Şimdi Ara

Cüneyt Arkın Faktörleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün arkadaşlar Chuck Norris Facts diye bi site bulmuşlar. Girdik, baktık. Sonra düşündük, Cüneyt Arkın Chuck Norris'in Türk versionu. Madem öyle, neden Cüneyt Arkın faktörleri olmasın ki?

Oturduk, açtık. Hemen bişeyler yazdık, bir banner yaptım falan. Öyle kendi halimizde takılıyoruz.

Neyse, çok uzatmayayım.

http://cuneytfaktorleri.wordpress.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asabi Guş -- 18 Ağustos 2009; 1:38:07 >

• Siteniz hayırlı olsun.
    Cüneyt Arkın hakkındaki şahsi fikrimi söyleyeyim;
    En nefret ettiğim oyuncuların başında gelir kendisi. Zamanında Türk sinemasını baltalayanlardandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Siteniz hayırlı olsun.
    En nefret ettiğim oyuncuların başında gelir kendisi. Zamanında Türk sinemasını baltalayanlardandır.

cüneyt arkındaki fiyaka kimsede yoktur. yeşilçamın mihenk taşıdır.
  • Sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asabi Guş -- 18 Ağustos 2009; 1:45:12 >
  • Site için bir kaç espri bulanlardan biriyim. Eleştirilerinize açığız.
  • Evat. Eleştiri dışında, Cüneyt Faktörü bulan varsa yazsın buraya. Sitede yayınlarız
  • Chuck Norris Facts teki facts kelimesi faktör deil gerçekler demektir ufak bir bilgi.

ayrıca;

cüneyt arkın 4 tane ok ile 5 kişiyi öldürebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet, facts'ın gerçekler olduğunu bugün fark ettim.

ayrıca;

Ekledim faktörü listeye ;)
  • cüneyt arkın okyanusda çamaşır yıkadığında japonyada tusunami olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 18 Ağustos 2009; 2:02:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®

quote:

Siteniz hayırlı olsun.

cüneyt arkındaki fiyaka kimsede yoktur. yeşilçamın mihenk taşıdır.

Sayısından emin değilim, 100 filmi varsa, 95'i 5 para etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

cüneyt arkın okyanusda çamaşır yıkadığında japonyada tusunami olur

Sağol. Ekledim listeye ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

cüneyt arkın okyanusda çamaşır yıkadığında japonyada tusunami olur

cüneyt arkın ossursa çernobilde reaktör patlar
  • cüneyt arkın dünyayı kurtaran adamı kurtaran adamdır..

cüneyt arkın battal gazi rolünü oynamamıştır, battal gazi cüneyt arkın rolünü oynamıştır..

cüneyt arkın merltlik bozulmadan tüfeği icat edebilir

cüneyt arkının çocuğu olmaz kendini klonlar

cüneyt arkın hiç bir zaman ölmez ölü numarası yapar

cüneyt arkın'a cüneyt ya da sadece arkın diyebilen bir insan yoktur.

hiroshima ve nagazakiye cüneyt arkın atılmıştır

cüneyt arkın sözleriyle adam dövebilir
  • " hiroshima ve nagazakiye cüneyt arkın atılmıştır "

• severim böyle şeylere kafa yormayı chuck norrisede yazıyordum
  • quote:

Siteniz hayırlı olsun.

Benim en sevdiğim 3-5 oyuncudan biridir.Türk sinemasına da en büyük katkıyı yapan birkaç isimden biridir.300 tane film çekmiştir ki bunları hangi şartlarda çektiği ortada.Kötü denilebilecek film sayısı 5-10 taneyi geçmez.Ayrıca çeşitliliği olan bir oyuncudur.Tek bir türde değil birçok türde filmleri vardır.

Ayrıca kendisi çobanken tıbbı tutturmuş ve uzun bir süre inşaat işcileriyle birlikte kalmıştır.Sırf bu bile ona saygı duymaya yeterlidir bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Benim en sevdiğim 3-5 oyuncudan biridir.Türk sinemasına da en büyük katkıyı yapan birkaç isimden biridir.300 tane film çekmiştir ki bunları hangi şartlarda çektiği ortada.Kötü denilebilecek film sayısı 5-10 taneyi geçmez.Ayrıca çeşitliliği olan bir oyuncudur.Tek bir türde değil birçok türde filmleri vardır.

Ayrıca kendisi çobanken tıbbı tutturmuş ve uzun bir süre inşaat işcileriyle birlikte kalmıştır.Sırf bu bile ona saygı duymaya yeterlidir bana göre.

Filmlerinde teknik imkansızlık olabilir ama senaryolar, diyaloglar yerlerde sürünüyor.

Ayrıca özel hayatı beni bağlamaz, isterse esrarkeş, eşcinsel olsun. Beni yaptığı filmler ilgilendirir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Filmlerinde teknik imkansızlık olabilir ama senaryolar, diyaloglar yerlerde sürünüyor.

Ayrıca özel hayatı beni bağlamaz, isterse esrarkeş, eşcinsel olsun. Beni yaptığı filmler ilgilendirir.

Kaç filmini izledin.? Hangilerini beğenmedin.? Hepsini yazarsan sevinirim.İlla şimdi değil bir liste yap ö.m at bana.Çılgın Dersane ve Dünyayı kurtaran adam dışında.

• Cüneyt arkın bir ah çekse karşıki dağlar yıkılır

Cüneyt arkın portakaL soysa,Tadına doyulur
  • Cüneyt Arkının yumruklarından çıkan ses çok büyük teknolojiler ile üretilmiştir.
    Cüneyt Arkın karşısında oturur parkın.
    Cüneyt Arkın Tarihi baştan yazmış ama kitap haline getirememiştir.
    Cüneyt Arkın Surdan sura atlayabilen, askerleri bowling topu gibi dağıtan güzide kişiliktir.
    Bir Türk dünyaya bedel sözünü ıspatlayan kişiliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 18 Ağustos 2009; 3:27:43 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.