Şimdi Ara

Çukurova mı Omü mü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Çukurova yakın zamanda dünyada ilk 500'e girmiş bir üniversitedir. Yani neyele neyi kıyaslıyorsunuz? Kampüsü odtü'den sonra en büyük kampüstür. İçinde gölü ve ağaçlık alanları ile de Tr'de tektir.

Eğitimi zordu, yan gelip yatacaksan Çukurova'yı yazma.

cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. eğitimi zordur ne demek yani geçme notu kaç mesela?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • upo

• Çukurova

Üniversite seçerken yalnızca sıralamaya bakılmaz. Bir üniversiteyi üniversite yapan şey eğitimi, kampüsü, ulaşımı, şehrin olanakları, iklimi vs bir sürü şeydir.

Adana bahar aylarında yeşil, güneşlidir. Kışları az yağmurlu, ılıktır. Yaz ayını zaten boşver yazın memleketine dönersin.

Adana'nın esnafı sıcakkanlı, insanları yardımseverdir. Birine bişey sorsan 10 kere açıklama yapar sana :D

Çukurova kampüsü on numaradır içinde bir sürü cafe vardır bilindik cafeler de dahil. Kampüs göl manzaralıdır, ağaçlık yeşillikle doludur. Bütün bölümler tek kampüste olduğu için cıvıl cıvıldır.

Çukurova Üniversitesi Çukurova ilçesindedir. Çukurova ilçesi temizdir akşamları bile Turgut Özal Bulvarı, Barajyolu Caddesi vs. buralarda öğrenciler insanlar takılır. Gölü gören cafelerimiz vardır bu ilçede :)

Karar senin. Ben bir Adanalı olarak tanıttım şehrimi. Ayrıca hiç de kötü bir etnik grup falan yok şehrin içinde büyük çoğunluk Türk'tür hatta Adana, Osmaniye gibi yerlerde milliyetçi insanlar da var baya. Onun dışında görüşlere saygılıyızdır Chpli, Mhpli, Akpli, Solcu insanlar gayet de arkadaşlar burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

Çukurova

Üniversite seçerken yalnızca sıralamaya bakılmaz. Bir üniversiteyi üniversite yapan şey eğitimi, kampüsü, ulaşımı, şehrin olanakları, iklimi vs bir sürü şeydir.

Adana bahar aylarında yeşil, güneşlidir. Kışları az yağmurlu, ılıktır. Yaz ayını zaten boşver yazın memleketine dönersin.

Adana'nın esnafı sıcakkanlı, insanları yardımseverdir. Birine bişey sorsan 10 kere açıklama yapar sana :D

Çukurova kampüsü on numaradır içinde bir sürü cafe vardır bilindik cafeler de dahil. Kampüs göl manzaralıdır, ağaçlık yeşillikle doludur. Bütün bölümler tek kampüste olduğu için cıvıl cıvıldır.

Çukurova Üniversitesi Çukurova ilçesindedir. Çukurova ilçesi temizdir akşamları bile Turgut Özal Bulvarı, Barajyolu Caddesi vs. buralarda öğrenciler insanlar takılır. Gölü gören cafelerimiz vardır bu ilçede :)

Karar senin. Ben bir Adanalı olarak tanıttım şehrimi. Ayrıca hiç de kötü bir etnik grup falan yok şehrin içinde büyük çoğunluk Türk'tür hatta Adana, Osmaniye gibi yerlerde milliyetçi insanlar da var baya. Onun dışında görüşlere saygılıyızdır Chpli, Mhpli, Akpli, Solcu insanlar gayet de arkadaşlar burda

çok teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz.minnettarım..

• Samsun da yasam, kiralar vs baya ucuz. 400 500 e okula, tramvaya, sosyal hayata yakin bir evde kalabilirsin. Samsunluyum Adana da durum nedir bilmiyorum.

• Çukurova mı Omü mü her ilde dandik mahalle semt vardır önyargılarla dolu il ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkanxp

Samsun da yasam, kiralar vs baya ucuz. 400 500 e okula, tramvaya, sosyal hayata yakin bir evde kalabilirsin. Samsunluyum Adana da durum nedir bilmiyorum.

eğitim fakültesi çarşambada mı?

