Şimdi Ara

Csgodoubleda withdrawda 150$ kaybettim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler olay 3-4 ay önce oldu withdraw yaparken takası reddetim gittim check statuse bastım site puanlarımı aldı ama itemlerim anladığınız üzere yok 3-4 aydan beri supporttan cevap yok ve kaç kere yorum attım ekledim yardım eden yok.Modların arkadaşlarını ekleyip rica ediyorum söyle diye yok.Listesinde mod veya ilgili biri olan yardım edebilir mi ? Her yerden yazdım cevap vermiyorlar.Şimdiden çok teşekkürler. Csgodoubleda withdrawda 150$ kaybettim

• dostum dandik mavi bi eşya için 4-5 gün bekledim. markete tekrar gelsinde alayım diye. sen 3-4 ay diyosun. o eşya kim bilir kimin elinde.
  • suç sitedeymiş gibi bi algı yaratmışsınız. 2-3 kere 20.-30 binlik eşya çektim hiçbir sorun yaşamadım 5 dk sürüyor.
  • Bin kere kullandım trade'de siteyi o yönde sıkıntı yok ve suçlamada oluşturmadım.
  • Gelen trade de bottan başka skin çekmeye çalıştıysan skinleri vermiyorlar.
  • Tradeyi iptal falanmı ettiniz floatı beğenmeyip?
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ve hayır.
  • sev7nn kullanıcısına yanıt
    Adamlar koskocaman yazmış trade teklifini iptal edersiniz refund olmadan coinleri kaybedeceksiniz diye üstüne bir su için havada sıcak.
  • Trade teklifini iptal edince puanlar geri gelir , sen büyük ihtimal karşı teklif yap dedin . Onun için support ticket at ve içine link koymadan anlat , resim çart curt bakmıyorlar direk loglardan check ediyorlar , süreside uzun sürer arada sırada withdrawa gir kontrol et . Cevap gelmiyor çünki ama kendiliğinden düzeliyor .
  • 3-4 ay beklemem sonucu şans bana güldü site kapanırken vermemeleri gereken coinsi verdiler ve çektim itemleri Bu arada ben normalde silmiştim ticketı bi adamda takası değistirmeden olmuş aynısı bende değiştirdiğimi atmadan yazdım ona yardım ederken işe bak adama yardım ederken bizde aldık nasibimizi 4-5 günde oldu alalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sev7nn -- 25 Temmuz 2016; 1:50:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.