Şimdi Ara

Curve 9360'da NFC var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NFC sistemi varmı bu telefonda?

Bir diğer sorumda Java desteği yokmuş bu cihazda, ne gibi bi eksik olabilir java olmazsa, ne işe yarıyor java telefonlar da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyayyildiz -- 5 Şubat 2012; 14:59:27 >

Orijinalden alıntı: suleyayyildiz

Arkadaşlar NFC sistemi varmı bu telefonda?

Bir diğer sorumda Java desteği yokmuş bu cihazda, ne gibi bi eksik olabilir java olmazsa, ne işe yarıyor java telefonlar da ?

evet NFC bulunmakta.

java ile ilgili net birşey söyleyemeyeceğim, ben de yeni aldım tlfnu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

quote:

evet NFC bulunmakta.

Ben bu internet sitelerini anlamıyorum. Onların yok dediği özelliklerin çoğu normalde var. Bu nasıl iş... Daha 2 hafta öncesine kadar bu cihaz için bütün internet siteleri 3G yok diyordu. Şimdi hepsi var diyor. garip!!!

Peki sazan84 NFC nasıl oluyor, nasıl çalıştırıyorsun bunu ?

quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

quote:

evet NFC bulunmakta.

Ben bu internet sitelerini anlamıyorum. Onların yok dediği özelliklerin çoğu normalde var. Bu nasıl iş... Daha 2 hafta öncesine kadar bu cihaz için bütün internet siteleri 3G yok diyordu. Şimdi hepsi var diyor. garip!!!

Peki sazan84 NFC nasıl oluyor, nasıl çalıştırıyorsun bunu ?

Nfc icin oncelikle turkcell bayiine gidip nfc uyumlu yeni simkarti almak gerekiyor.

Odeme islemlerinde kullanilacak bakiyeyi ise, turkcell den alacaginiz paracard lar ile olusturuyorsunuz. Detayli bilgiler, turkcell in sitesinde mevcut.

• NFC var da ne kadar etkin kullanılır oda tartışılır. Şu anda bankalar altyapılarını oluşturmaya çalışıyor bi üç sene içinde yaygınlaşıcak NFC öngörülen bu .
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ
  • Java var mi bu telefonda yoksa mevcut degil mi?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.