Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaman2000

quote:

Orijinalden alıntı: sunsea78

quote:

kardeş açtıktan sonra ne yapacam onu soruyorum nasıl açacağımın videosunu izledim teşekkür ederim ama daha sonra hangi yolu izlemem gerekiyor?

! işareti geliyorsa içini açmana gerek yok.. daha önceki mesajlarıma bak.detaylı bir şekilde anlattım nasıl yapacağını.

selamlar.

evet arkadaşlar sonunda unbrick olayını yaptım tecrübelerimi anlatayım. en önemli haberim artık tableti açmanıza gerek yok. gerçi ben açmış bulundum ama boşuna [simage][/simage]

1- önce tft kartınıza en son image dosyasını atın.

2-tableti açınca ! işareti gelecek.

3- ses açma kapama ve power tuşuna aynı anda basın.

4- recovery menüsü gelecek.

5- tft yi çıkarıp takın (mount etmesi için)

6- update external storage firmware seçin

7- update edecek. artık bilgisayarınız u30gt yi görecek. ama driveri tanımayacak

8- tekrar ses açma kapama power a basarak recovery menüsüne girin

ve yeniden firmware yükleyin. bundan sonra tanımaya başlıyor va 1 nolu mesajdaki programla
    image dosyasını atın ve güle güle kullanın.

Not: bilgisayarın tanıması için 2 kere update yapman lazım...

kardeş recovery menü ye giremiyorum ki bi türlü açmıyor menüyü, ne yapmam lazım acaba? recovery menüye giremiyorum sadece ! işreti geliyor o da şarj aletini takınca o işaret geliyo, normalde o işarette gelmiyo açılmıyo hiç tablet, tf karta attım image dosyasını orjinal olanını rootsuz yani ama genede recovery menü ye giremedim. saygılar

power, ses açma ve ses kapama 3 tuşa aynı anda basıp açacaksın

selamlar

• sunsea78 denedim açılmıyor ama hala kaç kez denedim olmuyor, zaten şarja takınca geliyo ünlem işareti, normal açma kapamadan açolmıyo kardeş, şarjı takıyorum ünlem işareti geliyo sonra dediğini yapıyorum ama tablet kapanıyor, bi daha da ünlem falan yok yani.
  • TURGUT5258 kardeş hangi çeşit tornavida acaba adı falan varmı? T2 filan demişler önceki mesajlarda, acaba iphone açma tornavidası işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURGUT5258

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TURGUT5258

quote:

kardeş açtıktan sonra ne yapacam onu soruyorum nasıl açacağımın videosunu izledim teşekkür ederim ama daha sonra hangi yolu izlemem gerekiyor?

aç içini kısa devre yap kurtul sıkıntıdan.
    ben açtım kendim tamir ettim tabletimi eğer böyle bişeye kalkışırsan yardımcı olurum

kısa devre yaptıktan sonra kapatıp ne yapmam gerekiyor acaba? büyük ihtimalle yarın alacam t2 tornavidayı, garantisi yok zaten cihazın o yüzden girerim riske yani. kısa devre yapıp kapatacak mıyım cihazı sonra ne yapacam acaba??

bahsettiğim kısa devre yerleri o iki bağlantılı yeşille işaretlenmiş kısımdan oluşuyor.
    yapman gereken tableti çok naizk bi şekilde aç dikkat et hiç bi yerine herhangi bi kontrol kalemi falan dokundurma.
    açtıktan sonra kasanın arkasına bi usb kablo tak ama cubenin yanında gelen kablo olmasın mümkünse samsung usb kablosu olursa daha iyi olur.

kasaya bağladığın tableti içi açık vaziyette sabit bi yere koy.
    sonra rom atmak için kullanılan Rkbatchtool programını aç ve atıcağın romu seç daha sonra bu kısım önemli.

o iki noktaya bi kablo al ve iki tarafada dokundur ve aynı zaman da da power+ses açma tuşuna basılı tut. ve onda pc tableti tanıyacak ve programda mavi renk alacak sonra romu at tabletin açılacaktır inş.

takıldığın yer olursa sorabilirsin hadi kolay gelsin

upgrade mi yoksa restore mi yapacaz ve switch yapacak mıyız bunlardan önce?

