Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • micro usb yeri kırıldı rom atamıyorum pc ye baglayamıyorum kime yaptırabilirim buyincoinsten almıştım
  • slm
    bazı arkadaslar rom konusunda destek yok demısler ve konu ılk zamankı gıbı hızlı degıl demısler ama oyle degıl ben asagıdakı romu cıktıgında attım ve 2 aydırda sorunsuz kullanıyorum ve ayrıca herzaman cıhaza rom atılıp deneme yapılamıyor ilk zamanlar konu ıle ilgili burda bazı romları atıp ekran goruntulerını verdım ama sımdı fazla zaöanım yok onun ıcınde stabıl buldugum rom varsa onu atıyorum ve uzun zamanda kullanıyorum denemek ısteyenler asagıdakı romu atabılırler rootlu ve wifi yada sarj sorunu yok bu tabletı ılk alanlardanım ve tabletede cok degısık rom attım ve hıc te sorun yasamadım sızde dıkkatlı bı sekılde atarsanız sızdede sorun cıkmaz ..

rom 1.11 baz alınarak yapılmıstır ...

İNFECTED 4.0

How to install Infected

1.You must have a ClockWorkMod recovery that is capable of flashing boot.img (6.0.2.7 on this site or from fun_'s sitehttp://androtab.info)
    2.Put on root of external SdCard
    3.In CWM wipe data/factory reset
    4.In advanced menu wipe dalvik cache
    5.From main menu select install zip from sdcard
    6.Select choose zip from external sdcard
    7.Process takes ~10 minutes
    8.It will say complete but is not complete until it returns to menu...patience
    9.When returned to menu select go back
    10.select reboot system now.

V4.0
    Updated to cube h U30GT-H_V1.11

V3.0
    Updated to cube h U30GT-H_V1.10_20121130

V2.0
    New Base – u30gt-h_v1.09_20121121.img
    Added CIFS support
    Autoload all .ko files in /modules folder on boot

V1.5
    Added init.d support
    Added 4.2 apps
    Minor changes to make compatible with MK808
    Build.prop fix so we can find the games we can now play
    Gameloft Fix - Credit to Christian Troy for the patch! Christian accepts donations here!

V1.4
    Hidden apps fixed

V1.3
    Improved battery savings
    Faster wifi speeds
    Improved overall performance
    Improved steaming video
    Google earth location fixed
    MD5 checksum txt file added

V1.2
    Rebased from stock cube U30GT-H_V1.07_20120918

V1.1
    Added Back Stock Gallery because it contains camera
    Removed stock widgets from Launcher workspace
    AdFree included
    Fixed Permissions for multitouch
    Market permission fix
    Market Build.prop fix
    Slowed WIFI scan to save batteryV1.0

bu da baska bir rom görsellik farklı biraz ve bu da stabıl calısıyor altyapı aynı zaten ...

Decontaminated V3.1

DECONTAMİNATE V 3.1

V3.0
    New Base – update_DS973H_PIPO_M2_20121108.img
    Added CIFS support
    Autoload all .ko files in /modules folder on boot

V2.4
    Added init.d support
    Added 4.2 apps

V2.3
    Minor changes to make compatible with MK808

V2.2
    Build.propfix so we can find the games we can now play

V2.1
    Gamelof tFix - Credit to Christian Troy for the patch! Christian accepts donations here!

V2.0
    New base PIPOM23G_120924 -OFFICIAL Base

V1.5
    Improved battery savings
    Faster wifi speeds
    Improved overall performance
    Improved steaming video
    Google earth location fixed
    MD5checksum txt file added

V1.4
    Fixed google voice search

V1.3
    Update to PIPO_M1_20120828 - OFFICIAL Base

V1.2
    Fixed SDcard permissions

V1.1
    Added Back Stock Gallery because it contains camera
    Removed stock widgets from Launcher workspace
    AdFree included
    Fixed Permissions for multitouch
    Market permission fix
    Market Build.prop fix
    Slowed WIFI scan to save batteryV1.0

cm10 v2.0

CM 10

NE VAR EXTRA
    This ROM has working WIFI, root, busybox, Google play, gapps and only minor graphical artifacts on the ui that we have noticed so far. It IS A FULLY FUNCTIONING cm10 port and is a CWM zip install.

