Beyler pc min özellikleri şöyle neleri tıklamam gerekiyor customizede?Pc laptop markasıda packard bell easynote tj65
İşlemci Tipi : Intel Core 2 Duo İşlemci Hızı : 2.1 Ghz İşlemci Veri yolu hızı : 800 Mhz İşlemci ön belleği : 2 MB İşlemci Modeli : T6500 Bellek Hızı : DDR2 667 Mhz Bellek miktarı : 3 GB Ekran boyutu : 15.6 inç Ekran Tipi : WXGA (HD) Ekran çözünürlüğü : 1366 x 768 px Ekran Kartı : NVIDIA GeForce G105M Ekran Kartı Belleği : 512 MB Ekran Kartı tipi : Harici Nvidia İşletim sistemi : Windows 7 Home Basic Hdd Kapasitesi : 320 GB Hdd Rpm : 5400 rpm Hdd tipi : SATA Optik sürücü tipi : DVD Yazıcı (Super Multi) Modem : - Ethernet : 10/100/1000 Mbps Kablosuz Ağ : 802.11 A/B/G/N
Home basic te tema falan değiştiremezsin. Aero yok yani... Yine de denetim masasına bir gir derim. Hiç home basic kullanmadım o yüzden denetim masasında bununla ilgili bir şey var mıdır bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: adem369
Home basic te tema falan değiştiremezsin. Aero yok yani... Yine de denetim masasına bir gir derim. Hiç home basic kullanmadım o yüzden denetim masasında bununla ilgili bir şey var mıdır bilmiyorum.
Hocam bura mac için açılmış ayar konusuydu.Forumdan bir arkadaş sağ olsun yardımcı odu.
quote:
Orijinalden alıntı: berkhınho
quote:
Orijinalden alıntı: adem369
Hocam bura mac için açılmış ayar konusuydu.Forumdan bir arkadaş sağ olsun yardımcı odu.
Hocam ne bileyim ben home basic görünce dayanamadım :D