Şimdi Ara

CÜNEYT ÇAKIR'A AVRUPADA DEV MAÇ ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hakem hakem diye ağlayıp durmayın yeter!
    hakemler önündeki en büyük engel sizsiniz. bir rahat bırakın, şu üzerlerindeki baskı bir bitsin.

cüneyt çakır'ı beğenmeyenler, başka hakem mi görmüşler şu Türkiye'de?

geçen hafta söylemiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

geçen sene kadıköy'de zaten belli etti kendini.
    he hata yapılır saha içinde kalır, afiyet olsun yapacak bir şey yoktur. yakınmaya gerek yok.

ama bu hakemin büyük maçları kaldıramayacağını hep söylerim.
    yine kendilerini çok sevmesem de, cüneyt çakır ve fırat aydınus varken, derbilerde kumar oynamanın mantığı nedir?

Her ne kadar kupa maçındaki bir kaç kararını eleştirsem de şu an Türkiye'de Cüneyt Çakır'dan iyi hakem olduğunu düşünmüyorum. Fırat Aydınus da oyuncuya iyi niyetli yaklaşıyor ve hemen kart göstermekten ilk olarak kaçınıyor. Dünkü maçı Cüneyt Çakır yönetseydi ilk yarıdan sarı kartı yiyecekler çoktan yemiş oldu, 2. yarıda maç da gerilmezdi. Hakem dünkü yönetimiyle oyunun sertleşmesine engel olamadı.

kesinlikle katılıyorum.
    ki cüneyt çakır şuanda fifa listesindeki en üst düzey hakemimiz yanlış bilmiyorsam.
    bu hafta yönettiği maçtan sonra söyledim, birkaç yıla şampiyonlar liginde maç yönetirse şaşırmayalım.
    kupada görev alan genç hakemlerden de umutluyum.

aslında, avrupa'da gerek uluslararası gerek lig maçlarındaki hakem hatalarını gördükçe, hakemlerimize çok fazla yüklendiğimizi düşünüyorum.

o haftaki maçtan sonra, yanlış hatırlamıyorsam 17 nisan'da bunu söylemiştim çoğu yerde.
    beşiktaş-fenerbahçe derbisinden sonra da burada forumda söylemiştim.
    3 gün sonra da bu haberin çıkması beni şaşırtmadı.

eyyamcı diye laf atıp duruyorsunuz, Türk futbolunun kara lekesisiniz, futbolumuzda birer kambursunuz. siz var olduğunuz sürece hakemler üzerindeki baskı bitmeyecek.

• quote:

hakem hakem diye ağlayıp durmayın yeter!
    hakemler önündeki en büyük engel sizsiniz. bir rahat bırakın, şu üzerlerindeki baskı bir bitsin.

cüneyt çakır'ı beğenmeyenler, başka hakem mi görmüşler şu Türkiye'de?

geçen hafta söylemiştim.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

geçen sene kadıköy'de zaten belli etti kendini.
    he hata yapılır saha içinde kalır, afiyet olsun yapacak bir şey yoktur. yakınmaya gerek yok.

ama bu hakemin büyük maçları kaldıramayacağını hep söylerim.
    yine kendilerini çok sevmesem de, cüneyt çakır ve fırat aydınus varken, derbilerde kumar oynamanın mantığı nedir?

Her ne kadar kupa maçındaki bir kaç kararını eleştirsem de şu an Türkiye'de Cüneyt Çakır'dan iyi hakem olduğunu düşünmüyorum. Fırat Aydınus da oyuncuya iyi niyetli yaklaşıyor ve hemen kart göstermekten ilk olarak kaçınıyor. Dünkü maçı Cüneyt Çakır yönetseydi ilk yarıdan sarı kartı yiyecekler çoktan yemiş oldu, 2. yarıda maç da gerilmezdi. Hakem dünkü yönetimiyle oyunun sertleşmesine engel olamadı.

kesinlikle katılıyorum.
    ki cüneyt çakır şuanda fifa listesindeki en üst düzey hakemimiz yanlış bilmiyorsam.
    bu hafta yönettiği maçtan sonra söyledim, birkaç yıla şampiyonlar liginde maç yönetirse şaşırmayalım.
    kupada görev alan genç hakemlerden de umutluyum.

aslında, avrupa'da gerek uluslararası gerek lig maçlarındaki hakem hatalarını gördükçe, hakemlerimize çok fazla yüklendiğimizi düşünüyorum.

o haftaki maçtan sonra, yanlış hatırlamıyorsam 17 nisan'da bunu söylemiştim çoğu yerde.
    beşiktaş-fenerbahçe derbisinden sonra da burada forumda söylemiştim.
    3 gün sonra da bu haberin çıkması beni şaşırtmadı.

eyyamcı diye laf atıp duruyorsunuz, Türk futbolunun kara lekesisiniz, futbolumuzda birer kambursunuz. siz var olduğunuz sürece hakemler üzerindeki baskı bitmeyecek.

hakemlere baskı yapan taraftar değil aziz gibi yöneticilerdir ve hakemlerde masum falan değildir.

• yok hayır.
    aziz gibi yöneticilerin yaptıkları nedeniyle, taraftarın yaptığı baskıyı görmezden gelemez kimse.
    hiç çuvaldızı kendinize batırmıyorsunuz.

hakeme baskı yaparsınız, maçtan önce "bu hakem verilmesin" diye yaygara koparırsınız.
    maçta hakem eyyamcı olmamak için kendini zorlar, sizin işinize gelmedi diye satılmış olur.
    e bir yandan da siz karşı koyuyorsunuz, size eğilse eyyamcı ilan edilecek!
    bu hakemler ne yapsın?

hakemle oynamayı bırakın. hakemlerin sağlıklı karar verebilmesi için siz yardım etmezseniz, hakemler daha canınızı çok yakar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.