Şimdi Ara

CSGO polygon problemi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. bugün csgo polygona başladım. Deposit yapmayı beceremedim problem olduğu için bende internetten bulduğum bi kod ile 500 hediye coin aldım. Bu 500 ile oynamaya başladım ve şuan 16 dolara kadar çıktım.
    1. problem rulet oynarken sadece elimdeki max parayı koymama izin veriyor. 8 dolara kadar ççıktım ama 1-2 veya 7 dolarla oynamama izin vermedi. sadece bütün parayı bastığımda oynayabildim. bende riske edip girdim ve 16 dolar oldu. bu paraya kadar bu şekilde riske atarak geldim. Bu nasıl çözülür ? insanlar 2 dolarla bile girebiliyorken ben neden hepsini basmak zorunda kalıyorum ?

    2. problem şuan elimde olan 16 dolar ile hiçbirşey satın alamıyorum. withdraw a girip uygun fiyatta bi item seçiyorum steam url mi kopyalayıp onaylıyorum ama sorun var sayfayı yenile diyor. bir türlü düzelmedi çözümü var mıdır ?

    bilen biri yardımcı olursa sevinirim







  • Csgopolygon'da cok zaman geçirdim. Hic dediğin gibi birsey gelmedi basima tek kotu yani chat i kullanmak icin oynaman gereken miktar 2k dolardan 4k olmasiydi benim icin neyseki chatide actik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam URL derken takas URL'sinden bahsediyorsun değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEELY Kodunu Kullanarak 1dolar bedavadan bakiye alabilirsiniz iyi katlamalar
  • LIGHTMAGIC kodunu kullanarak freecoins alabilirsiniz
  • free hesapta her kodu kullanamazmıyız onceden kullanmadıgım kodu denıyorum You can activate a promotional code only one time. hatası verıyor yardım
  • beyler merhaba benim steam hesabım free bir heesap değil içinde birçok oyun var ve ben bu csgo polygon da bende olan kasalardan falan veerip coin almak istiyorum seçiyorum itemları ve bunu diyo lütfne yardımcı olun BENIM ADIM NAME is not available to trade. More information will be shown to BENIM ADIM NAME if they invite you to trade.

    bu arada benim adım name benim nickname im

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.