Şimdi Ara

Cupra Formentor ANA KONU (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.282
Cevap
161
Favori
312.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba. Kesinlikle katılıyorum. Opsiyon olarak bile sunulmaması akıl alır gibi değil. Ses sistemi olmasın, bucket tip koltuklar olmasın ama kör nokta uyarı sistemi kesinlikle olmalıydı. İlerleyen dönemlerde belki getirirler ya da gelecek araçların bazılarında bu donanım olabilir, Doğuş Oto'nun sağı solu belli olmuyor.

Kazasız belasız yolculuklar.

• parabol83 P kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için, keşke alabilsem sıfır ama çok zor gibi.

Arada 350-400 bin fark var bu rakamlara faizsiz kredi vermezler diye düşünüyorum ya da vadeyi kısa tutarlar, ama hafta sonu bir görüşeceğim.

İlginiz için sağ olun.

• Makyajlı olanda bana göre şu an ciddi eksiklikler var. Özellikle kör nokta uyarı sistemi ve 360 derece kamera olmaması ciddi fark. Öte yandan bagajdaki elektrik prizi çıkışı da yok. Bunun yanı sıra bayinin söylediğine göre bagajı alt kata alıp kapasitesi de büyütülemiyor makyajsızdaki gibi. En dolu haliyle bile makyajsız haline göre ciddi eksiklikler var. Hali hazırda yüksek bir fiyattan geldiği için bazı opsiyonların fiyatı daha da yükseltmemek için getirilmediğini söyledi bayi.

Makyajsız olanının en dolu hali full deri nappa koltuk, kör nokta tespit, beats hoparlörler ve 360 derece kamerayla birlikte 2 milyon 20 bine satılıyor. Kararımı bundan yana kullandım.

• makyajlı kasa benim de beklentilerimin altında kaldı. fiyatına göre sundukları yeteriz. almayı düşünüyordum artık düşünmyorum.

• Merhaba,
    Premium paket, facelift kasadaki VZ-line oluyor sanirim degil mi? Bence de butun agresifligini kaybetmis formentor.
  • Merhabalar,

Aklıma 2019 yılında aracın konseptini ilk defa gördüğümde ‘keşke böyle üretilebilse’ dediğim geldi. 2021 yılında araç Türkiye’ye geldiğinde canlı olarak neredeyse konsept haliyle karşılaşınca çok mutlu oldum ama o dönemde ileri sürüş destek paketi, dolayısıyla kör nokta tespit sistemi de sunulmuyordu, vazgeçtim.
    2022 yılında spor koltuk olmasa da olur dedim, ileri sürüş desteği olan bir araç aldım.
    Ezcümle, benim için güvenlik ön planda olduğundan ötürü makyajlı aracı almayı düşünmezdim ama eksik bırakılmasını da yadırgadım diyebilirim.

Bu arada, hâl böyle olunca tuşlu direksiyonun da bir önemi kalmıyor, çünkü kapasitif direksiyon takılamıyor, takılsa da araç travel assist özelliğine kavuşamıyor. Hoş, artık sistem de kilitli, şu anda makyajlı versiyona müdahale etmek mümkün değil.

Bence hâlâ bulunabiliyorsa, ki bazı arkadaşlarım bulamadı, makyajsız kasayı 2M ₺ civarına almak mantıklı görünüyor.

Sağlıklı sürüşler

• Merhabalar, genel sohbet, aracımız ile ilgili teknik bilgi, teknik sorunlar gibi konularda paylaşımda bulunmak üzere 400+ üyemizin bulunduğu WhatsApp grubuna bekleriz.

http://chat.whatsapp.com/BfYVbWl2OUJIIxgUCZu3vQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkankarakilic -- 15 Ağustos 2024; 19:51:3 >
  • 2023 premium paketli ve 360 kameralı araca sahip biri olarak bu makyajlı kasa beni hiç heyecanlandırmadı. 360 kamera olmaması neyse de kör noktasız full paket vermeleri nedir? Suzuki swift, egeada bile var arkadaş. Bagaj alt kademede bile eh derken, alt kademenin iptal edilmesi?? Bakır jant opsiyonu da yok..Tasarım kişiye göre değişir, göz alışır zamanla. İlk alanlar kesinlikle pişman olacaltır, birkaç aya daha doluları gelecektir.Lansman fiyatı düşük kalsın diye kırpmışlar anlaşılan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgrki13 -- 15 Ağustos 2024; 21:14:39 >
  • Orjinal 19 inch jantlarını satan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 16 Ağustos 2024; 0:15:17 >
  • Makyajlı kasada ses sistemi amfisini eski kasadaki gibi ön koltuk altına değil, bagaja subwooferın yanına koymuşlar, o da çıkıntı yapıp alt kademeyi iptal etmiş, bagaj küçülmüş gibi gözüküyor. Alt kademede iyi bir derinlik sağlıyordu..
  • navarchs kullanıcısına yanıt

