Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
122.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce sezon finalini yeni izledim. O kadar boş bölümden sonra doğru düzgün bir bölüm izledik.

Şahsen bu katliamı yapanın kim olduğunu kestirmek zor. Ben bir tek %90 Cumali olmadığına inanıyorum. Annesini bile direk öldürebilecek birisi o telefonu eline hiç almazdı annesi aradığında. Ayrıca insan psikolojisi gereği anne-baba öyle bir kötülük yapmalı ki gözün dönmüşçesine 7 sülalesini taratarak öldürmen gereksin. Bu da imkansıza yakın. Yani bana çok zor geliyor Cumali olma ihtimali.

Ayrıca dikkatinizi çekmek isterim Baykal'ı en son Ruslar almıştı ve ondan sonra bir daha göremedik, sadece çamaşırlarını Yamaç'a bırakmışlardı. Belki de öldürmediler ne malum? Ruslara güven olmaz vardır bir çıkarları gene.

Akın karakterini de hiç görmedik. Malum babası Selim de intahar etti. Bir ihtimal bu da olabilir ama Akın hakkında bilgi verilmedi çok, düşük ihtimal.

Bir de iyi bakın mahalleye lüks arabalarla gelip mahalleyi ele geçiren kişi gençti, hapishanedeki Cumali'nin eli yaşlı eliydi bariz.

Bir de Cumali'nin elinde 3 noktalı Çukur dövmesi vardı hapishanedeyken, taramayı yaptıranın elinde bunu göremedik belki diğer elini gösterdiler bilemiyorum

Kısacası benim hiçbir fikrim yok merakla bekliyorum.

Bir de şu "Cumali gösterilmedi" diye trip atanlara sesleniyorum; o çok sevdiğiniz, bayıldığınız "Ezel" denen dizide de sezonun büyük çoğunluğunda Kenan Birkan karakterinden o kadar bahsedildiği halde sezon finalinde gösterilmemiş, 2. sezonda gösterilmişti. Hatırlatayım...

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• quote:

Orijinalden alıntı: Remo8

okuyamadım mesajları youtube da bölümler kaldırıldı mı neden görünmyüor
    Hocam puhutv'den izleyebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Fulton

Az önce sezon finalini yeni izledim. O kadar boş bölümden sonra doğru düzgün bir bölüm izledik.

Şahsen bu katliamı yapanın kim olduğunu kestirmek zor. Ben bir tek %90 Cumali olmadığına inanıyorum. Annesini bile direk öldürebilecek birisi o telefonu eline hiç almazdı annesi aradığında. Ayrıca insan psikolojisi gereği anne-baba öyle bir kötülük yapmalı ki gözün dönmüşçesine 7 sülalesini taratarak öldürmen gereksin. Bu da imkansıza yakın. Yani bana çok zor geliyor Cumali olma ihtimali.

Ayrıca dikkatinizi çekmek isterim Baykal'ı en son Ruslar almıştı ve ondan sonra bir daha göremedik, sadece çamaşırlarını Yamaç'a bırakmışlardı. Belki de öldürmediler ne malum? Ruslara güven olmaz vardır bir çıkarları gene.

Akın karakterini de hiç görmedik. Malum babası Selim de intahar etti. Bir ihtimal bu da olabilir ama Akın hakkında bilgi verilmedi çok, düşük ihtimal.

Bir de iyi bakın mahalleye lüks arabalarla gelip mahalleyi ele geçiren kişi gençti, hapishanedeki Cumali'nin eli yaşlı eliydi bariz.

Bir de Cumali'nin elinde 3 noktalı Çukur dövmesi vardı hapishanedeyken, taramayı yaptıranın elinde bunu göremedik belki diğer elini gösterdiler bilemiyorum

Kısacası benim hiçbir fikrim yok merakla bekliyorum.

Bir de şu "Cumali gösterilmedi" diye trip atanlara sesleniyorum; o çok sevdiğiniz, bayıldığınız "Ezel" denen dizide de sezonun büyük çoğunluğunda Kenan Birkan karakterinden o kadar bahsedildiği halde sezon finalinde gösterilmemiş, 2. sezonda gösterilmişti. Hatırlatayım...

Hocam o malum bölümün sonunda Baykal'ın cesedini göstermişlerdi, o yüzden Game of Thrones misali diriltilmedikçe o olduğunu hiç sanmıyorum.

• Arkadaşlar az önce 17. bölümü izledim, tepki çeken trafik polisi sahnesi yoktu, internetten açıp baktım trafikte giderken direk sonraki sahneye geçti o sahne olmadan, direk internette yayınlarken o sahneyi kaldırmışlar mı şimdi?