• quote:

quote:

sadece restore yap aynı romu yükle temiz çalışsın sonra yükseltmek istiyosan upgrade yap.

ses+ ve power a basıp açtıgın için switch yapmana gerek yok
  • quote:

sunsea78 denedim açılmıyor ama hala kaç kez denedim olmuyor, zaten şarja takınca geliyo ünlem işareti, normal açma kapamadan açolmıyo kardeş, şarjı takıyorum ünlem işareti geliyo sonra dediğini yapıyorum ama tablet kapanıyor, bi daha da ünlem falan yok yani.

! geldiğiğnde bastın mı 3 tuşa birden

selamlar
  • quote:

quote:

sunsea78 denedim açılmıyor ama hala kaç kez denedim olmuyor, zaten şarja takınca geliyo ünlem işareti, normal açma kapamadan açolmıyo kardeş, şarjı takıyorum ünlem işareti geliyo sonra dediğini yapıyorum ama tablet kapanıyor, bi daha da ünlem falan yok yani.

! geldiğiğnde bastın mı 3 tuşa birden

selamlar

bastım, recovery menü gelmedi, bi müddet bekliyo sonra ünlem işaretide gidiyo sanki tablet kapanıyo gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

quote:

sadece restore yap aynı romu yükle temiz çalışsın sonra yükseltmek istiyosan upgrade yap.

aynı rom elimde yok v1.09 idi içindeki rom, ayrıca üç tuşa basmanın bi etkisi olmuyo tablet kapanıyo kendiliğinden, basıp bekliyorum bi süre sonra tablet kapanıyo, tekrar başa dönüyorum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynı rom elimde yok v1.09 idi içindeki rom, ayrıca üç tuşa basmanın bi etkisi olmuyo tablet kapanıyo kendiliğinden, basıp bekliyorum bi süre sonra tablet kapanıyo, tekrar başa dönüyorum..

3 tuşa bas kim dedi yok öle bişey

tablet kapalı olcak bilgisayara bağladığında

tamamen kapat tableti, bağla usb ile bilgisayara, rktools u aç, sonra ses+ a basılı tutarken power a basılı tut bilgisayar tanıyınca bırak tuşları

rktoolda o kare içi lacivert olacak sonra romu göster upgrade et yüklicek, checking de hata verirse bişey olmaz, usb yi çıkar tableti tekrar başlat o android robotu gelirse, reboot seçeneği var onu seç tekrar başlasın sonra açılması lazım normal

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamamen kapat tableti, bağla usb ile bilgisayara, rktools u aç, sonra ses+ a basılı tutarken power a basılı tut bilgisayar tanıyınca bırak tuşları

rktoolda o kare içi lacivert olacak sonra romu göster upgrade et yüklicek, checking de hata verirse bişey olmaz, usb yi çıkar tableti tekrar başlat o android robotu gelirse, reboot seçeneği var onu seç tekrar başlasın sonra açılması lazım normal

ben dedim tableti açınca recovery mod var.. setup gibi bir şey ona girmesi için basıyorsun androıid açılmadan menü geliyor. .. istersen bir dene..

selamlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben dedim tableti açınca recovery mod var.. setup gibi bir şey ona girmesi için basıyorsun androıid açılmadan menü geliyor. .. istersen bir dene..

selamlar...

tabletim açma kapama tuşundan açılmıyor, şarj kablosunu takınca açılıyor, defalarca denedim ama bi türlü recovery menü ye giremedim, tableti bilgisayara bağlarkende aynı şeyi yaşıyorum, şarj kablosunu bağlayınca ünlem işareti çıkıyor ama recovery menüye giremiyorum, şarj kablosunu bağlayıp, bilgisayara bağlayım diyorum rktool ilede aynı şekilde tarif ettiğiniz gibi yapıyorum ama bi türlü sürücüler yüklenip maviye dönmüyor kutucuk, o zamanda yükleme yapamıyorum doğal olarak, şarj aletini bağlamadan asla açılmıyor cihaz, şarjı yoksa bağlayıp şarj edeyim diyorum 7 saate yakın şarjda kalıyo ama durum gene aynı, galiba tabletin içini açmadan olmayacak bu iş

