Herkese merhaba , ben csgoloungeye yeni üye oldum. Ve 1-2 maçtır oynuyorum.
Ama, şöyle bir durum oldu .
3 tane dandik silah koydum deneme amaçlı 0.04$ , 0.04$ ve 0.05$ lık 3 silah bastım. Ve potential reward ım 0.54 yazıyordu .
Neyse sonra baktım ki verdiğim takım kazanmış. Ama kazanma bölümüne baktığımda , benim silahlarım hariç hiç bir silah yok NEDEN ?
Hani şundan olabilir mi ? Sonuçta çok düşük oynadım . Düşük oynadığım için bunun eşdeğerinde yani potential reward ım 0.54 dü ya , ortada 0.54 lük bir item olmadığından mı kazanma bölümündeki kutum boştu ?
Şimdi tekrar oynadım. Yine kazanıpta , kazanma alanım boş olup olmamasından şüpheliyim doğrusu.
Yani 0.54 toplam kazancımsa , hem kendi silahlarımı tekrar geri verip + hem de 0.54$ lik eşdeğerde bir silahı da kazanç olarak vermesi gerekmiyormuydu ?
Bu konuda aydınlatıcı bilgi sahibi arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
golounge 0.2$ ı bile veriyor yani 0.54 kazandıysanız kesin olarak verir.
muhtemelen oynadıgınız maç için betler iptal edilmiştir
profilinize girin bet history kısmına bakın
quote:
Orijinalden alıntı: ccLJ
0,8 vermedi 2 kere onunla alakası yok 0,6 altında çok umutlanmayın bence bir de bunu konu açmanıza ne gerek vardı ? Lounge konusu var zaten orda yazsanız yardımcı olurduk.
hayır ilk kez kazanan kullanıcılara (sistemi ilkkez kayıt olanlara) bi seferlik sadece kendi itemlerini veriyor.Sonraki betlerinizde ise kazanırsanız itemler gelmeye başlıyor.Böylelikle ekstra kar etmiş oluyor :)
herkes sallamış bir şeyde 0.15 altında kazanç vermez
Burada şöyle demiş : First of all, (It is normal to get no returns, if your potential reward is not above $1)
Bunun aksinde , alan oldumu yada bu cümleyi çürütebilen ?
quote:
Orijinalden alıntı: SivHD00
quote:
Orijinalden alıntı: ccLJ
0,8 vermedi 2 kere onunla alakası yok 0,6 altında çok umutlanmayın bence bir de bunu konu açmanıza ne gerek vardı ? Lounge konusu var zaten orda yazsanız yardımcı olurduk.
Demiştim okursanız....
Siz ısrarla bu yazınızı yazıyorsunuz . E tamam 2 kere 0.80 ligi vermedi diyorsunuz . Yani yukarıdakine uyuyorsunuz ,
potansiyel kazancınız 1 doların altında demekki yukarıda paylaşılan doğru bilgi ;)
3 tane dandik silah koydum deneme amaçlı 0.04$ , 0.04$ ve 0.05$ lık 3 silah bastım. Ve potential reward ım 0.54 yazıyordu .
DEMİŞTİM YUKARIDA .
Şu anda beti kazandım ve 0.54 luk 2 silah geldi BİLGİLERİNİZE ;)
Sorun ÇÖZÜLDÜ.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme