Şimdi Ara

csgo ya bhop eklenmiş.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • silah seslerini değiştirirsin anlarımda zıplamayı niye bozuyorsun eski hali daha iyiydi.
  • bug
  • Bag

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugs bunny
  • bunu düzeltirler mi acaba yahu, mirage oynuyorum genelde ve resmen maçların seyri değişti. t side artık kolayca mid pencereden girebildiği için midi tutmak daha zor ve elzem hale geldi. adamlar patır patır girip jungle rush yapıyor.

ct side'da ise b'de kasanın üzerine çıkabiliyorsun ama o fazla etkili değil. hani fazla yükseğe zıplamak güzel ama değişecek mi bilmek gerek.

• Şuan düzeltiyorlar csgo betaya bakın görürsünüz 1 haftaya güncelleme gelir.
  • aynı gün guncelleme gelir ve düzelir diye bekliyodum ama sağolsun valve yeni operasyonla uğraşıyor para lazim tabi.

birde ne kadar dogru bilmiyorum ama uspye nerf geliyor galiba. öyle a sitedan pite tek atma falan bitecek. umarim gelir,glock ile usp arasinda çok fazla güc farki var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 21 Eylül 2016; 15:53:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

aynı gün guncelleme gelir ve düzelir diye bekliyodum ama sağolsun valve yeni operasyonla uğraşıyor para lazim tabi.

birde ne kadar dogru bilmiyorum ama uspye nerf geliyor galiba. öyle a sitedan pite tek atma falan bitecek. umarim gelir,glock ile usp arasinda çok fazla güc farki var.

Bence usp ye nerf yerine glocka buff gelsin silah mı su tabancası mı belli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uspye nerf gelmez. glocka buff da gelmez. gelirse glocka nerf gelir. hatta bir kere gelmişti başka bir olay yüzünden patchi geri çektiler
    ayrıca pitten glockla a sitea dümdüz peekliyorsan o senin sorunun

https://www.youtube.com/watch?v=dSrcUNCCdMU
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    0ops kullanıcısına yanıt
    ben o mesafiyi uzunluk anlamında demiştim. bu arada ben yanlış anlamışım şu videoyu. özel serverlardan bahsediyomuş. yeni inferno ile ilgili videoları olduğu için direk cs go ile ilgili sanmıştım şu videonun attığım saniyesini.

https://youtu.be/Sfzcon_je38?t=1m40s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 21 Eylül 2016; 19:07:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.