• quote:

sana bi program söyliycem onla tabletin NAND chipini silicen yani formatlican tableti bir nevi

sonra bi daha dene rom yüklemeyi
  • quote:

bu linkten indir sonra ROM FLASH TOOL u çalıştır, Erase NAND (IDB) tuşuna bas

• quote:

quote:

https://a170132.uranus.1blu.de//data/public/07f1a2c0b8c01f2d4b052108b8444133.php?lang=en

W versiyon için de çalışır mı bu program ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -cyanide

quote:

quote:

https://a170132.uranus.1blu.de//data/public/07f1a2c0b8c01f2d4b052108b8444133.php?lang=en

hayır H için ama erase nand yapabilirsin rom yükleyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 1 Şubat 2013; 22:34:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki sonra ne yapacam ve bu ne işe yarayacak? ayrıca yardımlarınız için teşekkür ederim, sana ve diğer arkadaşlara. indirip deneyecem, yalnız tekrar ediyorum bilgisayar tanımıyor tableti, bu program çalışır mı buna rağmen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman2000 -- 2 Şubat 2013; 1:25:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

peki sonra ne yapacam ve bu ne işe yarayacak? ayrıca yardımlarınız için teşekkür ederim, sana ve diğer arkadaşlara. indirip deneyecem, yalnız tekrar ediyorum bilgisayar tanımıyor tableti, bu program çalışır mı buna rağmen?

hocam o tablet eğer açılıyosa bilgisayar tanır mutlaka, benim dediğimi yapman için bilgisayarın tableti tanıması lazım

başka bilgisayarda dene veya başka usb portlara bağla mutlaka tanır, driverları düzgün yüklediğinden emin ol

1- tablet kapalıyken farklı usb ye bağla

2- ses + ya basılı tut sonra power tuşuna basılı tut yaklaşık 3sn kadar (rktools açıkken) zaten o sırada bilgisayarın tanıması, rktools unda görmesi lazım tableti

3- benim biraz önce dediğim programı indir, erase nand yap, başka bişey yapma

4- tekrar rktools a gel ordan istediğin romu göster programa "update" yap

5- checking kısmında hata verirse bişey olmaz çıkar usbden bi kaç sefer takrar baslat tableti

6- benim verdiğim linktede driverları var tanımıyosa bide onları yükle

• Merhaba arkadaşlar 51cube.com.tr den aldığım Faturalı 2 yıl garantili cube u30gt tablet bilgisayarımı satıyorum. ürün sıfır niyetine kılıfında kutusundadır. Yanında hediyelerle Mini hdmi kablosu ve kılıfı ile verilecektir.

satma nedenim yurt dışından hediye ipad geldi.bu cihazda boşta bekliyor.

en son çıkan versiyondur. geliştirilmiş yeni ses ve wifi çipi vardır.

piyasadaki eski sesi ve az çıkan wifisi çekmeyen tabletlerle karıştırmayınız.kusursuzdur.faturası eksiksiz kutusu ve yanında 50 tl değerinde mini hdmi kablosu ve kılıfı ile verilecektir.

anadolu yakası ataşehirdeyim. ilgilenenler pm atabilirler.

Fiyat 460 TL
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam o tablet eğer açılıyosa bilgisayar tanır mutlaka, benim dediğimi yapman için bilgisayarın tableti tanıması lazım

başka bilgisayarda dene veya başka usb portlara bağla mutlaka tanır, driverları düzgün yüklediğinden emin ol

1- tablet kapalıyken farklı usb ye bağla

2- ses + ya basılı tut sonra power tuşuna basılı tut yaklaşık 3sn kadar (rktools açıkken) zaten o sırada bilgisayarın tanıması, rktools unda görmesi lazım tableti

3- benim biraz önce dediğim programı indir, erase nand yap, başka bişey yapma

4- tekrar rktools a gel ordan istediğin romu göster programa "update" yap

5- checking kısmında hata verirse bişey olmaz çıkar usbden bi kaç sefer takrar baslat tableti

6- benim verdiğim linktede driverları var tanımıyosa bide onları yükle

vallahi tanıtamadım billahi tanıtamadım bilgisayara, nasıl iş bu ya ne yapacam ben bunu şimdi?

• quote:

ilk önce başka bilgisayarda dene olmazsa içini açarsın
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.