Şimdi Ara

Cuma Alacağım Ama!!!???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu bileşenleri alıp elimdeki centurion5 kasa ve  Cuma Alacağım Ama!!!??? bu psu ile kullanacağım . ( Elimde 7870xt ekran kartı var )

+110tl alacağım işlemci soğtucusunun fiyatı .

Sizce nasıl arkadaşlar bu fiyata daha iyi f/p sistem öneriniz var mıdır?

Bir de Vatanda internete özel diyor . Gidip alsam bu fiyata alamazmıyım yani ?
    Ve fx-8320 nin stokta olduğu şubeler arasında bana en yakın bulunan vatan şubesi yok . (Bir tek fx-8320 için geçerli diğerlerinde gözüküyor o şube)
    Gidip başka bir vatan şubesinden almak zorunda mı kalacağım Orda montaj yapılacak çünkü

Ne yapmalıyım ? Sistem iyi midir ? O.c için elverişli midir? Psu yeterli midir ? Sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim . Şimdiden Teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 11 Haziran 2014; 22:15:21 >

• Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    İnternete özel yazanları elden satın alınca fiyatı daha pahalaşıyor malesef
  • progamer06 kullanıcısına yanıt
    Peki sistem hakkında yorumunuz nedir hocam? Özellikle anakart piyasasına pek hakim değilim . Psu yeterli gelir sanırım ancak yine de işim garanti olsun diye soruyorum
  • Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    Sisteme laf yok tam f/p olmuş aldığın 4 bileşenin hepsini kullanıyorum zaten herhangi bi sorun yaşamadım güç kaynağım vs650 şimdilik ekran kartım yok, ama senin psu yeterli gelir rahatlıkla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.