To Do:
    Fix broken bluetooth

How to install CM10

1.You must have a ClockWorkMod recovery that is capable of flashing boot.img (6.0.2.7 on this site or from fun_'s sitehttp://androtab.info)
    2.Put on root of external SdCard
    3.In CWM wipe data/factory reset
    4.In advanced menu wipe dalvik cache
    5.From main menu select install zip from sdcard
    6.Select choose zip from external sdcard
    7.Process takes ~10 minutes
    8.It will say complete but is not complete until it returns to menu...patience
    9.When returned to menu select go back
    10.select reboot system now.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 23 Nisan 2013; 12:39:33 >

• Merhaba,

alet süperdi;

ancak microusb si kırıldı yada yerinden çıktı.

bu aleti tamir debilen yer varsa istanbulda adresi vs. bilgisi paylaşmanız mümkümmüdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-E-R-K-E-Z

Merhaba,

alet süperdi;

ancak microusb si kırıldı yada yerinden çıktı.

bu aleti tamir debilen yer varsa istanbulda adresi vs. bilgisi paylaşmanız mümkümmüdür?

etrafında cep telefoncu varsa teknık servıs onlarda yapabılır kasayı sokmesı zor degıl...
  • merhaba arkadaslar rom atarken prepara IDB fail hatası verdı cıhaz acılmıyor ne yaptıysam duzeltemedım yardımcı olabılecek kımse varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkprnc -- 24 Haziran 2013; 22:55:34 >
  • arkadaşlar merhaba resimdeki kablodan lazım nasıl temin ederiz?

• heralde bende çöldeki bedeviyim
    arabayla giderken fren yaptım ve tablet koltuktan paspasa düştü.
    ses açma tuşu kırıldı heralde içine göçmüş :(

ne root ne rom hepsi hikaye oldu
    bir ara tornavida bulup lehim filan bişeyler yapmaya çalışacağım bakalım :(
  • arkadaşlar tabletim bozuldu bu tabletin tamirini yapan yokmu acil yardım bekliyorum
  • Merhaba Arkadaşlar,

Tabletin ekran parlaklığı seviyesi otomatik ayardayken bile gayet tatmiz edici düzeydeydi.Ancakdünden beri nedense ekran parlaklığı azaldı.Otomatik parlaklıkta ekran çok karanlık oluyor.Nedeni ne olabilir acaba?
  • Arkadaşlar benim adaptörüm bozuldu, zaten kaçak yapıyodu ekrana şarj olurken ama artık hiç şarj etmiyor. hangi adaptörü almam gerekli?
  • Casper Nirvana Tablet 10.1 (CASPER CTA-E10-12A ) Cube30gt-w Romu atsam çalışır Herhalde ? İkiside aynı cihaz diye biliyorum . Hiç deneyen oldu mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUSTA

arkadaşlar merhaba resimdeki kablodan lazım nasıl temin ederiz?

aynı sorun bende de var.
    board ile lcd ara kablosu

bulabildiniz mi?

bende ki de bu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogh -- 25 Kasım 2013; 22:06:58 >

• arkadaslar u3o gt 2 ve gt uyumlu kılıf satılıktır ,ürün sıfır ve orjinaldir. gittigidiyorda u30 gt kılıf yazarsanız görürsünüz .fiyat 50 tl dir
  • boye cube markasının ben...
    bataryası bozulmuştu yurtdışından batarya aldım. değiştirdim. şu an panel çalışıyor ama dokunmatik yanıtsız.. bu çin işi tabletlerden uzak durulması gerektiğini 10. tabletimde anladım. çözümsüz gibi duruyor..

