Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.106
Cevap
80
Favori
295.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim burda bir tabela-reklamcı vardı girdim dedim plexi var mı var dedi işte ama şuan sadece beyaz var dedi düşündüm dedim radyatör zaten siyah üzerine yine siyah fan koyucaz beyaz olur dedim işte ölçüyü verdim yarın alıcam
  • İnternetten sandim. Oyle olsa bende ayni yerden vereyim diyecektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plexi ucuz durabilir diye yarın bir alüminyumcu bulup plakayı kestirip , ortalarını fanlar için yuvarlak kestirip yapmayı düşünüyorum , hatta ayaklığıda ordan yaptırabilirim , o işler kolay poyri

aha geçen gördüğüm fanları Squadd satıyormuş , akasa fanları düz 100 liraya verirse alacağım :) , fanlar çok ses yapıyor mu odada durabilirmiyim 8 tanesi çalışırken , Squadd bir yazıver kışın devir düşürüp kullanılabilir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayber -- 13 Ağustos 2013; 3:33:20 >
  • Odada durulabilir. öyle çok seste yapmıyor fakat ben biraz daha hassas olduğum için ses konusunda değiştirme gereği duydum :):)
  • Bir süre bende radyatörü sağ yan kapakta kullandım ısı olarak bir sıkıntı olmuyorda estetik olarak çok ta güzel olmuyo.

Bu arada arkadaşlar su haznesi lazım bana yuvarlak olanların en ufağından.
  • YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    Kapağa ne ile takmışsın? Açıkçası görüntüyü belki biraz toparlayabilirim gibi geliyor en olmadı beğenmezsem başka bir yöntem bulurum yan kapak 10 dolara satılıyor onu değiştirmek sorun oluşturmaz.
  • Bitfenix ProdigyM gelmiş :):)
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 14 Ağustos 2013; 13:52:14 >

• Squadd kullanıcısına yanıt
    Matx için bundan daha kullanışlı kasalar var zaten, çok beğenmedim açıkçası. İçinde radyatör işi de sıkıntı bunda.
    Eğer içine bir aparatla normal prodigy'deki formatında mitx olarakta kullanılabiliyorsa o zaman güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 14 Ağustos 2013; 14:09:56 >
  • Kasa yapı olarak daha küçük ya diğer m-atx kasalara göre daha iyi sanki. yoksa m-atx kasa alacaksak 350d var. h100 gibi kompakt sistemler takılabiliriyor buna ama o zaman tek gpu kullanmak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Kapağa ne ile takmışsın? Açıkçası görüntüyü belki biraz toparlayabilirim gibi geliyor en olmadı beğenmezsem başka bir yöntem bulurum yan kapak 10 dolara satılıyor onu değiştirmek sorun oluşturmaz.

Kapağa dangerden rad içinden çıkan montaj ayaklarını kullanımıştım kapak ile arasında 5 6 cm fark olmuştu.
    Şuna da dikkat edin kapak ince ve aliminyum ise sıkıntı olabilir radyatörün içinde su da dolunca ağır oluyo baya benim kasa kapağı kalın sac idi.

Ben bu aparatları kullanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 14 Ağustos 2013; 18:50:13 >

• Bu arada arkadaşlar reservuar lazım silindirik olanlardan.
    2.reservuarumda üst taraftan çatladı.
  • Eski sistemimden resimler:kullanılan hortumlar silikonlu hortum.
  • Ufagi daha guzel. Pek kullanisli olmamis hava sogutmayla kullanilir ama baska olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzelmiş o hortumlar :) ama dışarıdan alınmadır kesin , ben bir arkadaşdan 4 metre alıcam bu ara denk gelirsek , bir hortum imalatcısınada numune verip bundan yap 100 metre diyeceğim yapar inşla :) , lazım olana tedarik ederiz sonrada
    ben beyaz plexiyi aldım bugun fanları ona monte edeceğimde hangi fanı alayım karar veremedim , arctic cooling F12 alacaktım inventus bugün 1 tane var şuan dedi o fanlar hoşuma gidiyor çok var mı başka önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

güzelmiş o hortumlar :) ama dışarıdan alınmadır kesin , ben bir arkadaşdan 4 metre alıcam bu ara denk gelirsek , bir hortum imalatcısınada numune verip bundan yap 100 metre diyeceğim yapar inşla :) , lazım olana tedarik ederiz sonrada
    ben beyaz plexiyi aldım bugun fanları ona monte edeceğimde hangi fanı alayım karar veremedim , arctic cooling F12 alacaktım inventus bugün 1 tane var şuan dedi o fanlar hoşuma gidiyor çok var mı başka önerisi olan?

Yok bunlar karaköy perşembe pazarından alınma hortumlar.Size daha önce bahsettiğim.
  • iyiymiş bunlar kırılma yok pek en kısa zamanda gideyim oraya dur :) saol
  • 9 yıl önce foruma eklediğim gaz destekli su soğutma sisteminin fotosu(Waterchiller)
    Termostata dikkat.
  • Yeni çalışma yakında geliyor.

• Update sistemde 1 tane 360lık rad var 1 tane daha ekledim.
    Ama sıcaklıklarda herhangibir değişiklik olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Update sistemde 1 tane 360lık rad var 1 tane daha ekledim.
    Ama sıcaklıklarda herhangibir değişiklik olmadı.

Nasıl yani :S
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.