Şimdi Ara

Cube U30GT 10.1 IPS RK3066 1.5GHz Dual Core 16GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KESİNLİKLE OEM ÜRÜN DEĞİLDİR!!! ORJİNAL CUBE U30GT
    HIZLI KARGO HEMEN TESLİM 12 TAKSİT İMKANI!!!
    2012 Yeni Model
    10.1 inç CUBE U30GT IPS ULTRA KALİTELİ EKRAN!
    Yeni Seri Wifi ve Ekran Problemsiz!

10.1 inç IPS 10 bölge multitouch(ipad'lerde kullanılan 1280 x 800 çözünürlük ekran ve aynı boyda)Kapasitif Ekrana sahip Super Hızlı çift Çekirdek RK3066 1,5 Ghz işlemci sayesinde yüksek performans!
    1 GB DDR-3 RAM İLE ARTIK HERŞEY ÇOK FARKLI!
    İCE CREAM SANDWİCH DENEYİMİ!
    ANDROİD 4.03 YÜKLÜ OLARAK GELİR.
    MALİ 400 Quad Core Güçlü Grafik İşlemci Sayesinde Açamıyacağınız Oyun Yok!
    3D OYUN KEYFİ!
    Cihazda kullanılan kaliteli IPS Ekran sayesinde ipad2 kalitesinde ekran deneyimi!
    Muhteşem bakış açısı ve daha yoğun renkler!

Ekran koruyucu hediyeli!

Hem önde hemde arkada kamera (2 megapixel arka kamera)
    Ayrıca cihazdaki yüksek kapasiteli 8000Mah pil sayesinde 6 ila 10 saat arasında kullanım!

*Süreler kullanıma göre değişiklik gösterebilir.

Cube U30GT tam manasıyla büyük ekran isteyenlere çözüm sunuyor ve ipad'lerden geri kalmadığını özellikleriyle ispatlıyor! Ürünü çok rahat parmağınızla ipad2 , samsung galaxy tab'lerdeki kullanım rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Üstelik 4/1 fiyatına! Evet yanlış duymadınız cihazdaki IPS kapasitif ekran tam manasıyla ipad'lerdeki kullanım rahatlığını sunuyor.

Özellikler
    İşlemci: Rockchip RK3066 1.5GHz Dual Core
    Grafik işlemci: Mali 400 Quad Core
    Sistem: Android 4.03 Ice Cream Sandwich
    RAM: 1 GB DDR3
    Nand Flash Dahili Hafıza : 16GB
    Ekran Boyutu: 10.1 inç
    Özellik: IPS Kapasitif 10 Nokta Multitouch Çoklu Dokunmatik
    Çözünürlük: 1280 x 800
    Kart Desteği: Micro SD 16-32GB
    Kamera: Ön ve arka (2mega pixel)
    G Sensör: Var
    Bluetooth: var
    Hdmi: var
    Video: 2160p AVI,MOV,MP4,RMVB,FLV,MKV Popüler Formatlar
    Müzik: MP3,WMA,WAV,APE,AAC,FLAC
    WIFI: 802.11 b/g/n
    Kulaklık Girişi: 3.5mm
    Batarya: 8000MAh 6-10 Saat Kullanımı
    Ürün Boyutu: 210x190x10.6mm

Ürün ağırlığı: 620g
    Tablet ,usb kablo, adaptor

Neler yapabilirim?
    Web sayfalarını rahatlıkla açabilir internet üzerinden banka işlemlerini kolayca yapabilirsiniz. E-posta gönderip alabilir, gazete,kitap,dergi,pdf okuyabilir, Facebook,Tweeter,Myspace gibi sosyal medya araçlarında gezinebilir, web sayfalarında istediğiniz videoları Youtube..vb izleyebilirsiniz. Flash desteği ile flash destekli siteleride sorunsuzca açabilirsiniz. Youtube video'larını ve diğer sitelerdeki video'ları izleyebilirsiniz.Flash destekli siteleri açabilir uyumlu flash oyunları oynuyabilirsiniz.Hızlı işlemci sayesinde akıcı FULL HD VİDEO Deneyimi! 1080-2160p