• uppoooo

• uper

• hup

• Samsunda kampüs denizin dibinde, çukurovada ise barajın dibinde. İkiside güzel o açıdan. Adana tabiki gelişmişlik açısından daha ileride. Zaten nüfus olarakta 2 katıdır en az. Adli vakalarda son senelerde Samsunda Adanayı yakalama eğiliminde. Samsunda plaj şehrin içinde adanada bir saat uzakta. Yemek kültürü olarak Adana tüm karadenizden daha üstündür. Adanada hava daha bunaltıcıdır. Bunun yanında konumundan ötürü güneydoğu, çukurova şehirleri ve erciyese yakındır.
    Evden uzak olma derdin yoksa Kocaeli - sakarya ve bursa tercih et derim. Yine deniz şartın yoksa eskişehir ve denizli ideal yerlerdenden.
    Bu arada samsun adanaya göre 200 km daha yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

Samsunda kampüs denizin dibinde, çukurovada ise barajın dibinde. İkiside güzel o açıdan. Adana tabiki gelişmişlik açısından daha ileride. Zaten nüfus olarakta 2 katıdır en az. Adli vakalarda son senelerde Samsunda Adanayı yakalama eğiliminde. Samsunda plaj şehrin içinde adanada bir saat uzakta. Yemek kültürü olarak Adana tüm karadenizden daha üstündür. Adanada hava daha bunaltıcıdır. Bunun yanında konumundan ötürü güneydoğu, çukurova şehirleri ve erciyese yakındır.
    Evden uzak olma derdin yoksa Kocaeli - sakarya ve bursa tercih et derim. Yine deniz şartın yoksa eskişehir ve denizli ideal yerlerdenden.
    Bu arada samsun adanaya göre 200 km daha yakın.

anladım hocam teşekkürler bilgiler için. ailem dışarı çıktığında kocaeli ve adana farketmez diyor yani sonuçta çıkmış olucam. adanayi öne yazdım samsundan bakalım hayırlısı..

• evin anadolu yakasındaysa günlük izmite gidip gelebilirsin.Bunu yapan binlerce öğrenci var. Günük gitmeye üşensen bile kafan estiği anda 1 saatte istanbuldasın o güzel. Yani öyle evden çıktıktan sonra hepsi aynı olmuyor. Mevcut lise arkadaşlarınla her zaman buluşma fırsatın olur haftasonları falan. Tercih senin yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

evin anadolu yakasındaysa günlük izmite gidip gelebilirsin.Bunu yapan binlerce öğrenci var. Günük gitmeye üşensen bile kafan estiği anda 1 saatte istanbuldasın o güzel. Yani öyle evden çıktıktan sonra hepsi aynı olmuyor. Mevcut lise arkadaşlarınla her zaman buluşma fırsatın olur haftasonları falan. Tercih senin yine.

evet hocam zaten kocaeli önde çıkmazsa çukurovaya talibim yine

• revolution.1 kullanıcısına yanıt
    Ölümüne yalan. Karatasin denizi tas cakildan gecilmez. Uninin egitimi bolumden bolume değişir. Esnaf sana bir kazik atar uyku uyuyamazsin. Her gun ortalama 5 ile 15 arasi dilenciyle karsilasirsin Ozal Gazipasa Ziyapasa gibi yerlerde. Lakin Adana yaz kebap yersin.
    not: Adanaliyim

• çukurova derim ben. omü de pdö sistemi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

merhaba arkadaşlar. ben İngilizce öğretmenliği okuyacağım Allahın izniyle. ama şu 2 üniversite arasında kaldım.yardimci olur musunuz? teşekkürler

Tutucu biriysen iki şehiri de lütfen yazma. Buralar biraz medeni şehirler. Dün Samsun'daydım geçen ay Adana. Özellikle Samsun İzmir gibidir.
  • Samsun vizyon açısından gelişmişlik açısından Adanaya bin basar, zaten internetin diline düşmüş herkesin dalga geçtiği bir şehir Adana, iyi düşün taşın, Samsun gibi bir şehir dururken bilemiyorum neden Adana?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.hancock

Samsun vizyon açısından gelişmişlik açısından Adanaya bin basar, zaten internetin diline düşmüş herkesin dalga geçtiği bir şehir Adana, iyi düşün taşın, Samsun gibi bir şehir dururken bilemiyorum neden Adana?

nasıl yani anlamadım. samsun daha mı gelişmiş yani

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

merhaba arkadaşlar. ben İngilizce öğretmenliği okuyacağım Allahın izniyle. ama şu 2 üniversite arasında kaldım.yardimci olur musunuz? teşekkürler

Tutucu biriysen iki şehiri de lütfen yazma. Buralar biraz medeni şehirler. Dün Samsun'daydım geçen ay Adana. Özellikle Samsun İzmir gibidir.

Çukurova mı Omü mü

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.