edit: bugün dokunmatik ekran tamirini de hallettim. şu an çalışıyor ama ne zamana kadar bilmiyorum.çok uğraştım çünkü yine ucuz birşey almayacağım.. maksatım şlerim devam etsin çünkü "tablet benim parçam". benim gibi iseniz bu markalardan uzak durunuz. çocuk oyuncağı olursa düşünülebilir. şu an tablet arayışım bitti mi. hayır.samsungun modelleri göz kırpıyor. note 10.1 bile 650 700 arasında elden çıkma SIFIR bulunabiliyor. onlardan birini alacağım. hiç olmazsa 2 yıl idare eder. evet teknoloji biraz da şans işi ama bu kadar sorun sık olunca şans gibi gözükmüyor;
    ARKADASLAR CUBE MARKA TABLETLERİ TAVSİYE ETMİYORUM UZAK DURUNUZ. bunu tek elimdeki tablet için demiyorum. montaj demontaj ve tamirattan biraz anladğım için özellikle yurtdışı sitelere baktığınız zaman ne kadar çok u30gt paket batarya ve touch screen alımının olduğunu görürsünüz. eğer bir markanın yedek parçası MÜŞTERİYE çok satılıyorsa orda bir sorun vardır. yine yorumum özneldir. eleştirilere açıktır. elimde daha öncede farklı markalardan tablet kalmıştır. neredeyse hepsi çöp olmuştur. kullandığım markalar VE çöp olanlar ; (SANEI, HUYNDAI, ONDA, AINOL RAMOS, CUBE). o yüzden ucuz olsun işimi görsün diyorsanız demeyin oyle olmuyor. yorum yapamadığım markalar (kullanmadım) PIPO, CHUWI.
    SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 15 Aralık 2013; 14:37:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

download firmware start (diyor)
    daha sonrada
    download firmware fail
    diyip hata veriyor. Sorun ne olabilir?

bu işlemle birlikte tablet artık açılmıyor. Fakat görev yöneticisinde tablet görünüyor. Şimdi ne yapmak gerekiyor?

tablet 32gb

Rockchip Batch Tool v1.5 de yeşil yanıyor (connected Devices, 7-3 olarak görünüyor)
    fakat tablet açılmıyor, firmware yüklenmiyor...

bizim arkadaştada aynı sorun vardı çözdük işi.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Düşme sonucu tabletimin ekranının camı kırıldı ancak tablet ve ekran çalışıyor (dokunmatik özelliği sorunsuz). Ekran koruyucu film ile ekranın camını kapladım ve bu şekilde tableti kullanmaya devam edebiliyorum.
    Zamanında sanalpazar'dan almıştım. Ürünün Türkiye distribütörüne gittiğimde kendi ithal ettikleri tabletler dışındaki ürünlere servis hizmeti vermediklerini belirttiler!
    Parçalar uymayabiliyor vs. bir sürü bahane belirttiler. Hatta olayı iyice abartıp Asus ve Samsung gibi markaların bile tabletlerinde aynı sorunlar olabildiğini belirttiler :)
    Markası ne olursa olsun aynı model bir üründe parçalar birbirine uymuyorsa eyvah demektir ve bilinen uluslararası markalarda böyle bir şey olması çok komik. İnanmadım tabi ki. Sonuçta bugün Samsung veya Asus bir tabletin ekranı kırılsa alakasız kimselerle muhattab olmak zorunda kalmadan ücreti karşılığında cihazı tamir ettirebilirsiniz.

Tabletin ekran camını değiştirmekle falan uğraşmak istemiyorum. Eğer tableti yedek parça amacıyla kullanmak üzere satın almak isteyen olursa satabilirim.
    Satın almak isterseniz pm'den bana ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

daha sonrada
    download firmware fail

bu işlemle birlikte tablet artık açılmıyor. Fakat görev yöneticisinde tablet görünüyor. Şimdi ne yapmak gerekiyor?

tablet 32gb

Rockchip Batch Tool v1.5 de yeşil yanıyor (connected Devices, 7-3 olarak görünüyor)

Nasıl çözdünüz ?

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunsea78

quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

daha sonrada
    download firmware fail

tablet 32gb

Nasıl çözdünüz ?

selamlar

hafıza kartına cwm dosyalarını attık tableti switch moda aldığımızda yazılım yükleyince çalıştı..

• MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    hangi dosyaları attın acaba elinde varsa bir yere yükleyip link verebilirmisin? Aynı sorunu bende yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammeddemir

hangi dosyaları attın acaba elinde varsa bir yere yükleyip link verebilirmisin? Aynı sorunu bende yaşıyorum.

Forumda SökücüTeam var onda vardı dosyalarhttps://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=565677

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.