Şimdi Ara

CSGO KARAMBİT FELAN ENVANTER SATILIK (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
6.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu güncel
  • konu güncel.
  • konu güncel
  • konu güncel
  • konu güncel
  • güncell
  • konu güncell
  • konu güncell++
  • güncel+
  • hocam ağustostan beri olmuş 6 ay sen hala bu itemler market fiyatından mı saymaya çalışıyorsun zaten %70 ine satan bin türlü site bin türlü kullanıcı var ver %70 ten uğraşma bak ben 1 haftada sattım %70 ten 5 milyar nakit geldi yiyorum ağustostan beri hala bitmedi konu baltalamak gibi olmasın yanlış anlama sadece boşa uğraşma diye diyorum hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Başkan

hocam ağustostan beri olmuş 6 ay sen hala bu itemler market fiyatından mı saymaya çalışıyorsun zaten %70 ine satan bin türlü site bin türlü kullanıcı var ver %70 ten uğraşma bak ben 1 haftada sattım %70 ten 5 milyar nakit geldi yiyorum ağustostan beri hala bitmedi konu baltalamak gibi olmasın yanlış anlama sadece boşa uğraşma diye diyorum hayırlı satışlar.

Hayır dostum market fiyatından satmaya çalışmıyorum çok alıcı çıktı ama tek tek uğraşmak istemedim toplu satmayı düşündüğüm için alıcılarla anlaşamadık orda yazan itemler 2milyar tutuyor benim aklımdaki fiyat 1300 adamlar 1100 felan veriyor yeteri kadar indirim yaptığımı düşünüyorum 1200ede bırakabilirim.

• konu güncel++
  • Dostum nerde oturuyorsun 1200 e ben düşünebilirim belki kocaeli yakınlarındaysan, değilsen de satmanda yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Başkan

Dostum nerde oturuyorsun 1200 e ben düşünebilirim belki kocaeli yakınlarındaysan, değilsen de satmanda yardımcı olabilirim

Dostum ankarada oturuyorum. @Mustafa Başkan
  • konu güncel+
  • konu güncelll
  • konu güncelll++
  • konu güncelll.
  • Konu güncellll+
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.