Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok artık ya
  • İzledik yine kendilerini. Özet geçiyorum. İlk sahne ve fragmanları izleseymişim de olurmuş. Söyleyeceklerim bu kadar.
  • La bu idrisi yamaç vurmadı mi acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok dizi gram ilerlemiyor, resmen senarist diziyi ilerletmemeye yemin etmiş. Son 2 bölümde senaryo milim milim ilerledi resmen, ilerledi bile denemez. Bütüne baktığınızda hiçbir şey olmuyor, şaka gibi. Boş boş izlemiş olduğumu hissediyorum. Çıkıp da beğenmeyen Hercai izlesin gibi boş yorumlar olmaz inşallah. Puhu'dan sara sara ve reklamsız izlediğimden bana pek sorun teşkil etmiyor boş vakit geçirmelik olarak takılıyorum. TV'den izleyenlere üzülüyorum.
  • Yine bomboş, sıkıcı 2 saat bölümü.

Allahım bu fragmanları kim yapıyor, 50 bölüm epic fragman çıkarıpta o fragmanın havasını bölümde görememek bizi aptal duruma düşürüyor yine.

Bu fragmanı hazırlayan tasarımcı yazılımcı her ne b.ksa, gidip holywoodda çalışmalı.
  • Ulan fragman da of ne bölüm olacak diyoruz bölüm başlıyor fisss senarist bozuntusu böyle giderse oyuncular sayesinde bu sezon sürüne sürüne biter. Verin su diziyi içerde senaristinin eline efsane devam eder. Resmen diziyi mahvetti Gökhan horzum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gökhan aynı zamanda ferhat ile şirin dizisini yazmaya başlamış. sanırım çukurdaki boşvermişliği ondan.
    senaristlere bir projeden fazlası aynı anda yasaklanmalı.
  • 2 bölümdür leş gidiyor. Dediğim oldu her sezonun ilk 5-6 bölümü güzel oluyor sonra çöpe bağlıyor.

Geçen sezonda böyle olmuştu. Şuan Timsah ve Aliço için izliyorum. Vartolu 5 dk görünüyor artık. Yamaç abartılı şeyler yapıyor. Selim çok geri planda. Böyle giderse bu sezon final yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ista1907

gökhan aynı zamanda ferhat ile şirin dizisini yazmaya başlamış. sanırım çukurdaki boşvermişliği ondan.
    senaristlere bir projeden fazlası aynı anda yasaklanmalı.
    2 Senedir senaryo yokki. Adam seyirciyi aptal yerine koymaya devam ediyor. Çukurun ağır fanları bile isyan ediyor fanboylarını bile sinirlendirdiler :)
  • Dün uzun uzun izledim. Dedim ki hep ilerlete ilerlete izliyorum acaba aralarda bir şey mi kaçırıyorum diye. Baya yokmuş yani . Reytingler olduğu sürece de pek bir şeyin düzelmeyeceği, böyle gideceği kanısındayım.
  • Kimse izlememiş herhalde. Yada hep aynı şeyleri yazmaktan bıktı herkes

İzledik yine kendilerini. Genel itibariye raconlar iyiydi. Aliçonun olayı çözülmesi iyi oldu. Çok kalmıştı zaten. Kızda gerçekmiş herhalde. Azerle yamaç birleştimi bir iki ayda öyle gider bu ebu salepmi neyse yeni düşman olur 2019 biter. Artık 2020 de bakıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne_demek

