Şimdi Ara

Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse
    MAD CATZ CYBORG R.A.T 7 RAT7

Ürün Yurtdışı Olduğu İçin Garantisi Yoktur.Ama Ürün Gayet Temizdir Alalı Daha 1.5 Ay Oluyor.Değiştirme Nedenim R.A.T 9 Geldiği İçin Elimde Fazladan R.A.T7 Oluyor Bunun İçin Satıyorum.Başka Hiçbir NEdeni Yok. Alana Şimdiden HAyırlı Olsun.Fiyatda İndirim İstemeyin Ürün Saten Sıfır Gibi Tekrardan Hayırlı Olsun !!!
    Takas olabilir ama Mantıklı Şeyler Sunun !!!

İLETİŞİM : 0554 480 19 59

ÖZELLİKLERİ;
    Çok iyi tasarlamışlar. Bütün tuşları rahatlıkla kullanılabiliyor. Skatezleri gayet güzel. Yağ gibi kayıyor mouse. 5600 DPI 4 hademe ile ayarlanabiliyor. Üç farklı profil yüklenebiliyor. Yedi tane tuşa sahip. Bir profil tuşu, bir DPI tuşu, 1 precision aim tuşu, 2 ek tuş ve malum
    sağ ve sol tuş. Birde mouse ortasındaki metal şey tam olarak ne işe yaradığını çözemedim. Ama makro programında atama yapılabiliyor.
    Sağ ve sol dönerek çalışıyor. USB ucu altın kaplama. Kablosu Logitech G9x gibi. Kolay yıpranmıyor ve sabitleyici gerektirmiyor.

Yandaki kırmızı tuş Precision aim tuşu yani ona basılı tutunca dpi yarıya düşüyor. Misal sniper oynarken nişan almak daha rahat oluyor. Ama ben pek kullanma fırsatı bulamadım.

Mouse gözüktüğü gibi ağır değil. Beş tane altı gramlık ağırlık var. Sağdaki metal parça mousesun tornavidası. Parçaların takılıp çıkarılması ve ayarlanması için kullanılıyor.
    Altaki üç avuç içine denk gelen parçalar elin uzunluğuna göre ayarlanıyor. Üstünde rakam olan parçalar aynı gözüksede biri diğerinden daha büyük yani büyüğü takınca avuç içini daha yukarda tutuyor.
    Aşağıdaki video görebileceğiniz üzere ele en iyi şekilde oturması için ayarlanabiliyor.

Makro programı basit gözüküyor. Ama Logitech G9x in ki kadar detaylı ve kolay değil.

Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• drakula0004 D kullanıcısına yanıt
    pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.