 lithium-ion pil ile gelen R.A.T. 9, 24/7 kablosuz canavardır. R.A.T. ın gücü, bir pil şarj olurken diğeriyle oyuna devam edebilir, kesinti olmadan oyun sırasında değiştirerek devam edebilirsiniz. kesintisiz 9 saat oyun 4 gün normal kullanım süreli pil ömrü.
    Interchangeable Pinkie grips and Palm rests
    Değiştirilebilir küçük parmak ve avuç için parçalar
    3 avuç parçası
    - Biri RAT gövdesi ile aynı yumuşak kaplama özelliği
    - Biri gelişmiş kavrama için kauçuk halka ile.
    - Biri R.A.T. yüksekliğini arttırmak için 4mm yüksekliğinde.
    3 küçük parmak parçası
    - Biri RAT gövdesi ile aynı yumuşak kaplama özelliği
    - Biri gelişmiş kavrama için kauçuk halka ile.
    - Biri yüksek kavrama için oyun sırasında küçük parmakta dinlenme sağlayan bir 'kanat şeklindeki' tasarım sunar .
    Özel Ağırlık Sistemi - R.A.T. Beş adet 6 gram ağırlık bir anda eklenebilir veya çıkartılabilir. Kullanılmadığı zaman ağırlık kutusunda saklanabilir.
    Hassas Aim Modu - İstediğiniz fare hassasiyetini ayarlamak için ST Programlama Yazılımı kullanın, sonra sizin için çalışan bir seviyeye fare hareketini yavaşlatmak için Hassas Aim düğmesini basılı tutun.
    6400 DPI - Yeni jenerasyon 'twin eye' laser sensör her noktayı hassas ve tek tek okuyarak saniyede 6m kat eder. Düşük hassasiyet isteyen Pro oyuncularla yüksek hareket imkanı sunan R.A.T.9. ile hassas ve doğru tracking deneyimi.
    4 Özel DPI Ayarlar - Özel DPI ayarları arasında geçiş yapmak için Rocker Switch kullanın..
    6 programlanabilir buton - 2 sol ve sağ mouse düğmeleri ile combine yapıp tomlamda 8 düğme ile düşmanlarınızı cezalandırın. "Gaming action key" ile kendi profillerinizi oluşturup kolayca değiştirin.
    3 Cyborg Modu – 3 R.A.T. modu arasında düğmeye dokunuarak geçiş sağlanır. Anında duyarlılık veya Programlanabilir Düğme eylemlerini değiştirin ve akıllara durgunluk veren 15 komutlara anında erişim kazanın!
    Güçlü ST Programlama Yazılım - DPI, Hassas Amaç imleç duyarlılığı değiştirip her oyun için özel profiller oluşturabilir ve Programlanabilir Düğmeler ve Modları komutları atayabilirsiniz.
    Hafif Metal Kasa
    * DPI aralığı - 25-6400dpi (25dpi adımlarla)
    * Hızlanma - 50G
    * polling rate 1000Hz ye kadar dinamik
    * Takip Hız - 6m/sec kadar
    * Her Zaman Açık
    * 9 saate kadar oyun En fazla 4 güne kadar normal kullanım pil ömrü
    * PTFE "Slick" Ayaklar
    * Altın kaplama konnektör
    * Örgülü USB kablosu

Sanalpazardan alım yapabilirsiniz.
    Bu İlan Linkim

http://www.sanalpazar.com/Cyborg-R.a.t.-9-Kablosuz-Gaming-Mouse__isp5723966
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 1 Ocak 2013; 23:42:13 >

• Fİyatta indirim olmuştır
  • TAKİP
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASAN DEMİRDEN -- 26 Ocak 2013; 23:55:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASAN DEMİRDEN

hayırlı satışlar...

