Şimdi Ara

Csgo parlaklık sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1Windows 10 a dun guncelleme geldi, güncellemeyi yaptım daha sonra ;
    1. Sorunum ; cs go ya giriyorum problem yok. yanlız alt-tab yaptığımda parlaklık gidiyor ekran karanlıklaşıyor. tekrar ayarlardan parlaklığı 1.6 ya getirmem gerekiyor. eskiden böyle birşey olmuyordu.

2.Sorunum ; Csgo yu açtıgımda fps 30 la başlıyor. sanırım ekran kartı geçişini yapmıyor sanırım. ancak
    Radeon ayarlarından csgo yu başlattığım zaman problem yok. fps normale dönüyor. bu son güncellemede oldu bunlar. ne yapmam lazım?

Csgo parlaklık sorunu

Ekran kartım güncel.

Sistemim .
    Windows 10 Pro.
    CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz
    RAM : Kingston 32 Gbytes DDR3 2133 MHz Ram
    VGA : AMD Radeon R9 280X 3 GB 384 Bit.
    MAINBOARD : Gigabyte Z87X-D3H Ultra Durable 5 Plus Motherboard
    Ayrıca Intel(R) HD Graphics 4600 olan kartıda güncelledim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS: GO Parlaklık Sorunu ve Çözümü

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) oyuncuları bazen oyun içinde parlaklık sorunları yaşayabilirler. Bu sorun, oyun deneyimini önemli ölçüde engelleyebilir. Aşağıdaki adımları izleyerek bu sorunu çözebilirsiniz:

• CS: GO Parlaklık Kodunu Kullan: Oyun içi konsola "brightness [değer]" kodunu girerek ekran parlaklığını ayarlayabilirsiniz. Değer 0 ile 1 arasında olmalıdır, burada 0 en karanlık ve 1 en parlak ayardır.

• Ekran Kartı Sürücülerini Güncelle: Ekran kartı sürücülerini en son sürüme güncellemek, parlaklık sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir. Sürücüleri üreticinin resmi web sitesinden indirebilirsiniz.

• Oyunu Optimize Et: Steam'de bulunan "Oyunu Optimize Et" seçeneğini kullanarak oyun ayarlarını optimize edebilirsiniz. Bu, ekran parlaklığını da içeren çeşitli ayarları otomatik olarak ayarlayacaktır.

• Windows Parlaklık Ayarlarını Kontrol Et: Oyun içi parlaklık ayarlarını değiştirmeden önce, Windows'un parlaklık ayarlarının doğru olduğundan emin olun. Windows Ayarları'na gidin ve Ekran sekmesini seçin.

• Farklı Bir Monitör Kullan: Sorun devam ediyorsa, farklı bir monitör kullanmayı deneyin. Bu, sorunun monitörünüzle mi yoksa diğer bir bileşenle mi ilgili olduğunu belirlemenize yardımcı olacaktır.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra sorununuzun çözülmesi gerekir. Sorun devam ediyorsa, teknik desteğe başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • FPS için Xbox DVR ayarını kapatırsanız sorun çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNOX

FPS için Xbox DVR ayarını kapatırsanız sorun çözülür.

kral adamsın. çok teşekkürler reis. işe yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmgnCn

Merhaba arkadaşlar.
    1Windows 10 a dun guncelleme geldi, güncellemeyi yaptım daha sonra ;
    1. Sorunum ; cs go ya giriyorum problem yok. yanlız alt-tab yaptığımda parlaklık gidiyor ekran karanlıklaşıyor. tekrar ayarlardan parlaklığı 1.6 ya getirmem gerekiyor. eskiden böyle birşey olmuyordu.

2.Sorunum ; Csgo yu açtıgımda fps 30 la başlıyor. sanırım ekran kartı geçişini yapmıyor sanırım. ancak
    Radeon ayarlarından csgo yu başlattığım zaman problem yok. fps normale dönüyor. bu son güncellemede oldu bunlar. ne yapmam lazım?

Csgo parlaklık sorunu

Ekran kartım güncel.

Sistemim .
    Windows 10 Pro.
    CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz
    RAM : Kingston 32 Gbytes DDR3 2133 MHz Ram
    VGA : AMD Radeon R9 280X 3 GB 384 Bit.
    MAINBOARD : Gigabyte Z87X-D3H Ultra Durable 5 Plus Motherboard
    Ayrıca Intel(R) HD Graphics 4600 olan kartıda güncelledim.

aynı sorunu yaşıyordum r9 380 kullanıyorum BNOX'ın söylediği çözüm işe yaradı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BNOX

FPS için Xbox DVR ayarını kapatırsanız sorun çözülür.

tşk ederim. işe yaradı.

ayrıca xbox u tamamen kaldırmak isteyen arkadaşlar varsa.

başlata "powershell" yazıp acılan programı yönetici olarak calıstırıp;

Get-AppxPackage *xboxapp* | Remove-AppxPackage

bu kodu yazarlarsa komple kalkıyor.

bu parlaklıkla ilgili çözüm önerebilecek varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmgnCn -- 25 Eylül 2016; 18:40:04 >
  • Parlaklık için 3. parti bi yazılım parlaklığı kontrol ediyorsa kapatman lazım. Bende control manager diye birşey vardı onu sildim halloldu
  • mat_monitorgamma "1.60000"
    mat_monitorgamma_tv_enabled "1"

Cfg dosyanıza bunu yazın karardığında yeniden cfg yi çalıştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSGO FPS drop problemi
    3 yıl önce açıldı
    FPS SORUNU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.