Şimdi Ara

Csgo trade sitesi veya Bot u ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sağlam bildiğiniz trade sitesi veya buna benzer birşey varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Ticaret Siteleri ve Botları

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip popüler bir çok oyunculu nişancı oyunudur. Oyuncular, silah kaplamaları, bıçaklar ve eldivenler gibi çeşitli oyun içi eşyaları toplayabilir ve takas edebilir. Bu eşyaların ticaretini kolaylaştırmak için çok sayıda CS:GO ticaret sitesi ve botu bulunmaktadır.

CS:GO Ticaret Siteleri

CS:GO ticaret siteleri, oyuncuların oyun içi eşyalarını diğer oyuncularla güvenli bir şekilde alıp satabileceği platformlardır. Bu siteler genellikle aşağıdakiler gibi çeşitli özellikler sunar:

• Güvenli ticaret sistemi
    • Geniş eşya yelpazesi
    • Kullanıcı dostu arayüz
    • Müşteri desteği

En popüler CS:GO ticaret sitelerinden bazıları arasında CSGOEmpire, SkinBaron ve DMarket bulunmaktadır.

CS:GO Ticaret Botları

CS:GO ticaret botları, oyuncuların eşyalarını otomatik olarak alıp satmalarını sağlayan yazılımlardır. Botlar, oyuncuların eşyalarını arama, fiyat karşılaştırma ve otomatik olarak en iyi anlaşmaları bulma gibi görevleri gerçekleştirebilir. Bu, oyuncuların zaman kazanmasına ve daha verimli bir şekilde ticaret yapmasına yardımcı olur.

CS:GO ticaret botları genellikle aşağıdakiler gibi avantajlar sunar:

• Otomatik ticaret
    • Rekabetçi fiyatlar
    • Hızlı ve güvenilir işlemler

En popüler CS:GO ticaret botlarından bazıları arasında CSGOFloat, Bitskins ve Buff bulunmaktadır.

Sonuç

CS:GO ticaret siteleri ve botları, oyuncuların oyun içi eşyalarını kolayca ve güvenli bir şekilde alıp satmalarına olanak tanır. Bu platformlar, oyuncuların koleksiyonlarını genişletmelerine, kar elde etmelerine ve CS:GO deneyimlerini geliştirmelerine yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cs.money

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tradeskinsfast.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan KILINÇOĞLU

cs.money

ak 47 neon revolution
    arıyorum bulamadım onerılerınız ıcın tşk. ederim cs.money de buldum ama :( benım ak-47 cop dıye kabul etmıyor oysakı 40-50tl rahat vardır :( etse alacaktım
  • Hangi skin var sizde ?
  • Cstrade.net

Sahibide benim herhangi bir sıkıntıda ulaşabılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renkus

Cstrade.net

Sahibide benim herhangi bir sıkıntıda ulaşabılırsınız.

Diğer sitelere göre oranlarıda daha iyi sağolsun güzel site
    bana ak 47 neon revolution lazım trade sıtelerınde bulamadım gıttı :( sizin sitedede yok lutfen gelırse kımseye verme bana sakla :D
    fn veya mw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaYTo -- 6 Kasım 2016; 23:58:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.