Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.105
Cevap
80
Favori
295.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

quote:

Orijinalden alıntı: mncs35

yani arzalımı?

Saniyorum oyle. Bir anda durdugu yerde boyle
    Yapti.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kusura bakmayında konunun Sıvı soğutma yardım başlığı olduğunun farkındasınız değil mi?
  • Mouse pad'e felan takıldığı yok..altında 2 adet ağırlıkları koymak için yuvalar var ve sanırım iyi sıkmıyorlar ondan takılıyor.

Bu arada ben G700 kullanıyorum, Crysis3 te mükemmel oluyor, sol dışarıya çıkık makro tuşları. G502 alırdım ben senin yerinde olsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

3770k verilip 4770k mı alınır kardeşim, neden danışmadım paylaşmadın benimle :)

4770k o.c özürlü işlemcidir diye burada zamanında bas bas bağırdım.

OC özürlüsü değilde IHS özürlüsü.Hem ıhsyi yapıştırmada kullandıkları malzemeyi kalın sürmüşler hemde işlemci pcbsine entegre ettikleri vrmlar üzerinde ısı emici herhangi bir materyal bulunmuyor.Hal böyle olunca vrm ısısı işlemci ısısı işlemci yüzeyinde sıkışıyor ve buda yüksek sıcaklık olarak geri dönüyor yoksa oc konusunda pek sorunu yok

• sanırım gaz soğutma ile önüne geçilemeyecek bir işlemci yani 5 ile 6 ghz rahar gürülür.....
  • quote:

sanırım gaz soğutma ile önüne geçilemeyecek bir işlemci yani 5 ile 6 ghz rahar gürülür.....
    ve sistem için son hali diyebilirim herhalde

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

• quote:

Orijinalden alıntı: drserk

ve sistem için son hali diyebilirim herhalde

sen herşeyi yap yap , sleveyi çamaşır ipi ile tuttur
    bu arada sana sorayım aldığım ürün şu , doğru aldım herhalde değil mi sli-cf için çok dikkat etmemiştim ama imzadaki anakartda inşla sorun çıkmaz
    http://www.frozencpu.com/products/16407/ex-blc-1161/EK_FC_Bridge_Dual_Parallel_CSQ_-_SLI_Connection_-_Acetal_EK-FC_Bridge_DUAL_Parallel_CSQ.html?id=7fQtdbHg&mv_pc=562

birde 238$ lık paket ürün gümrükden geçti galiba , torbaya eklendi yazdığına göre trackingde şansa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 26 Nisan 2014; 19:18:51 >

• Concerve kullanıcısına yanıt
    çamaşır ipi kırmızı kelepçe kullandım ama çok mu dipten kestim de öyle görülüyor

anakart için uygun olanını doğru almışsınız
    gümrük tamamen şans işi 60dolarlık kulaklık bile takılabiliyor
  • Merhaba arkadaslar. Ben yurtdisindan sivi sogutma malzemeleri getirtiyorum da. Suanda benim karsima cikan takip kodu resimdeki gibi. Epeyidir gumrukte bekliyordu. Kisaca suanda yola mi cikmis demek? Yoksa hala islemleri var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorukMactoo -- 28 Nisan 2014; 21:07:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• resimler görünmüyor...
  • drserk kullanıcısına yanıt
    ışıklandırma olacakmı? hangi renkler?
  • mncs35 kullanıcısına yanıt
    ışıklandırma için çok da istekli değilim ama denemek için 2.el ilanlardan aşağıdaki satılan uv ışıkları aldım yarın gelecek

http://forum.donanimhaber.com/m_89203744/f_//tm.htm#89203744
  • Merhaba vga blogunun fircalanmis bakır yuzeyini dremel ile ayna gibi yapma şansımız var mi? Varsa hangi uç tipini kullanmaliyiz? Su zımparası ile elle mi yapmak mantıklı olur?

• fatality-one kullanıcısına yanıt
    1600 lük sus zımparası ile yapman yeterli yok ayna gibi parlasın diyorsan dremelin ucuna keçe takıp paste/çila ile parlatabilirsin...
  • mncs35 kullanıcısına yanıt
    Keçe ve pasta var.Fakat kecenin bu denli etkili olacağından emin degilim.Ama denemekte fayda var😊

• fatality-one kullanıcısına yanıt
    zımparadan sonra keçe ile parlatırsın zımpara yapmadan zaten olmaz...
  • quote:

zımparadan sonra keçe ile parlatırsın zımpara yapmadan zaten olmaz...

Tamam hocam şimdi aklıma yattı tesekkürler.

• quote:

resimler görünmüyor...

Resim ekleme sorunlu sanırım dh de suan...?
    Takip kodum :EC560625855US
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

quote:

resimler görünmüyor...

Resim ekleme sorunlu sanırım dh de suan...?
    Takip kodum :EC560625855US

Alıntıları Göster
    ustalar malzemelerımın herseyı eksıksız tam... Sadece kargoları beklıyorum. Ama aklıma takılan boruları tam koselı olarak bukmek... Ben kesınlıkle koselı boru modellerını ıstıyorum. Bukmek ıcın sılıkon gereklı denıyor. Hanı borunun ıcıne konulup ısı tabancası ıle 90 derece bukmek en pratık nasıl olur. Borum fazla var ama ılk denemem olacak yorumlarınız cok makbule gecer...

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

ustalar malzemelerımın herseyı eksıksız tam... Sadece kargoları beklıyorum. Ama aklıma takılan boruları tam koselı olarak bukmek... Ben kesınlıkle koselı boru modellerını ıstıyorum. Bukmek ıcın sılıkon gereklı denıyor. Hanı borunun ıcıne konulup ısı tabancası ıle 90 derece bukmek en pratık nasıl olur. Borum fazla var ama ılk denemem olacak yorumlarınız cok makbule gecer...

Ali Rıza (arg-ist) abide var Fiyatı : 15 TL
    (arg-ist)http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=540536

• Aslinda nerden temin edecegimi biliyorum. Yalniz bu uygun mudur baska alternatifi yok mudur. En mantikli ve pratik yol bu mudur merak ediyorum. Mutlaka uygulama yapan vardir?

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.