Şimdi Ara

CSR Racing heyecanı devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NaturalMotion ve Zynga ortaklığında geliştirilen drag yarışı oyunu CSR Racing, devam oyunuyla yeniden Android ve iOS platformlarına geldi. İlk oyunu da çok beğenilen CSR Racing, şimdi daha iyi.

Canlı ve göz alıcı grafiklerle süslenen CSR Racing 2 oyununda, yine aracınızı seçerek yarışmaya başlıyorsunuz. Yarış yaptıkça para ve altın kazanıyor, bunları aracınızı değiştirmek veya daha da güçlendirmek için kullanıyorsunuz. Tek başınıza başladığınız oyunda, yavaş yavaş şehrin önemli gruplarına kendinizi kabul ettiriyor ve aralarına katılıyorsunuz. Aracın kontrolü ekran üzeri tuşlara dokunarak ve zamanlamaya dikkat edilerek yapılıyor.

Ayrıca Bkz.Hayaletleri önce cebinizde avlayın

50 lisanslı aracın yer aldığı oyunda, çok sayıda çevrimdışı yarış bulunuyor. Bunları tekrar tekrar kazanarak, aldığınız paranın miktarını artırabiliyorsunuz. Ayrıca sürekli kendinizi deneyebileceğiniz çevrimiçi kapışmalar da mevcut. İlerleyen süreçte artık bir profesyonel yarışçı haline geliyorsunuz. Heyecanı sürekli üst seviyede tutan oyun ücretsiz.

• Gerçekten güzel oyun bağımlılık yapıyor :)

• Menü geçişlerinin yavaşlığından oyuna ısınamadım

• CSR Racing'i zamanında acayip derecede oynardım ama bu daha sağlam olmuş. Çeteler ve geliştirilmiş araç özelleştirmeleri felan gayet sağlam duruyor. iOS için 1.24 GB bir boyutu var inmesini bekliyorum hala. Sanırım eski oyununun boyutu bu kadar değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rootz.

CSR Racing'i zamanında acayip derecede oynardım ama bu daha sağlam olmuş. Çeteler ve geliştirilmiş araç özelleştirmeleri felan gayet sağlam duruyor. iOS için 1.24 GB bir boyutu var inmesini bekliyorum hala. Sanırım eski oyununun boyutu bu kadar değildi.

İlk oyun 200 mb falandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun guzel ama oyunla alakali uyuz oldugum şey menu geçişleri cok yavaş ve herşeyden para koparmanin peşinde yine para verip aldığım birşeyi hemen kullanabilmem icin bile benden altin istiyor

• zamanında oynamıştım ama sıktıi 3.sü gelse iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.