Şimdi Ara

CSS için kulaklık tavsiyesi : düşündüğüm PLANTRONICS Gamecom 367 Gaming Kulaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gamecom 777 7.1 ses kartlısı 145 lira:D tavsiye ederim herkeze

367 74 lira

http://www.gameekstra.com/PLANTRONICS-GAMECOM-777-MIKROFONLU-71-OYUNCU-KULAKLIGI,PR-355.html
  • hocam acil lazım değilse biraz daha bekle . TT esports piyasaya yeni girdi ve kaliteli ürünler üretiyor biraz daha beklersen eğer daha fazla fikir sahibi olursun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: akindemirok

gamecom 777 7.1 ses kartlısı 145 lira:D tavsiye ederim herkeze

367 74 lira

http://www.gameekstra.com/PLANTRONICS-GAMECOM-777-MIKROFONLU-71-OYUNCU-KULAKLIGI,PR-355.html

pcde onboard ses kartı var sorun olmazmı?
  • CS 1.6 oynarken uzunca sure kullanmistim gercekten guzel kulaklik iyi bir ses kartin varsa veya iyi bir usb ses karti alirsan cok cok iyi performans elde edebilirsin.
  • Bende kullanıyorum gamescom plantronıcs kalıtelı bır kulaklık yaklasık 1 yıl olucak allaha sukur bır sorunum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bende kullanıyorum gamescom plantronıcs kalıtelı bır kulaklık yaklasık 1 yıl olucak allaha sukur bır sorunum yok

fps oyunlarındaki ve müzikdeki performansı nasıl?
  • gamecom 777 oyunda da muzıktede süper ses veriyor usbli kulaklık onboard dada bı fark yaratmıo yanı ses kartı var uzerınde
  • muzikte sesleri ıyı verıyor ha bazı kulaklıklar var mesela HP beat serisi yanlız yazmadıysam oyle bı bass verıyorkı kulaklık kafanda tıtrıyor hıcte rahatsız etmıyor ama o tur kulaklıklarla oyun oynayamazsın.ama gamescom ne oyle gumbur gumbur bass verıyor nede senı fps oyunlarında ses kasmada mahrum bırakıyor.uzerınde ses kartıda mevcut DOLBY kart.tasarımı cok hoş ses acma kısmı cok rahat 1.yag gıbı kayıyor ses acma kapama kısmı tasarımıda ıyı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.