Şimdi Ara

CVC2 numarası ile ilgili yardım!!(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben az önce garanti.com.tr den internetten alışveriş yapmak için sanal kredi kartı aldım size sorum şu ben babamın kartından aldım şimdi ona soruyorum bilmem okadar diyor Şimdi cvc2 numarası son 3 hanesi diyor kartın ama bana ayriyetten cvc2 numarası verdi 000 diye ama benim kartımın yani sanal kartımın son hanesi 000 değil bu normalmi (bilmiyorumda)

TEŞEKKÜRLER

Birde ben bu karta 50 ytl yükledim alacağım siteler mecburen taksitli satıyor bu karttan taksitleri her ay çekermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 23 Şubat 2007; 21:46:29 >

• uppp
  • uppp lütfen yaaa
  • kredi kartının son 3 hanesi cvc2 numarası. yardım sayfalarını araman iyi olur garantide.
  • o son 3 hane kart numarasının son 3 hanesi değil kartın arkasında imza bölümü var orada rakamlar var onların son 3 hanesi. ayrıca sanal kartta da değişik olur bu bir sorun yok.
  • sanal kart ise kart özelliklerimi ne yazıo(o tarz bişi) oraya gir en altta solda yazıyor CVC2 diye..
  • solda ki menüden sanal kartlarım'a tıklayın.
    Kart Bilgileri Görüntüleme/Değişiklik'e girin.
    burda cvc2 ve kartınızla ilgili tüm ayrıntıları, ayarları bulabilirsiniz.

taksit olayına gelince, bildiğim kadarıyla sanal karta taksit olmuyor. ama emin değilim, hiç denemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok sağolunn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.