Şimdi Ara

CTF için Karakter [20-35 Lv.] & Server Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 20-35 lv. CTF event grubunda zevkine oynamak için karakter yaratmak istiyorum. 33-34 lv.da kalsa sanırım yeterli.

Aklımdaki karakterler;
    -CH - Int okçu (cold light pacheon)
    -EU - Wizard/Bard
    -EU - Dual axe (veya 2H)/Bard
    -EU - Warlock/Bard

Sadece aklıma gelenler, başka fikriniz varsa yazabilirsiniz. Ufak bir not: 2005-08 arası aktif olarak oynayıp bıraktım. Şimdi zevkine dönüş yapmak istiyorum.

AYRICA: Gold satın alınarak Karaktere 5dg silah, eldiven ve ayakkabı; 4dg kalan parçalar mutlaka So"X" olarak alınacaktır. Özellikle 4dg itemler min. SoM olmalı.

Bu itemleri kolayca edinebileceğim ve zevk alarak oynayabileceğim server hangisi? (Geçmişte venice'de oynadım, şu anda poseidonda oynamaktayım ama farketmez).

Ve bana ne kadar gold'a patlar?
    Ve itemler konusunda yardımcı olabilecek biri gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 12 Eylül 2010; 2:29:40 >

• Yok mu bu şekilde kendine zevk karakteri yapmış olan?

Bu arada yeni yetme bebelerden değilim hangi çarı açsam diye konu açıp oyunun zerresini bilmeyen.
  • Blade daha iyi bi seçim olur wizardlara rahat rahat ölmezsin. Eventta str karakter herzaman iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

Blade daha iyi bi seçim olur wizardlara rahat rahat ölmezsin. Eventta str karakter herzaman iyidir

Blade, ağır ve güçsüz kalmaz mı? Tabi müthiş dayanıklı olacak o ayrı.

Ama min. SoM blade ile bu güçsüzlüğüde halledebiliriz sanırım. Şiddetle cold imbue istiyorum o da ayrı bir şey

Amaçlarımdan biride 4-5 yaratığın araına girip millete yardımda edebilmek. Patır patır ölüyorlar kimse bir şey yapamıyor

Int okçu nasıl olur, armor giydirsek ve cold imbue kullansak? SoM set vs.

• Sox itemlere gerek yok o levelde xbow tek bi dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Sox itemlere gerek yok o levelde xbow tek bi dene istersen

xbow için 40'a çıkmak gerek çünkü skiller yetersiz. Ayrıca yine SoX item şart, maksat ezik wizardlardan tek yemeyelim.

Int Cold Armor Bow ve warlock/Bard hakkındaki düşünceleriniz neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

xbow için 40'a çıkmak gerek çünkü skiller yetersiz. Ayrıca yine SoX item şart, maksat ezik wizardlardan tek yemeyelim.

İkisi de wizlerden ve roguelardan tek yer. Blade de hala ısrarlıyım. SoX kalkan SoX silah olsun yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

quote:

quote:

İkisi de wizlerden ve roguelardan tek yer. Blade de hala ısrarlıyım. SoX kalkan SoX silah olsun yeter.

İlla blade diyorsunuz :) Peki, SoX blade kullanıp cold imbue yapsak? Çok eziyet çeker miyiz? Sonuçta az vurma gibi dezavantajını sox ile kapatabilir?

• Yav ac bi str bow clothlar için + lı itemler bile yeter FF 40 lvl se 40 fire 40 pacheon 40 light 20 cold yap he ilerletmem levelini diyorsan bence coldu da 40 yap snow acma phy def için acarsın El yakma fire olsun protector giy..Eline bi sox item alsan itemleride +lı yapsan yeterde artar bile
  • snow acma derken snow 20 lvldeki sekliyle kalsın Yoksa mp sıkıntısı cekersin pwplerde..Neden bow diyiyorum bence bowun critleri bile sana yeter Yada 2h bard yeridir ....Eger wizz acarsan FF bard Eline bi sox item aldımı +5 civar o lvlde yeter üstünüde dizersin sox itemle +3 civarı Tekte yatırırsın o lvldekileri ;) Alan malan ortalık duman oluır ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: The senator

snow acma derken snow 20 lvldeki sekliyle kalsın Yoksa mp sıkıntısı cekersin pwplerde..Neden bow diyiyorum bence bowun critleri bile sana yeter Yada 2h bard yeridir ....Eger wizz acarsan FF bard Eline bi sox item aldımı +5 civar o lvlde yeter üstünüde dizersin sox itemle +3 civarı Tekte yatırırsın o lvldekileri ;) Alan malan ortalık duman oluır ^^

Karakter 32-33 te kalacak. Çin olurs mastery sıkıntısı da olmaz, 3 buildde açılır valla

Str fire bow diyorsunuz, protector iyi seçim.

