quote:Orijinalden alıntı: destroy00 Camero varmi var ama camaro ,camero değil bu arada bmw 2002 aldım tavsiye ederim
quote:Orijinalden alıntı: hotandcold Bende 2002 ve 280sl arasında kaldım mercedesi aldım hacı ne yaptın ya 1.vites çok çabuk bitiyor
quote:Orijinalden alıntı: hotandcold Bende yeni oynuyorum hocam hiç bir fikrim yok aldım bile skyline gtr
quote:Orijinalden alıntı: zibidi gonzales quote:Orijinalden alıntı: hotandcold Bende yeni oynuyorum hocam hiç bir fikrim yok aldım bile skyline gtr İyi seçim t3 skyline ile rahat geçerseniz haber verirsiniz bende alırım geçince
quote:Orijinalden alıntı: hotandcold quote:Orijinalden alıntı: zibidi gonzales quote:Orijinalden alıntı: hotandcold Bende yeni oynuyorum hocam hiç bir fikrim yok aldım bile skyline gtr İyi seçim t3 skyline ile rahat geçerseniz haber verirsiniz bende alırım geçince bunundA 1.vites çok çabuk bitiyor bu arada senin merso kaç hp benim 325 rahat geçtim olivyayı
quote:Orijinalden alıntı: zibidi gonzales quote:Orijinalden alıntı: hotandcold quote:Orijinalden alıntı: zibidi gonzales quote:Orijinalden alıntı: hotandcold Bende yeni oynuyorum hocam hiç bir fikrim yok aldım bile skyline gtr İyi seçim t3 skyline ile rahat geçerseniz haber verirsiniz bende alırım geçince bunundA 1.vites çok çabuk bitiyor bu arada senin merso kaç hp benim 325 rahat geçtim olivyayı 313 ben geçmedim daha onu
quote:Orijinalden alıntı: hotandcold quote:Orijinalden alıntı: zibidi gonzales quote:Orijinalden alıntı: hotandcold quote:Orijinalden alıntı: zibidi gonzales quote:Orijinalden alıntı: hotandcold Bende yeni oynuyorum hocam hiç bir fikrim yok aldım bile skyline gtr İyi seçim t3 skyline ile rahat geçerseniz haber verirsiniz bende alırım geçince bunundA 1.vites çok çabuk bitiyor bu arada senin merso kaç hp benim 325 rahat geçtim olivyayı 313 ben geçmedim daha onu ipucu vereyim eğer deponun dolmasını bekliyorsa telefonun saatini 2 saat ileri al depo full oluyor