Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diplomasiye fırsat tanımak için Oruç Reis'i limana çektik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bakim degilmiydi ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne bozulması ne bakımı ya? Bu gemiler sefere çıkmadan önce bir sürü sertifikası, belirli periyodik bakımları vardır onları halleder öyle çıkar. Ticari gemilerde böyledir.

    1 ayda bakıma girmek falan hikaye. Forumun kadrolu elemanlarına aldanmayın elemanları 50 kere rezil etsen utanma yok yine yazar.

  • Mavi Vatan doktrini komple çöker mi emin değilim. Ama büyük yara alacağı kesin.


    Öncelikle sadece doğalgaz arayarak Mavi Vatan'ı elde tutamazsınız. Yunanistan'ın onca kışkırtmasına, dibimizdeki Meis'e asker çıkarmasına rağmen, Ege'deki sorunlar gram gündeme getirilmedi bu süreçte. Yunanistan'ı ön koşulsuz masaya mı çekmek istiyorsun? Ege'yi ablukaya alsaydın, EGAYDAAK meselesini dünyaya duyursaydın, Yunanistan bak bakalım nasıl geliyordu o masaya. Hükümetin derdinin Lozan şartlarına dönmek olmadığı anlaşılıyor buradan zaten.


    Müttefik arama, yanımıza çekme diye bir düşünce zaten akıllarının ucundan geçmedi. Cem Gürdeniz ve Cihat Yaycı amirallerimizin sürekli vurguladığı "Devletler pragmatik düşünmelidir" sözleri kaale alınmadı. Hoş kaale alınsa, zaten Cihat Yaycı el çektirilmezdi. Sadece Libya ile yaptığın anlaşmayla Mavi Vatan'ı elde tutamazsın.


    Bölgenin en büyük 2 aktöründen biri olan İsrail'le ilişkiler görmezden gelindi. Devlet çıkarını düşünen herkes "Diyalog kanallarını açın" diye bas bas bağırırken, bizimkiler, çıkarı için İsrail'le anlaşan Kosova'yı kınadı üstüne. Aydınlıkçılar Cihat Yaycı'yı İsrail seviciliğiyle suçladı.


    Eğer bir yaptırım falan yersek, karşılığında yapabileceğimiz şeylerin olduğu da açıklandı, önerildi amirallerimiz tarafından. Ama bu yapabileceklerimizi bile yapmayacak bir iktidar var başımızda.


    Durumlar bu şekildeyken, her zamanki gibi haklı olduğumuz bir konuda daha taviz verecek zorunda kalacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Başından beri Mavi Vatan ile ilgilenen, destekleyen biri olarak yazıyorum bunları.


    Bunlar benim görüşlerim, çıkarımlarım olmakla beraber çoğu, amirallerimizin de dedikleri şeyler aynı zamanda.


    Bakalım zaman neler gösterecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 20 Eylül 2020; 12:4:44 >




  • Geminin bakımının bir anlamı olmaz. Anlam anlaşmadır. Kameralar önünde bağırıp çağırıp arka planda anlaşma yapmışlar.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.