Arkadaşlar ben internette bunun sıkıntısını çok çekiyorum telefonum için değişik uygulama,oyun,vs ararken o kadar saçma ve işe yaramaz şeyler çıkıyorki karşıma sıkıldım artık.Zaten bazı sitelerede güvenilip free uygulamalar falan indirilmeye korkuluyo bende eger adminlerimiz izin verirse hepimize yararlı olsun diye zararını görmedigimiz kendi telefonumuzda kullandıgımız oyun,uygulama,değişik programlar işe yarar,sağlam ve denenmiş problemsiz olanlarını burda bi forum ailesi olarak paylasalım istiyorum ilk ben baslayayım çok bişeyim yok ama neyse:D
blackberry appworld sitesinden bi kaç oyun indirdim hakikaten güzeller ve hoşumada gitti şahsen hemde free hiç bir ücret yok :D
ilk oyun hepiniz bilirsiniz kağıt atma oyunu iphone larda var ama burdaki verecegim linkte sadece kagıt atma bedava diğer cesitleri 2 dolar ben oynuyorum cok güzel;
sizde bunun gibi denediginiz telefonunda var olan ''sağlam'' ve free uygulama tema program oyun gibi şeyleri lütfen bizimle paylasın herkese teşekkürler
güzel paylasın eline sağlık hocam aksam evden bakayım bende bu uygulamalara
:D inşallah beğenirsin :D
up
bu telefondan alsam? vodofone kampanyası ile facebbok twitter gmail kullanılırmı vodofone ile alınan internet sevisi ile? yada onsuz wifi ile?
quote:
Orijinalden alıntı: mehtap_2308
bu telefondan alsam? vodofone kampanyası ile facebbok twitter gmail kullanılırmı vodofone ile alınan internet sevisi ile? yada onsuz wifi ile?
wifi ile kullanılmaz diye biliyorum ama diğerlerini bisle çok raaht kullanabilrisin
sizde var cihaz sanırım memnunmusunuz hızından fotoğraf kalitesinden vodofone kampanyaından almak istiyorum