Şimdi Ara

Culiacan Meksika karteli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlara bir defa taviz verirsen yenildin demektir. Ve görünen o ki meksika yenilmiş. Meksika diye ülke kalmamış. Bunlar her istediğini yaptırabilir. darebeye felan dahi gerek yok artık.

ABD nin başına çorap örseler de biraz da biz onları seyretsek.
    Amerika nın gerçek sahiplerini bildiğin katleden abd halkının başına çoraplar örülmesi, son derece hümanist olan benim bile pek umurumda değil. yesinler birbirlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi select55 -- 18 Ekim 2019; 13:23:8 >
    Trump boşuna duvar örmüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok fena görüntüler var beyni dağılmış polisler özel harekat kuvvetleri siviller felan baya fena bol miktarda +18 ögeler var kartel şehri ele geçirmiş oğlunu serbest bırakmışlar sonra olaya bak yalnız kartellerin infazlarını izlediyseniz her şeyi yapmaya gözü kara olduklarını görürsünüz var olan uyuşturucu piyasası sanırım 50-100 Milyar dolar arası ve karteller bunu paylaşamıyor birbirini parçalıyor

Culiacan Meksika karteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 18 Ekim 2019; 13:47:44 >

• Meksikaya artık BM müdahalesi şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • Adamlar bütün polislerin kafasına sıkmış, internette bolca içerik mevcut.

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • Bu tür ülkelerde halk çok fakir ve devletinde pek umrunda degiller. Kartel devletten daha fazla yardim yapiyor vatandaslara. Toki gibi ev yaptirip dagitiyor, gida, para yardimlari hatta dugun masraflarini bile karsiliyorlar. Böyle bir durumda vatandas kartele devletten daha bagli oluyor.

• Mesela çok garip geliyor bu durum bana. Meksika devletinin ya istihbaratı çok zayıf ya da zamanında kendi kontrolleri altında olacağını düşünerek bir takım şeylere izin verdiler ve işler kontrolden çıktığı için şimdi kontrol sağlanamıyor.

Bu hiç iyi birşey değil özellikle twitter gördüğüm videolardan sonra dünya devletlerinin konuyla ilgili fikir birliğine varması gerekmektedir. Çünkü dünyaya açılmaları ve uyuyşturucu ticareti yapmaları muhtemelen ki yapıyorlardır da.
  • Meksika da çürümüşlük, yozlaşmışlık ve rüşvetin her kurumu ele geçirmesinin yansıması bunlar. Dizi diyip geçmemek gerek. Mesela netflix te el chapo dizisini izleyenler kartelin nasıl bu kadar güçlendiğini ve devlete kafa tutuşunu kolaylıkla anlayabilir.
    Böyle şeyleri görünce halimize şükrediyorum. Bir de bu katillere sempati besleyenler yok mu o da ayrı bir inceleme konusu.. Adamlar sivil çoluk, çocuk demeden katliam yapıyor. Bunlara sempati duyan da ne bileyim.

Orijinalden alıntı: drejtc

Meksikaya artık BM müdahalesi şart
    Onlar Türkiye'ye yaptırım yapmakla ilgileniyor sadece.Dünya yansa umurlarında olmuyor

Orijinalden alıntı: Elamdanbinmahrum

Amerika'nın bazı eyaletlerinde de aktif olduklarını söylemişti orada yaşayan birkaç arkadaşım. Bir de nigga tayfalar var. New York ta bile bazı bölgelere girmek biraz netice istiyormuş.
    Abi adamlar okadar cok paranın kölesi olmuslar ki anaları babaları bu karteller olmus. O grupların kazanc kaynagı uyusturucu ve silah ve bilimum kolay ve hızlı para kazanma yöntemleri olunca hangisini öldürsen yerıne para ile satın alabilecegin biri cıkıyor, bunlarda korku yokki para ile istedigini satın alıyor istediğini öldürüyor, acıma yok milletin kafasını kesip derisini yuzuyor. Coluk cocuk yaslı dinlemiyorlar, bunlarla mücadele edecek ınsanların sevdiği biri olmamalı vatan millet insanlık sevgisi olmalı inanclı insanlar olmalı yoksa bunlarla mücadele edemezsin. Ben

Türkiye'nin yerinde olsam jöak 'ı meksikaya gonderıp Amerika kıtasında üs kurardım sırf uyusturucu ayagına düsünsene Meksika'da Türkiye var ve üssü var. Ve mücadele için Meksika askerini eğitiyor veya gaza getiriyor ne derseniz?

"Allah'ı arayan kalbim ölüm korkusuyla sarsılmaz. Ne yazık; biraz düşünüp benim soyuma dikkat etseydiniz, teslim olmamı beklemezdiniz. Ben Ali'nin oğluyum ve bilin ki Allah'a tevekkül eden yürek ölümden korkmaz." Ebulfazl Abbas

• Chapo'nun oğlu ölmemiş miydi? Hatta kendi adamları yanlışlıkla öldürmüştü

Orijinalden alıntı: Psycho Cepkin

Chapo'nun oğlu ölmemiş miydi? Hatta kendi adamları yanlışlıkla öldürmüştü
    hayır lüks içinde yaşıyor adam

> > < <
  • arkanızda dış destek olmadan böyle büyük oluşum kuramazsınız, adamlar bize katılın 50bin vereceğim diye geziyorlar, böyle güçlü bir oluşum burada da olsa taraftar bulur bu millet kadro için din ile alakası olmamasına rağmen fetö ile takıldı.

adamlarda mg serisi taramalı tüfek javelin vs var, Meksika devleti an itibariyle cartel devletidir adamlar korkudan bıraktı, zamanında babasını kesmeyip hapise atarsan böyle olur.
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.