Nedir bu Android Market Google Play?
    Android Market üzerinden gün geçtikçe sayısı artan binlerce bedava ve ücretli uygulama oyun programa ulaşabilirsiniz ve tek tıkla cihazınıza kurabilirsiniz.Full Android market erişimi sayesinde market'deki tüm uygulamalara erişebilir ve indirebilirsiniz.
    G-Sensor desteği sayesinde ekran otomatik olarak yön değiştiriyor.Aynı zamanda G-Sensor destekli oyunlarıda büyük zevkle oynama imkanı sağlıyor.Kitap okurken web sitelerinde gezerken cihazınızı dikey olarak tutup ekranı otomatik olarak çevirtebilirsiniz.

Çok iyi bir e-book e-kitap okuyucu artık binlerce kitabı gözlerinizi yormadan keyifle tablet'inizden okuyabilirsiniz! Güncellenebilir Firmware yazılım sayesinde cihazınıza yazılım yükseltmesi yapabilirsiniz. Cihaza *16-32 GB MicroSD bellek takarak kapasitesini arttırabilirsiniz.

Android işletim sistemiyle yapabilicekleriniz kullandığınız yazılımlarla orantılı olarak sürekli artacaktır.İhtiyaçlarınızı Mobil olarak ultra hafif taşınabilirlik avantajıyla kesintisiz sağlayın.Artık Kilolarca ağırlıkda Laptop taşımaya son! Multi-tasking *Çoklu uygulama çalıştırma* desteği sayesinde aynı anda birden fazla uygulama çalıştırıp hem müzik dinleyip hem arkadaşlarınızla messenger'dan konuşarak aynı zamanda web'de gezebilirsiniz.

Bilgisayarınıza indirdiğiniz filmleri dizileri cihaza kopyalayıp alt yazısıyla beraber izleyebilir yolda, otobüsde, servisde, okulda plajda film&dizi keyfi yapabilirsiniz. Word , Excel dökümanlarını görüntülüyebilir bu dosyaları yaratabilir üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.Cihazdaki Kapasitif dokunmatiği hassas ekran sayesinde muhteşem kullanım kolaylığı!

Cube U30GT 10.1 IPS RK3066 1.5GHz Dual Core 16GB

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fazla diyosun kardeşim
  • fiyat : 549 tl 12 taksit imkanı ile sanalpazar dan alabilirsiniz...

fiyatı fazla değil normal,
    1-ürünün gelmesini 1 ay bekleyecekseniz
    2-gelecek ürünün nasıl olduğunu düşünerek ( malum sorunlar) uykularınız kaçacaksa.
    3- Ürün sorunlu geldiğinde, gönderirken ödediğiniz paranın 3/1 ini kargo ücretine vermeyi göze alıyorsanız...
    Bu fiyat elbette size fazla gelir... :)))

• fiyatı düşürmeyi planlarsanız numaram 05453772884. arayabilirsin ustam
  • coX
    pm attım...

• quote:

Orijinalden alıntı: andmevirik

fiyat : 549 tl 12 taksit imkanı ile sanalpazar dan alabilirsiniz...

2-gelecek ürünün nasıl olduğunu düşünerek ( malum sorunlar) uykularınız kaçacaksa.
    3- Ürün sorunlu geldiğinde, gönderirken ödediğiniz paranın 3/1 ini kargo ücretine vermeyi göze alıyorsanız...

çüüüşşş...ohaaa...imdaaat yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arkadaştan aldım. 10 günde geldi cihaz.

Sanalpazar üzerinden aldım. Güvenilir satıcı. Taksit 12 ve 3 ay erteleme var. Fiyat normal beyler. Orjinal ürün oem değil

http://www.sanalpazar.com/Cube-U30gt-10.1-Ips-Rk3066-1.5ghz-Dual-Core-16gb__isp4163948
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezmi33

Bu arkadaştan aldım. 10 günde geldi cihaz.