Orijinalden alıntı: Moving On

Arkadaşlar az önce 17. bölümü izledim, tepki çeken trafik polisi sahnesi yoktu, internetten açıp baktım trafikte giderken direk sonraki sahneye geçti o sahne olmadan, direk internette yayınlarken o sahneyi kaldırmışlar mı şimdi?
    Galiba silip o yeri kaldırıp tekrar eklemişlerdi, tam emin değilim.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Galiba silip o yeri kaldırıp tekrar eklemişlerdi, tam emin değilim.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle olmuş sanırım hocam, çünkü orijinal sahneyi izledim trafikte makas atarken arkadan polis gelip durduruyor, benim izlediğim bölümde trafik polisinin olmamasının yanı sıra makas da atmıyorlardı, bütün sahneyi kaldırmışlar bildiğin.

(Dikkat sezon finalini izlemediyseniz büyük ölçüde spoiler içeriyor)

Şimdi sezon finali itibariyle karakter durumları şu şekilde;

Yamaç; Hayatta
    Sena; Büyük ihtimal hayatta
    İdris; Ölü
    Sultan; Ölü
    Selim; Ölü
    Vartolu; Hayatta
    Aliço; Hayatta
    Muhittin; Ölü
    Celasun; Büyük ihtimal ölü
    Nazım; Ölü
    Emrah; Ölü
    Baykal; Büyük ihtimal ölü
    Paşa; Ölü
    Emmi; Ölü
    Ayşe; Ölü
    Nedret; Ölü
    Saadet; Büyük ihtimal hayatta
    Metin; Ölü
    Kemal; Ölü
    Meke; Ölü
    Akşın; Ölü
    Karaca; Büyük ihtimal ölü
    Medet; Ölü
    Acar; Ölü

Şimdi tam olarak bakarsak, hayatta olduğu kesin olan sadece Yamaç, Aliço ve Vartolu var.

İdris, Emmi ve Paşa'nın öldüğü kesin, Ercan Kesal diziden çıkmış, o olmazsa diğer ikisi de doğal olarak olmaz zaten, + o çatışmadan canlı çıkmaları imkansız.

Celasun ve Karaca'ya kesin olarak ölü demedim, çünkü düğündeki diyaloglarını hatırlarsınız, onu boşuna koymamışlardır bence.

Sena ve Saadet'in durumu belli, ikisi de kilit karakterler olduğu için büyük ihtimal ölmediler ve tutsak tutuluyorlar, yalnız şöyle bir şey var, Sena ölmüş olan abisi Emrah tarafından bilmediğimiz bir yere kaçırıldı, Saadet ise Çukur'u ele geçiren güçlü ve gizemli yeni baş düşman tarafından kaçırıldı, bu yüzden ikisinin de hayatta kalma olasılıkları farklı, her ne kadar ölme ihtimali çok düşük olsa da Emrah muhtemelen onu kimsenin bilmediği bir yere kaçırdı, bu yüzden Baykal - Nazım - Emrah teorilerim şunlar;

Teori A - Hatırlarsanız Nazım ''Ölü olmasındansa köle olmasını yeğlerim'' demişti, bu yüzden Baykal'ı öldürmemiş olabilir, belki de Emrah'ı inandırmak için baygın vücudunu ceset gibi gösterdi, ve onu saklıyordu, Emrah'ı da bayıltıp aynı şekilde saklamayı planlıyordu fakat beklemediği şekilde vuruldu, Emrah ise zehirden kurtuldu ve Sena'yı saklayıp psikolojik şiddet uygulamaya devam ediyor.

Teori B - Baykal ölü, Nazım köle olayını Emrah üzerinde uygulamaya karar verdi fakat malum olay oldu, Emrah kurtulup Sena'yı kimsenin bilmediği bir yerde saklamaya devam etmeye başladı, yeni sezonda hiç beklenmedik şekilde ortaya çıkıp Yamaç'ı zorlu testlerden geçirecek

Teori C - Bütün Baykal ailesi öldü, Emrah Sena'yı kimsenin bilmediği bir yere kaçırdı, fakat başka bir karakterden de yardım aldı, o karakter sayesinde Sena kurtulacak

Son olarak ise katliamı yapanın Cumali olmadığına artık eminiz, Cumali hapisten çıkıp Koçovalıların tarafına geri döndüğüne göre, son teorilerim olan katliamı yapan kişi teorilerimi ise şöyle sıralıyorum;

Teori A (En yüksek ihtimal) Eski kadroyu bu sebepten ötürü öldürdüler, diziye yeni bir karakter olan İdris'in muhtemelen bir düşmanı, bir ihtimal kardeşi olan yeni bir karakter girdi, bu karakter aynı zamanda Baykal'ın da emir aldığı kişi, malum Vartolu sahnesinde telefonunu meşgule alan o 1 kişi, Meliha ile alakası var, Meliha'ya aşık, İdris yüzünden onu elde edemedi, ve intikamını Çukur'u ele geçirerek aldı

