Bildirim
Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (220. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
iyide sen ben vatandan alacağıma karşılık bu ramlerden "alabilirim" dedin yarın alcam demedin
neyse gelelim konuya...
eğer render, grafik veya çisim programları kullanıyorsan 2400 lükleri al... yok pek o programları kullanmıyorum dersen corsair kalsın...
e yuh yani
senin aklına gelmedimi boyatmak???
-
elinde ram vardı sadece soğutucuları mavi idi yeni alma soğutucuyu boyat dedim...ama almış bile yenisini -
Anladım. Bende yeni serilerde sıkıntı mi var diye düşündüm. Ok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum dünki yazımda bunlardan bahsettim ve alacağım dedim hatta hangisini alayım diye sordum.Sen corsairi direk al dedin.Şimdide niye boyatmadın v.s diyorsun.Boyatmaya karşıyım dostum
Ayrıca render,çizim ile uğraşmıyorum (Şimdilik) 267mhz in bu denli etkisi olurmu bilemem.Ayrıca render işinde 1600mhz 32-64gb her şeye yetmekte.Uğraşan biri olarak not düşeyim.
Biraz olsun gülümsetebilmişsem ne mutlu bana
Asıl soruma da bir el atarsan sevinirim... -
yok anlayacağım bana patladı:)
Gskill olarak en kullandığım kitten gayet memnundum.Yani hiç sıkıntım olmadı.Senin kullandığın kit 2400mhz olanı.Rica etsem CPU Z den Memory,SPD kısmının ekran görüntüsünü paylaşabilirmisin? -
zaten render falan yapmıyorsun o nedenle 2133 ile 2400 arasında farkı hissedemezsin... eh boyaya karşı isen zaten alacaktın aldında...
döngüyü sana daha öncede yazdım... sıvı yanlış yönde dönüyor...
pompanın yeri bence iyi yukarı alırsan çok karışacak orası.... -
Hocam başta pompayı yukarı değil aynı şekilde kasanın sağ yan tarafına almayı düşünüyorum.şu an sol yan tarafta ve burası daha dar.sağ taraf 3-4 cm daha geniş.
ayrıca sıvının yanlış yönde dönmesini biraz açıklar mısın? -
quote:
Orijinalden alıntı: MaGaRaS
yok anlayacağım bana patladı:)
Gskill olarak en kullandığım kitten gayet memnundum.Yani hiç sıkıntım olmadı.Senin kullandığın kit 2400mhz olanı.Rica etsem CPU Z den Memory,SPD kısmının ekran görüntüsünü paylaşabilirmisin?
Hocam, benim pc şu an perişan durumda, yani kasayı tamamen söktüm.
Malzeme(anakart blok vs ) siparişi bekliyorumbir ay geçmesine rağmen daha gelmediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi yaw 1 ay uzun bir süre geçmiş olsun and PM. -
olması gereken: pompa - rad 280 - cpu - rad 120 - gpu - rad 80 - (anakart) - pompa rezervuarı ise istediğin araya takabilirsin. -
İlk başta rezervuarı araya takabilirsin diyorsunya sence sıkıntı olmazmı.Yani rez in pompa üstünde en sağlıklı çalışacağı ve rez i harhangi bir araya koyduğumuzda debi kaybı hatta çok daha su akışını düşüreceği durumu sözkonusu olmazmı hocam? -
Arkadaşlar bana yardımcı olun... Bakın bu linkteki adamhttp://www.overclock.net/g/a/1060302/build-log-i7-4770k-gtx-780-ti-sli-corsair-750d-custom-liquid-cooling/flat/1/quote:
Orijinalden alıntı: mncs35quote:
Orijinalden alıntı: MaGaRaS
Bu arada geçen lafı olmuştu benim ram lerin rengi bozuyordu kurguyu.Aklıma geldi bende şimdi bu ramler var:
http://www.gskill.com/en/product/f3-17000cl9d-8gbxm
Vatandan alacağıma karşılık bu ramleri de alabilirim:
1-http://www.corsair.com/en-us/vengeance-pro-series-8gb-2-x-4gb-ddr3-dram-2133mhz-c9-memory-kit-cmy8gx3m2b2133c9r
2-http://www.gskill.com/en/product/f3-2400c10d-8gtx
Ama tek sorun performans ve zamanlama elimdekiler bunlardan bir çıt daha iyi gibi geliyor.Renk için cebimden para çıkmasa da sencede denemeye değer mi?