2022 Formentor sahibi olarak bugun bayiye giderek canlı inceledim.

Öncelikle kesinlikle bir heyecan duymadım. Aracın ön tarafında olan karakteristiğini oluşturan tüm agresiflik kaybolmuş tam bir kedi olmuş :)

En büyük falsosu ise navigasyon olmaması kadran kısmına haritayı getirip tam ekran yapma şansı elden alınmış. Kör nokta asistanı olmaması ise açıklanacak gibi değil.

Neticede aracımla şimdilik devam edeceğim değişim zamanı artık 2023 GLB 200 veya C200 alma planım var nasip olursa.

Bu arada VZ line için 2.240 gibi bir fiyata indiler herhangi bir kredi tahsisi sunmuyorlar.

1.850 tl sıfır faizle alan arkadaşlar çok avantaj elde ettiler o fırsatı değerlendirmek isterdim.

• Yeni formentoru ben çok beğendim eski kasasının fiyatlarını düşürecektir diye düşünüyorum
  • Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt
    Üstadım, makyajsız ile aradaki yaklaşık 300K ₺ fiyat farkını sadece yapılan makyajla açıklamak mümkün değil.
    Arada 50-100K ₺ fark olsa dediğinizi kabûl ederdim. O sebeple makyajsız kasa fiyatı düşmez. Çevremde makyajlı aracı bekleyen 2022-2023 sahipleri yola mevcutlarla devam etme kararı aldı.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 17 Ağustos 2024; 22:38:17 >
  • Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt
    Sanmam. 2.3 m lere çıkınca insanlar biraz daha koyar şunu alırım moduna giriyor.

Eski kasa son kampanyalar ile en dolusu 1950 ye satılıyordu. Ve 200 bin tl faizsiz kredi ile.

Şimdi 2300 e kredi yok trink para. Yani elinde parası olmayan biri nerdeyse 500 bin daha nakit koymak zorunda.

Cupra özellikli ve görece ucuz diye satıyor. Cherry gibi. Şimdi bunun alıcısı gerçekten 2.3 verip cupra sevdalısı olarak almaz. Bu fiyat düzeyi ile gerçek premiumlara yönelir. Zaten araç tam suv değil. Alternatif düşünen ekibin çoğunun aklında Golf R vs var.

Gruplarda vs konuşuluyor, çoğu kişi yeni ön tasarımı beğenmedi. Ve eklenen donanımlar iyi olsa bile eksilen donanımlar da üzücü. Dcc aracı daha yumuşak yapmıyor. Daha sert seçenek sunuyor. Araba zaten sert. Hatta şikayetçi olanlar var.

Ben daha yeni aldım. Makyajlıya yetecek bütçem de vardı. Ama dediğim gibi 200 bin faizsiz krediyi tepip üstüne 300 daha verip aynı araba aynı servis ağı ve mantalitesini satın almak mantıksız geldi .

Edeceği 1800-1900.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 17 Ağustos 2024; 22:46:55 >

• satmaz fiyat düşer düşüncesine katılmıyorum, arac ayrica yillik hedefini doldurdu yeni marka indirimiyle devam etmeyeceği bilinen bir konu
  • buta kullanıcısına yanıt

Hocam izolasyonu nerede yaptırdınız?

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa bayilerde 1950 vz line olmayan, golf r dediğiniz araç bu aractan 2 tane alıyor

Gerçek vz veya golf gti derseniz eyvallah.

Eski kasa sahibi olarak tabi ki yeni kasayı insanlar beğenmez 😃 ben canlı inceledim yeni kasa hibrit motoru ile çok iyi olmuş ki bu bile tercih sebebi, emin olun gözler de alışır beğenmeyenlerin yakında
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.