Şimdi Ara

CSR 2 Android versiyon sorunu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle iyi gunler herkese.CSR 2 oyununun en alt android gereksinimi 4.1 gerekiyor.Benim android surumum 4.2 olmasina ragmen Playstore da oyunu bulamiyorum .Web den baktigimda ise cihazinizla uyumlu degil diyor.Anlamadigim 4.2 android surumum olmasina ragmen neden playstore da oyunu goremiyorum...Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternetten orjinal apk yi indir ?

• Hocam onu da indirdim sonradan soyle bir sorunla karsilastim.Apk + datayı kurduktan sonra oyunu giriyorum biraz vakit gecirdikten sonra oyunu kapatip sonradan 2.kez girmeye calistigimda ise CSR²yazisindan sonra oyundan atiyor ve bunu herseferinden tekrarliyor bircok apk ve data denedim fakat cozum bulamadim...Buna bir cozum onerin var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rulli

Hocam onu da indirdim sonradan soyle bir sorunla karsilastim.Apk + datayı kurduktan sonra oyunu giriyorum biraz vakit gecirdikten sonra oyunu kapatip sonradan 2.kez girmeye calistigimda ise CSR²yazisindan sonra oyundan atiyor ve bunu herseferinden tekrarliyor bircok apk ve data denedim fakat cozum bulamadim...Buna bir cozum onerin var mi acaba?

demek ki oyun desteklemiyor.Ancak soyle yapabilirsiniz tek aklika gelen oyunu kapattiktan sonra penceler kismindan atmazsiniz.Ya da oyunun apksini yukledikten sonra silmeyin.Oyunun bilgilerini de kopyalayin her cikisinizda.Oyuna girmek istediginiz de oyunu silin yedeklediginiz oyun bilgilerini yeniden kuracaginiz oyuna atin.Tek cozum bu aklima geliyor maalesef

• Mantikli aslinda sagolun hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.