Sağol hocam ;)
  • Bu ha haaaaaa Dünyanın en iyi 10 mouse undan birini satıyon demek hocam ben olsam kullanırdım, ama tabi herkes bir değil kimisi alışamıyor, bendede bi küçük kardeşi var benim fare kullanım kültürümü değiştirdi yani o derece bu sıçan
  • vallaha hocam ne dıyım suan mamba 2012 aldım onu kullanıyorum alıskanlıkların kurbanıyım baska bısey dıyemıyorum :) Aletı aldım kutusunda yatıyor anlıcanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASAN DEMİRDEN -- 26 Ocak 2013; 23:54:58 >
  • umarım hocam ;) sıfırdan farksız emın olun suan elımde mamba var kutusunda rat 9 kesınlıkle 40 dk bıle kullanılmadı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASAN DEMİRDEN -- 26 Ocak 2013; 23:54:46 >
  • Hocam o fıyata kırarım daha ıyı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalforum

Hocam o fıyata kırarım daha ıyı :)

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ccb437090002

dostum sıfırıyla aynı fiyata satıyorsun.. ilanı baltalamak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ürünle ilgilendiğim için yazıyorum.. güzel bir indirimle satışında daha kolay olur kanaatindeyim..
    iyi satışlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychonemesis

quote:

dostum sıfırıyla aynı fiyata satıyorsun.. ilanı baltalamak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ürünle ilgilendiğim için yazıyorum.. güzel bir indirimle satışında daha kolay olur kanaatindeyim..
    iyi satışlar..

Hocam sıfır fıyatı 332 tl ben 40 dakıka kullanımla fıyatdan 50tl ındırdım zaten hem ayrıca sen olsan arkadasın ıstedıgı 200 tl ye verırmıydın vıcdanen soyle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 16 Ocak 2013; 20:51:01 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASAN DEMİRDEN -- 26 Ocak 2013; 23:54:35 >
  • quote:

quote:

quote:

iyi satışlar..

Hocam sıfır fıyatı 332 tl ben 40 dakıka kullanımla fıyatdan 50tl ındırdım zaten hem ayrıca sen olsan arkadasın ıstedıgı 200 tl ye verırmıydın vıcdanen soyle ?

dostum birincisi arkadaşın teklifinden haberim yok ona istinaden yazmadım, ikincisi sıfır fiyatının linkini yukarıda verdim zaten 280 tl olan bir ürünün ikinci elide 220-230tl civarıdır diye düşünüyorum.. tabiiki bu benim düşüncem bu fiyata vermek zorunda değilsin fakat sıfırı 280tl olan bir ürünün 2. eline 280 yazıyosan bu da pek mantıklı değildir bence..
    hayırlı satışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonemesis -- 17 Ocak 2013; 13:46:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi satışlar..

dostum birincisi arkadaşın teklifinden haberim yok ona istinaden yazmadım, ikincisi sıfır fiyatının linkini yukarıda verdim zaten 280 tl olan bir ürünün ikinci elide 220-230tl civarıdır diye düşünüyorum.. tabiiki bu benim düşüncem bu fiyata vermek zorunda değilsin fakat sıfırı 280tl olan bir ürünün 2. eline 280 yazıyosan bu da pek mantıklı değildir bence..
    hayırlı satışlar..

Hocam ancak senın dedıgın lınke gore konusdum ve kdv dahıl 330 tl dıkkat edersen sen kdv sız fıyatı soyluyorsun sepete atıp odemeye gelınce fıyat cıkıyor :)
    Ayrıca yorumların aksıne cok guzel olumlu sağol

• kredi kartı ile ödemede %15 indirimi var 280tl oluyor hatta havale cıkarmak istersen 266 tlye düşüyor fiyat.. benim iddaa ettiğim şeyde bir yanlışlık yok yani..
    neyse dostum dahada fazla ilanını kirletmiyeyim ben sadece uyarmak istemiştim hatta güzel bir fiyata gelirse almakta istemiştim..
    iyi satışlar..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASAN DEMİRDEN -- 26 Ocak 2013; 23:54:18 >
  • quote:

kredi kartı ile ödemede %15 indirimi var 280tl oluyor hatta havale cıkarmak istersen 266 tlye düşüyor fiyat.. benim iddaa ettiğim şeyde bir yanlışlık yok yani..
    neyse dostum dahada fazla ilanını kirletmiyeyim ben sadece uyarmak istemiştim hatta güzel bir fiyata gelirse almakta istemiştim..
    iyi satışlar..

Evet haklısın hocam ancak kredı kartına %7 havaleye %10 ındırım var ve havale ındırımı ıle Banka Havalesi veya EFT (% 10,00 İndirim ) 297,29 bu fıyata gelıyor senın teklıfını mesaj yolu ıle atarsan sevınırım belkı anlasırız hayırlısı ıle ....
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASAN DEMİRDEN -- 26 Ocak 2013; 23:55:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.