ya akşam fark edemedim ikisinide aynı mhz sandım...
tabiki 2400mhz olan gskill daha iyi ama ben olsan yenisini almam...
elindekilerin soğutucularını sök ve sanayide kırmızı fırın boya attır oldu bitti
Alıntıları Göster
herşeyi heranı resimlemiş... Sistemi de neredeyse benimkiyle aynı... anakart kasa ekran kartı radyatorler fanlar aynı. Yalnız bu adam sli yapmış... Ben anakartıma bu adamın yaptığından fazla soğutma ilave edeceğim. Yalnız sizce kasanın altına mı nonte etmelityim 240 lık radyatörü yoksa kasanın ön paneline mi? Ekran kartının sıvı bloğunu monte ettim. Radyatörleri temizledim arıtılmış suyu kaynatıp ılık hale getirip iki üç kere doldur boşalt yaoptım radyatörler temiz... 360 lığı fanları ile birlikte kasaya monte ettim.
VERDİĞİM LİNKİ İNCELEYİP TECRÜBELERİNİZ İLE HARMANLAYIP BANA 240 LIK(60MM ALPHACOOL) RADYATORÜ NEREYE KONUMLANDIRACAĞIMI BİR DE SOĞUTMA DÜZENEĞİNİN NASIL OLACAĞINI SÖYLER MİSİNİZ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorukMactoo -- 10 Mayıs 2014; 20:57:25 >
-
Ustalar bu nasıldır sizce? yalnız burda pompa nerede? Rezervuar nerede bilemedim :(quote:
Orijinalden alıntı: TorukMactoo
Arkadaşlar bana yardımcı olun... Bakın bu linkteki adamhttp://www.overclock.net/g/a/1060302/build-log-i7-4770k-gtx-780-ti-sli-corsair-750d-custom-liquid-cooling/flat/1/
herşeyi heranı resimlemiş... Sistemi de neredeyse benimkiyle aynı... anakart kasa ekran kartı radyatorler fanlar aynı. Yalnız bu adam sli yapmış... Ben anakartıma bu adamın yaptığından fazla soğutma ilave edeceğim. Yalnız sizce kasanın altına mı nonte etmelityim 240 lık radyatörü yoksa kasanın ön paneline mi? Ekran kartının sıvı bloğunu monte ettim. Radyatörleri temizledim arıtılmış suyu kaynatıp ılık hale getirip iki üç kere doldur boşalt yaoptım radyatörler temiz... 360 lığı fanları ile birlikte kasaya monte ettim.
VERDİĞİM LİNKİ İNCELEYİP TECRÜBELERİNİZ İLE HARMANLAYIP BANA 240 LIK(60MM ALPHACOOL) RADYATORÜ NEREYE KONUMLANDIRACAĞIMI BİR DE SOĞUTMA DÜZENEĞİNİN NASIL OLACAĞINI SÖYLER MİSİNİZ?
Alıntıları Göster
https://img.donanimhaber.com/upfiles/941495/ef0f667e-d3cb-47f8-920a-143d459d388b.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorukMactoo -- 10 Mayıs 2014; 22:07:25 >
-
kapalı devrede suyun akış gücünü düşürecek tek bir unsur vardır oda hortum boyu ne kadar uzun hortum olursa debi o kadar düşer...
ancak senin şu andaki döngüde işlemciye sıcak su gidiyor -
resim yok... -
Resim linkini ekledim -
-
Peki bana uyarlanmis haliyle ne olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X