2h bardda hoş olur aslında ama wiz/bard daha tatlı olur

• 32 de kalacaksa benden sana tavsiye iyi bi farm yap(abartmadan =) )) Sora Hemn cold hem fire hem light hemde force ac pacheonun yanında..Tm skillleri maxlayacak sekilde farm yap hem forcedeki damage azaltma ws skilleri pwpde cokişine yarar coldla phy def kazanırsın fire le magic deff lightlada az da olsa hem attackın artar hemde bertaraf..Bence manyak olur bide pro secsen.ç..Bende Chn bow var Fire light cold(20 snow shileld için) ppwp kralı diyebilirim 4-5 kişi aynı anda dalıyor zor yatıyor Ki bowdaki crit zevki inanılmaz bence =) Tabi Wizz de olabilir dediğim gibi Bi sox alsan eline som bile yeter.. dresslerde sox olsa aboov tutabilene ask olsun ^^ Tabi tavsiyem bow
  • quote:

32 de kalacaksa benden sana tavsiye iyi bi farm yap(abartmadan =) )) Sora Hemn cold hem fire hem light hemde force ac pacheonun yanında..Tm skillleri maxlayacak sekilde farm yap hem forcedeki damage azaltma ws skilleri pwpde cokişine yarar coldla phy def kazanırsın fire le magic deff lightlada az da olsa hem attackın artar hemde bertaraf..Bence manyak olur bide pro secsen.ç..Bende Chn bow var Fire light cold(20 snow shileld için) ppwp kralı diyebilirim 4-5 kişi aynı anda dalıyor zor yatıyor Ki bowdaki crit zevki inanılmaz bence =) Tabi Wizz de olabilir dediğim gibi Bi sox alsan eline som bile yeter.. dresslerde sox olsa aboov tutabilene ask olsun ^^ Tabi tavsiyem bow

Peki bu okçumuz int olsa nasıl olur? Her şey aynı, sadece kol yakma cold olacak. Şahsen hme dondurup hemde sox bow + intin gücü ile rakibin gözlerinden yaş geleceğini düşününüyorum ama str olunca + olarak dayanıklılığımızda olacak :)

Tam olarak karar vermeden önce satın alacağım bir karakter var, onla kasarım kendi çarımı. Gold alıp SoX işinide hallederim tamamdır.

Bu arada armor giymeyi çok seviyorum, giydirsek olma mı?

• Karar verdim ben de char açıp 32ye kadar kasıcam buildimi de blade olarak karar kıldım
  • quote:

quote:

32 de kalacaksa benden sana tavsiye iyi bi farm yap(abartmadan =) )) Sora Hemn cold hem fire hem light hemde force ac pacheonun yanında..Tm skillleri maxlayacak sekilde farm yap hem forcedeki damage azaltma ws skilleri pwpde cokişine yarar coldla phy def kazanırsın fire le magic deff lightlada az da olsa hem attackın artar hemde bertaraf..Bence manyak olur bide pro secsen.ç..Bende Chn bow var Fire light cold(20 snow shileld için) ppwp kralı diyebilirim 4-5 kişi aynı anda dalıyor zor yatıyor Ki bowdaki crit zevki inanılmaz bence =) Tabi Wizz de olabilir dediğim gibi Bi sox alsan eline som bile yeter.. dresslerde sox olsa aboov tutabilene ask olsun ^^ Tabi tavsiyem bow

Peki bu okçumuz int olsa nasıl olur? Her şey aynı, sadece kol yakma cold olacak. Şahsen hme dondurup hemde sox bow + intin gücü ile rakibin gözlerinden yaş geleceğini düşününüyorum ama str olunca + olarak dayanıklılığımızda olacak :)

Tam olarak karar vermeden önce satın alacağım bir karakter var, onla kasarım kendi çarımı. Gold alıp SoX işinide hallederim tamamdır.