Sanalpazar üzerinden aldım. Güvenilir satıcı. Taksit 12 ve 3 ay erteleme var. Fiyat normal beyler. Orjinal ürün oem değil

http://www.sanalpazar.com/Cube-U30gt-10.1-Ips-Rk3066-1.5ghz-Dual-Core-16gb__isp4163948

Arkadaşım hayırlı olsun cihazın ilk önce..
    ben alibaba üzerinde fiyatlarla karşılaştırınca doğal olarak bu arkadaşın fiyatına ohaaa çektim..
    zira alibaba üzerinden 415 tl ye 32 gb deri kılıflı ve 4.1 yüklü şekilde bu tableti alabiliyorlar. alanlarda var ama bu forumdan deil.

neyse güle güle kullan tabletini..ama bize de yorumlarını bildir lütfen..
    hatta bi video inceleme yap ilk ol forumda aç bi yeni başlık mümkünse.

• quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

quote:

Orijinalden alıntı: cezmi33

Bu arkadaştan aldım. 10 günde geldi cihaz.

Arkadaşım hayırlı olsun cihazın ilk önce..
    ben alibaba üzerinde fiyatlarla karşılaştırınca doğal olarak bu arkadaşın fiyatına ohaaa çektim..
    zira alibaba üzerinden 415 tl ye 32 gb deri kılıflı ve 4.1 yüklü şekilde bu tableti alabiliyorlar. alanlarda var ama bu forumdan deil.

neyse güle güle kullan tabletini..ama bize de yorumlarını bildir lütfen..
    hatta bi video inceleme yap ilk ol forumda aç bi yeni başlık mümkünse.

Hocam mutlaka dediğiniz gibi aracısız daha ucuzdur. Ama benim için taksit ve üzerine de aralığa taksit ertelemesi olunca çok avantajlı oldu. 12 taksitle aldım. Taksit ve aralıkta ödeme başlangıcını hafife almamk lazım

Bir de İstanbul şu anda trafik çok fena. İnanın bir yerde gümrükte falan takılsa ne trafik çilesi çekip gidecek ne de uğraşacak zamanım var.

Mutlaka inceleme koyarım bol da fotoğraf. Ben de alırken forumdan baktım tam detaylı istediğim fotolar yoktu.

• Tablet cOx ve Cezmi33 e sanalpazar üzerinden satılmıştır. alacak arkadaşlar stok 1 adet kalmıştır bilginize. sipariş verip ayırtabilirsiniz bayramdan sonra teslimat gerçekleşir.
    İyi forumlar diliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

quote:

Orijinalden alıntı: andmevirik

fiyat : 549 tl 12 taksit imkanı ile sanalpazar dan alabilirsiniz...

çüüüşşş...ohaaa...imdaaat yani

Sevgili pugulli61,
    düşüncenizi biraz daha kibar gösterebilirsiniz değil mi?
    ayrıca forumu takip ediyorsanız;
    1- satın alan arkadaşların 2 ayı aşkın süredir tablet beklediklerini..
    2-gelen tabletlerin sorunlu olduğunu
    burda yazmak istemiyorum ki birçok olay var ve bilen bilmiyen yorum doldurmuş durmuş...
    inanın çoğu o kadar komik ki.. aynı zamanda satıcı ve alıcı arkadaşlar mağdur ve rencide olmasın diye hiçbir yorum yapmıyorum oralarda... aynası iştir kişinin lafa bakılmaz sırrınca... isterseniz ve doğru yolu bulursanız hiç sıkıntısız tabletiniz 10 gün içinde elinizde... ve bütün risk bizde neyse yazacak daha çok şey var da...hayırlı forumlar

• iyi günler abilerben bunu yabancı bir sitede 180 dolara buldum videosunu felan izledim çok ii duruyor normalde bu özellikler 600tl den aşşağıyainmez sizce bu ürün gümrükte felankalırmı sahte çıkarmı veya sorun yaratıırmı acil cevap lütfenn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.