Şimdi Ara

Csgolounge yardımı basit bir soru !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba , ben csgoloungeye yeni üye oldum. Ve 1-2 maçtır oynuyorum.

Ama, şöyle bir durum oldu .

3 tane dandik silah koydum deneme amaçlı 0.04$ , 0.04$ ve 0.05$ lık 3 silah bastım. Ve potential reward ım 0.54 yazıyordu .

Neyse sonra baktım ki verdiğim takım kazanmış. Ama kazanma bölümüne baktığımda , benim silahlarım hariç hiç bir silah yok NEDEN ?

Hani şundan olabilir mi ? Sonuçta çok düşük oynadım . Düşük oynadığım için bunun eşdeğerinde yani potential reward ım 0.54 dü ya , ortada 0.54 lük bir item olmadığından mı kazanma bölümündeki kutum boştu ?

Şimdi tekrar oynadım. Yine kazanıpta , kazanma alanım boş olup olmamasından şüpheliyim doğrusu.

Yani 0.54 toplam kazancımsa , hem kendi silahlarımı tekrar geri verip + hem de 0.54$ lik eşdeğerde bir silahı da kazanç olarak vermesi gerekmiyormuydu ?

Bu konuda aydınlatıcı bilgi sahibi arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• golounge 0.2$ ı bile veriyor yani 0.54 kazandıysanız kesin olarak verir.

muhtemelen oynadıgınız maç için betler iptal edilmiştir

profilinize girin bet history kısmına bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccLJ

golounge 0.2$ ı bile veriyor yani 0.54 kazandıysanız kesin olarak verir.

0,8 vermedi 2 kere onunla alakası yok
    0,6 altında çok umutlanmayın bence bir de bunu konu açmanıza ne gerek vardı ? Lounge konusu var zaten orda yazsanız yardımcı olurduk.
  • hayır ilk kez kazanan kullanıcılara (sistemi ilkkez kayıt olanlara) bi seferlik sadece kendi itemlerini veriyor.Sonraki betlerinizde ise kazanırsanız itemler gelmeye başlıyor.Böylelikle ekstra kar etmiş oluyor :)
  • herkes sallamış bir şeyde 0.15 altında kazanç vermez
  • Hala tam kesin bir bilgi alamadım :S

Yani tam şu şoyledir diyemedik hiçbirimiz :S
  • https://steamcommunity.com/groups/csgolounge/discussions/8/617328967246168164/

Burada şöyle demiş : First of all, (It is normal to get no returns, if your potential reward is not above $1)

Bunun aksinde , alan oldumu yada bu cümleyi çürütebilen ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

https://steamcommunity.com/groups/csgolounge/discussions/8/617328967246168164/

Burada şöyle demiş : First of all, (It is normal to get no returns, if your potential reward is not above $1)

Bunun aksinde , alan oldumu yada bu cümleyi çürütebilen ?

quote:

Orijinalden alıntı: SivHD00

quote:

Orijinalden alıntı: ccLJ

golounge 0.2$ ı bile veriyor yani 0.54 kazandıysanız kesin olarak verir.

0,8 vermedi 2 kere onunla alakası yok
    0,6 altında çok umutlanmayın bence bir de bunu konu açmanıza ne gerek vardı ? Lounge konusu var zaten orda yazsanız yardımcı olurduk.

Demiştim okursanız....

• Siz ısrarla bu yazınızı yazıyorsunuz . E tamam 2 kere 0.80 ligi vermedi diyorsunuz . Yani yukarıdakine uyuyorsunuz ,

potansiyel kazancınız 1 doların altında demekki yukarıda paylaşılan doğru bilgi ;)
  • 3 tane dandik silah koydum deneme amaçlı 0.04$ , 0.04$ ve 0.05$ lık 3 silah bastım. Ve potential reward ım 0.54 yazıyordu .

DEMİŞTİM YUKARIDA .

Şu anda beti kazandım ve 0.54 luk 2 silah geldi BİLGİLERİNİZE ;)

Sorun ÇÖZÜLDÜ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.