Şimdi Ara

Cumhuriyet Dönemi Şiir Notları PDF (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burada geçirdiğimiz zamanda çok şey öğrendik çok yardım aldık. Bende kendi notlarımı hazırlayıp çalışıyordum. Düzenli şekilde hazırladım PDF formatında kaydettim mümkün olduğu kadar özet ve çıkabilecek bilgilere yer verdim. Şairlerin ve dönemlerin önemli özellikleri, önemli eserleri koyu renklerle yazdım yani son bu 5-6 gün mutlaka bilinmesi gerekenler var sizinle de paylaşmak istedim. Unutmadan limit el kitabı, dershane notlarım ve bazı noktalar içinde netten yararlandım. Umarım işinize yarar

http://dosya.co/lzs3093znodx/CUMHURİYET_DÖNEMİ_TÜRK_EDEBİYATI(ŞİİR).pdf.html

• bro cumhuriyet roman varmıydı şiiri çıkartmıştımda önceden roman full duruyo
  • Onuda yeni çıkartmaya başlayacam kardeşim perşembe felan anca koyabilirim
  • arkadaşlar yazar eser ve dönem özelliklerini (kısa özet) halde ezverlesem(ezverledim sayılır) kaç net gelir cumhuriyetten
  • olum bu ne lan virüslü herhalde içinde pdf yoktu bir uygulama tarzı bir şey çıktı tıkladım bir program kurucaktı kapattım arka planda çalışıyor haylaha çince bir şeyler yazıyor
  • BanlıVitaminsiz B kullanıcısına yanıt
    Yanlış dosyayı indir butonuna basıyorsun kardeşim, yeşil olana basma altta bir tane daha var senin indirdiğin reklamlı olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodrigues700

Yanlış dosyayı indir butonuna basıyorsun kardeşim, yeşil olana basma altta bir tane daha var senin indirdiğin reklamlı olan

işe bak ya bilgisayar kullanmaya kullanmaya neyin ne olduğunu unutmuşuz sazan gibi atladım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    Tarih Kitapları Önerileri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aBouT kullanıcısına yanıt
    Bu yıl 10 soru geleceğini varsayarsak 2 tanesinin çok detay olacağını düşünüyorum, 8 tane kalıyor sanırım en az 5 tanesini yapabilirsin tabi varsayımlar üzerine konuşuyoruz tam olarak ne kadar bildiğini bilmeden ancak tahmin edebiliyorum
  • Çok gereksiz arkadaşlar zaman kaybı,bırakın romancılara çalışın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar amaçlı iyi oldu teşekkürler
  • Arkadaşlar sadece bu 8 sayfaya çalışsam sınavda birkaç tane cumh. sorusu yapabilir miyim? Milli edbiyata kadar gelmiştim geçen ay. Sonra hiç çalışmadım. Bu hafta milli edebiyata kadar tekrar yapcam, zaman kalırsa bu 8 sayfaya çalışırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    Aşağı yukarı Cumhuriyet Şiirinden 3 soru gelir diye düşünüyorum anlayarak çalışırsan buradan soru kaçırmazsın bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.