Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı: Yrd Doç Kaldırılsın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Doc midir ocmudur bunlar mi tek sorun? Sen memleketi ozel okullara peskes cekmissin herkesi haraca baglamissin egitimi sadece ranta cevirmissin ocu docu kopya cekmis feto yonetimi ele gecirmis hala neyin kafasini yasayip algi yaratip konulari bulandirma cabasindasin eyyyyy akpli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egitim sistemimizde yenilikler yapilmasa ulke nasil egitim acisindan degisecek ? Halk cahil mi kalsın. Sosyal hayatinda ve sanal ortamda her konuya kufur eden tipler turer gereksiz Allah korusun. Herseyin basi once saygı tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zilgar

    Egitim sistemimizde yenilikler yapilmasa ulke nasil egitim acisindan degisecek ? Halk cahil mi kalsın. Sosyal hayatinda ve sanal ortamda her konuya kufur eden tipler turer gereksiz Allah korusun. Herseyin basi once saygı tabiki.

    Arkadasim bos konusmak icin konuyu uplamayin ya.

    Egitim sosteminde yenilik falan değildir bu olan seyi bok etmedir. Kac senedir anlamadiniz mi artik her sene sinav sistemi degisiyor daha bu sene ales tarzi degisti bir kac yil once degismisti zaten. Her seye sacma salak seyler cikartiyorlar.

    Yrd docun sana ne zarari var adam sinavina giricek doc olucak arkadas.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef docentlik sinavi bikac kisinin elinde oluyor ve gecilemiyor bu sebepten olmaması lazım. Ales vs son durumlar nedir bilemiyorum. Fakat yökdil sınavi gelince gayet güzel ve basarili sonuçlar alabildi insanlar. Bu sebepten seviyeli bir sekilde isteyen istedigi gibi yorum yapabilir düşüncesindeyim. bana göre docentlik de kalkmalı zaten. Sadece akademisyen dr. ünvani yeterli olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden önemli olan sınavı geçmek değil, kadro almaktı. Kadroyu da FETÖcüler alırdı, şimdi zırlıyolar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zilgar

    Malesef docentlik sinavi bikac kisinin elinde oluyor ve gecilemiyor bu sebepten olmaması lazım. Ales vs son durumlar nedir bilemiyorum. Fakat yökdil sınavi gelince gayet güzel ve basarili sonuçlar alabildi insanlar. Bu sebepten seviyeli bir sekilde isteyen istedigi gibi yorum yapabilir düşüncesindeyim. bana göre docentlik de kalkmalı zaten. Sadece akademisyen dr. ünvani yeterli olacaktır.

    Valla hocam akademisyenlikte de nasıl torpil dönüyor bir bilseniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.