Kimse izlememiş herhalde. Yada hep aynı şeyleri yazmaktan bıktı herkes

İzledik yine kendilerini. Genel itibariye raconlar iyiydi. Aliçonun olayı çözülmesi iyi oldu. Çok kalmıştı zaten. Kızda gerçekmiş herhalde. Azerle yamaç birleştimi bir iki ayda öyle gider bu ebu salepmi neyse yeni düşman olur 2019 biter. Artık 2020 de bakıcaz
    #AzKar geliyor AZKARRR... Azer <3 Karaca aşkııı twitterdan etiketleyin gündeme girsin #AzKar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Yok dizi gram ilerlemiyor, resmen senarist diziyi ilerletmemeye yemin etmiş. Son 2 bölümde senaryo milim milim ilerledi resmen, ilerledi bile denemez. Bütüne baktığınızda hiçbir şey olmuyor, şaka gibi. Boş boş izlemiş olduğumu hissediyorum. Çıkıp da beğenmeyen Hercai izlesin gibi boş yorumlar olmaz inşallah. Puhu'dan sara sara ve reklamsız izlediğimden bana pek sorun teşkil etmiyor boş vakit geçirmelik olarak takılıyorum. TV'den izleyenlere üzülüyorum.
    yemin ettim Allah rızası için diziyi ilerletmemeye mi demiş napmış lennnnn
  • FAKO Beri Bak Beri kullanıcısına yanıt
    Olabilir ama sultan izin vermez
  • quote:

Kimse izlememiş herhalde. Yada hep aynı şeyleri yazmaktan bıktı herkes

Aliço mevzusundan komple hiçbir şey anlamayan ben miyim, çok aşırı saçma ve zorlama bir hikaye uydurulmuş. Bunla beraber yine alel acele bitirildi adamın geçmişiyle ilgili kısımları.

Yazdıklarım pek spoiler olmadığından direk yazdım onu da belirteyim.

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Çözüldü dediğim aslında evden ayrılmasıyla ilgiliydi. Kendisi yüzünden timinin ölmesi kafayı yemesi. Babasının da timinin katilinin yıllardır peşinde olması. Tekrar birleşmeleri adamı bulup öldürememeleri, öldüremedikleri adamın evi basıp komutanı öldürmesi . Hemen oldu bittiye getirdiler
  • quote:

Çözüldü dediğim aslında evden ayrılmasıyla ilgiliydi. Kendisi yüzünden timinin ölmesi kafayı yemesi. Babasının da timinin katilinin yıllardır peşinde olması. Tekrar birleşmeleri adamı bulup öldürememeleri, öldüremedikleri adamın evi basıp komutanı öldürmesi . Hemen oldu bittiye getirdiler
    İşte hocam bu geçmişiyle ilgili kurgunun tamamı bana saçma geldi. Daha iyi bir hikaye olabilirdi. Bir de yazdıklarınız ağır spoiler içeriyor hocam spoiler içine alırsanız iyi olur, çünkü zamanında ben de çok yandım bu durumdan.

Bir de ekşide şöyle bir teori okudum:

Akın aslında Kahraman'ın çocuğu diyorlar. Aslında, Yamaç ve Selim'le olan konuşmalarında da "benim adımı sen koymadın" falan demesinden ben de şüphelenmiştim. Bir de "KK" yazılı bir mendil var diyorlar onu hatırlamıyorum. Ama zaten Akın ve ailesiyle ilgili bir tuhaflıklar olduğu belli. Ayşe, Akın'a daha fazla önem veriyor bunu zaten bu bölümde epey vurguladılar. Acaba Selim'den gizli Ayşe, Akın'ı Kahraman veya başkasından mı yaptı? :D Neyse iyice saçma sapan pembe dizilere dönüyor muhabbet.

Bu arada Kutay karakteri asıl Akın karakteri olması gerekiyordu. Seyircinin beklediği manyak karakter Kutay gibi biriydi. Ve çocuk bence Akın rolündeki kişiden daha iyi rol yapıyor.

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Çoktan izlendiği düşündüğüm için spoiler yapmadım. KK mendilini gösterdi. Saçma bir ilişki silsilesi izletmezler inşallah. Kutayda gereksiz bir karakterdi aslında. Cumali yi nasıl bekledik esfane gibi geldi sonra kestaneye evrildi. Akını da çok büyüttük bence. Yani karakterin yapabilecekleri sınırlı. Oyuncuya lafım yok iyi oynuyor fakat hikayesi çok havada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAKO Beri Bak Beri

#AzKar geliyor AZKARRR... Azer <3 Karaca aşkııı twitterdan etiketleyin gündeme girsin #AzKar

Alıntıları Göster

• NEDRETT NERDE NEDRETTTTTTTTTTTTTTTTTTTT??? NEDRETE NOLDUĞUNU GÖSTERMEDİLER
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.