Teori B (Orta ihtimal) İlk teorinin benzeri fakat daha az ihtimalli olanı, Baykal çocuklarını herkesten saklamıştı, bir ihtimal belki de başka bir psikopat çocuğu daha var, bu çocuğu babasından uzak yıllarca güç topladı, bütün ailesi Çukur'u elde etme yolunda başarısız olduktan sonra plan kurdu, ve beklenmedik bir anda Çukur'un üstüne çoktu ve yeni sahibi oldu, babasından ve kardeşlerinden daha acımasız ve sadist olan, ve muhtemelen Baykal'ın en büyük çocuğu olan bu karakter yepyeni bir karakter olarak karşımıza çıkacak

Teori C (En düşük ihtimal) Üstte yazdığım Baykal ailesi teorisi, Baykal saklanıyordu ve ölü gibi gösteriliyordu, bunun devamı olarak ise 2 teori halinde gelişmiş olabilir;

Teori C 1 - Baykal'ı saklamasında Nazım'a yardım edenler onu serbest bıraktı, iyice gözünü nefret bürümüş olduğu için bu defa bütün gücünü kullanıp Çukur'u ele geçirdi ve geri döndü

Teori C 2 - Baykal asıl teorideki yeni İdris'in düşmanı karakter tarafından kurtarıldı, birlikte iş birliği yaparak birlik halinde Çukur'u muazzam bir güç ile ele geçirdiler.

Evet arkadaşlar benim teorilerim ve düşüncelerim bunlardır, alıntılayıp fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

• Moving On kullanıcısına yanıt

Bence de Baykal ölmedi .. Burak Sergen yani Baykal rolündeki kişi diziye tekrar çağırıldığını falan açıklamıştı hatta .. Baykal'a büyük ihtimalle nabzı durmaya yakın noktaya getiren (dakikada birkaç kez) ilaçlar verilmiş olabilir dizide .. Aksi takdirde Emrah anlardı yasadigini zaten baygin olsa bile .. Dizinin en zeki karakteridir belki de Emrah ..

Emrah'ın öldüğünü düşünüyorum ben .. İçine koyduğu zehir tamamen öldürücü gibi geldi bana .. Bazı sitelerde de zaten öldü olarak gosteriliyor . (17-33 olarak)

Dizinin sezon finalinin son sahnesindeki 3.kişi de Cumali bence .. Yeni kadro Yamaç , Salih ve Cumali olacak .. Cumali de ya Mustafa Yıldıran (İçerde'deki Mestan-Söz'deki hafız) ya da Ufuk Bayraktar bence ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 1 Temmuz 2018; 14:41:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Show tv açıkladı,üçüncü kişi cumali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hatırlarsanız elvis kaçarken yanındaki adamını sevgilisini koruması için verdi ve "Sen ölmeden ona kimse dokunmayacak" dedi. Bence bu hatun kaçtı ve bir şekilde güc toplayıp çukuru buldozer gibi ezdi. Hatırlarsanız elvis "ayrılmayız biz,ne bu dünya ne öbürü" demişti,kadın da onj o şekilde seviyorsa mümkün bir ihtimal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Öyle zaten ama asıl soru Cumali kim ? Ufuk Bayraktar yakışır ama diziye gireceği fakat bu karakterin Cumali olmayacağı da söylentiler arasında .. Mustafa Yıldıran da yakışır , sakal falan bırakırsa ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İlk bölümler güzel ve dizinin neredeyse %70'i saçma sapan sıkıcı olaylar ile geçiyordu ilk 10 bölüm 10/8 ise ortalar ve sona doğru 10/5 hatta 10/4'lere düşmüş bir İçerde vardı son bölümde 10/9'a çıkmıştı.

Çukur aynen öyle olmuş ilk bölümler güzel sonrası sara sara izleyeceğiz sıkıcılıkta son bölüm ise 10/9 alacak cinsten.

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Geçenlerde bi gazetede Bensu Soral Çukur'un ikinci sezonunda olacak diye bi haber okumuştum. Olmaz inşallah. Sırf güzelliğinden dolayı diziye çöp bir oyuncu gelmesin...
    Katılıyorum. İçerde dizisinde göbeği açık giyinerek prim yaptı ama oyunculuk cidden 0'dı. Onun kardeşini tercih ederim. Sağlam dramalarda oynamışlığı vardır.

İçerde'de bu fark açıkça belliydi zaten . Hele o Coşkun sahneleri .

Bensu belki daha güzel ama Hande'deki çekiciliğin kesiri yok . Oyunculuk olarak da iyidir Hande .

• Ulan zaten dizide aşağıdan bakıyordu Aras Çağatay'a . Rahat 4-5 cm fark var zaten . Kafandan kurmuşsun yok canlı gördüm bilmem ne . He anasını satayım bu fotoda da zaten Aras'ın boyuna 5 cm ekleme yapılmış Aras omzuna geliyor normalde Çağatay'ın .

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon)

ALEXUS#2893
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.