Valla int gerek yok fire verirsen hem critlerle adamları tekte alma ihtimalin yuksek..Silaha callange uygulayıp attack rate de basarksan tutabilene askolsun zaten :D..Armor giyeceksen ki str chara armor ne gerek diymi garmentede gerek yok o kadar cunki fire acınca mag def epey olur ki pro ile dengelersin bunu..Ve silahın sox olacagında birde FF O lvlde seni kimse tutamazki ^^ o lvldeki herkes genelde npc takılıyor

• quote:

quote:

quote:

Valla int gerek yok fire verirsen hem critlerle adamları tekte alma ihtimalin yuksek..Silaha callange uygulayıp attack rate de basarksan tutabilene askolsun zaten :D..Armor giyeceksen ki str chara armor ne gerek diymi garmentede gerek yok o kadar cunki fire acınca mag def epey olur ki pro ile dengelersin bunu..Ve silahın sox olacagında birde FF O lvlde seni kimse tutamazki ^^ o lvldeki herkes genelde npc takılıyor

Zırhları sadece savunma olarak görmeyin. Ataklara etkisi ciddi derecede var. Armor giyen str karakter maksimum hasarı verir. Gerçi çok ağır olacağız ama armor'a bayılıyorum

Ayrıca yeni bir akım başlatmaktan korkuyorum Baksanıza @| LuFFy | Piece |; de bu şekilde yapacakmış Blade ile event'in abisi olursun. Bütün canavarları tanklarsın, wizardlar sana teşekkür eder. Rakip takımın bölgesine onları oyalarken senin takımındakiler arkadan vurur. Vallahi süper olur

• Benim bir tane kasmadığım 34'de bıraktığım wizard var ctf için.. Wizard/Bard fakat bard olması ctf'de bir artı katmıyor..

Bence Wizard/Cleric uygun olur.. Hiç olmazsa arada bless kullanılır.. Res verilir.. Buff basılır.. Takıma da yarar olur..

Life açıp invisible basıp istediğinize tek atacaksınız zaten.. Tabii karşınızda br'si yüksek bir shield kullanan veya ctf için char yapmış biri yoksa..

Sanırım str char yapmaya karar verdiniz bunları söyledim ama.. Str için de bir şeyler söyleyeyim..

Ful sox blade char yapanlar görüyorum ctf için.. En son bir bladera 5 kişi saldırdı hepsini yatırıp çıktı aralarından..

Fakat 34 levelde bicheon da skill zenginliği fazla olmuyor..Güçlü bir blade/shield ve set ile üstesinden gelinebilir tabii..

• quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

Benim bir tane kasmadığım 34'de bıraktığım wizard var ctf için.. Wizard/Bard fakat bard olması ctf'de bir artı katmıyor..

Bence Wizard/Cleric uygun olur.. Hiç olmazsa arada bless kullanılır.. Res verilir.. Buff basılır.. Takıma da yarar olur..

Life açıp invisible basıp istediğinize tek atacaksınız zaten.. Tabii karşınızda br'si yüksek bir shield kullanan veya ctf için char yapmış biri yoksa..

Sanırım str char yapmaya karar verdiniz bunları söyledim ama.. Str için de bir şeyler söyleyeyim..

Ful sox blade char yapanlar görüyorum ctf için.. En son bir bladera 5 kişi saldırdı hepsini yatırıp çıktı aralarından..

Fakat 34 levelde bicheon da skill zenginliği fazla olmuyor..Güçlü bir blade/shield ve set ile üstesinden gelinebilir tabii..

Blader zengin olmadığı için düşünmedim zaten. Yoksa set npc olsun som wep+shield bile yeter.

Glavie de olabilir aslında.

Edit: ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR:

Dün arkadaşın 28 lv. wizardı ile CTF'ye girdim. Yalnız dlv. olmuş bir karakter, skilleri 32 lv.da. Herneyse girdiğimde 64+ adamla karşılaştım. Partide sadece ben 28 lv. idim geri kalanı 48-50 arası. Sonra karşı takımdan 64+ adam geldi bu nedir böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 13 Eylül 2010; 15:36:33 >

• 2h yap o zmn ... Ama dediğim gibi bowu bir dusun
  • Ya bazen oluyor öyle .. Yada capturenin bi bug ı vardı onu yapmıstır adamlar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.