Şimdi Ara

Cümlelerle Hikaye Oluştur [DÖRT]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu akşam arkadaşıma gittim gece birşey oldu ve ben gece görüş özelliğine sahip oldum. Artık Zombiydim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B55029EA -- 20 Haziran 2013; 21:46:05 >

• sonra gece yollarda avlanmaya başlamıştım
  • Ordu kurup bu orduya bir basın sözcüsü eklemeydim. Bu olanlar Amerika'nın oyunları değil benim içimdeki nefretti.
  • Ama hala insan gibi hissediyordum. Görünüşte zombi olsam da içimde bir ses vardı. nasıl göründüğün önemli değil, içindeki sese yani bana kulak ver diyordu.
  • ben de bundan sonra içimdeki sesin her dediğine inanmaya karar verdim. bana ilk söylediği şey.....
  • İİlk söylediği şey "igra" yani oku dedi
  • Sonra bi uyandım donum ıslak açıkta kalmışım meğer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi ordan rüya görmek yasak
  • sadece ben zombi olmamıstım bu vırus herkese yayılmaya baslamıstı benim yakın arkadsım genetıkle ılgılenıyordu benım uzerımde bır cesıt panzehır denedı ve ıse yaradı tam bu panzehırı cogaltacakken bır zombı saldırısında hayatını kaybettı kendıme hemen 5 kısılık arka zombıler tımı kurdum artık bu olay olumcul deneydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulunduğum binadaki bütün zombileri öldürdüm kendime yeni bi zombi silahı yapmıştım adıda antizombi idi.antizombi ile zombi olmayan arkadaşlarımı öldürdüm (ağırlık yapıyolardı) antizombiyi cebime koydum los angeles uçağına ilk fırsatta atlayıp kız arkadaşımın yanına gittim kız arkadaşımla bütün zombileri öldürdük sonraeve geldik öpüştük seviştik ve mutlu son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysmon -- 22 Haziran 2013; 15:06:54 >
  • sonra evlenip bizimde bir zombi çocuğumuz oldu onlarda artık aile zombiydiler ve mutlu mesut yaşadılar ama hep kan içinde yaşadılar
  • ve bir gün geldi artık bu kan dursun dediler
  • bir gün polonyalılar geldi ve bodrumdaki servetimi alıp prenses sophiamı kestiler.(ARKADAŞIM)
  • sophia artık olmayacaktı
  • ve kendine yeni bir sophia arayışı içine girdi ama bulamadı tabi protezi yok ki artık kabullenmeliydi hayatı, sophianın yokoluşuyla gözündeki nefret yeniden canlandı kendisini bu denli uçurumun kenarında hissedişi sizce sophianın kaybındamıydı? hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightyeaR -- 23 Haziran 2013; 1:42:09 >
  • Resmen kana susadım.Hemen dışarı çıkıp bir uçurum buldum.Kenarına yavaşça yaklaştım artık gerçekten uçurumun kenarındaydım().Ve aşşağı atladım ...
  • Uçurumdan aşagı degil yukarı dustugumu fark etmem zaman aldi. Meger yercekimine karsi bir ucus icindeydim toparlandim ve superman pozisyonu alip goge dogru yukseldim stratosferi gecince iyonosferde bir yazi belirdi. Dh uyesi sophiesworld online. Acaba bu benim aradim sophia miydi ? Hayir olamazdi ayrica Dh neydi gizli bir yapilanma miydi? Yoksa zombilerle mucadelemde yillardir yalniz degil miydim ? Sophia hep yanimda miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derken kafam karıştı ve bir cisme çarptım.Vay canına!Bu bir ...
  • Bu bir dinozordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve anladım ki, ben lezbiyenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekezek -- 26 Temmuz 2013; 1:45:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.