Şimdi Ara

Csgo için klavye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kişiye göre degişir istek ve arzular :) sesten hoşlanmıyorsan mekanik alabilirsin eğer sorun değil diyorsan Logitech G-510 işini görebilir.
  • Razer Blackwidow Chroma almıştım şubat ayında şuanda esc ve m1 tuşum kafasına göre çalışıyor veya çalışmıyor. Parma izi de bırakıyor. Ben şuan bu konuyu yeni klavye ne alabilirim diye ararken buldum. Daha 1 sene bile olmadan yıllarca kullanacağımı düşündüğüm mekanik klavye maceram Razer yüzünden çok kötü başladı. Şuan SS veya Logitech düşünüyorum ben de. Corsair Türkiyede nerede var bilmiyorum ama onu da es geçmemek lazım. Ama güvenilir olarak en azından mağazalarda SS ve Logitech daha aşina ürünler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanık klavye onerırım bende 7g var 2 tane usb gırısı var mouse baglayabılrısın 7g 300tl almsıtım onnumara el koyma yerıde var 6g2 iyi biraz daha pahlı ama kulaklık gırısı var mekanık !!!!
  • Beyler sizce G910 mu daha iyidir yoksa G710 + mı ?

• Bütçe sınırsız demişsin eğer gerçekse logitech g910 al her bakımdan güzel ve kullanışlı razer mekaniklerde çin malı kullanıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukcesur

Bütçe sınırsız demişsin eğer gerçekse logitech g910 al her bakımdan güzel ve kullanışlı razer mekaniklerde çin malı kullanıyo.

Banada öyle geliyorda ne biliyim G710+ da güzel ve rahat görünüyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: GGbeyler

quote:

Orijinalden alıntı: farukcesur

Bütçe sınırsız demişsin eğer gerçekse logitech g910 al her bakımdan güzel ve kullanışlı razer mekaniklerde çin malı kullanıyo.

Banada öyle geliyorda ne biliyim G710+ da güzel ve rahat görünüyor yani

Kesinlikle g710+ cok rahat ve kaliteli kesinlikle iş görüyor ama g910 da çok üst düzey bir klavye.Bütce sınırsız diye g910 dedim ama dersen oda çok lüks direk sana g710 önerrim hem ergonomik hem sağlam hem kullanışlı. Yan tuşlara bind koyarsın takılırsın

• Hala G710+ ile G910 arasında kararsızım yardım lütfen

• GGbeyler G kullanıcısına yanıt
    G910 kesinlikle. Herşeyiyle üstün karizmatik rahat klavye dokunmayı bırak görsen kalite akıyor
  • bu tartışmaları anlamiyorum parmak izi nedir klavyeye bakarakmi oynuyorsun tek onemli olan sey elinin alismasi nekadar ragatsiz edici olursa olsun boyle kosesi elinin konumuna falan gelip canini yakmadigi yada elini oynattiginda agriya sebep vermedigi surece her klavye ayni bir arti olarak tepki suresi dusuk klavye kullanirsan az bir miktarda avantaji olur

• Razer BlackWidow Chroma , gerek programı gerek kalitesiyle diğerlerinş susturur bana göre. Özellikle yazılımı kalitesini belli ediyor. Kesinlikle razer almalısın. Ama eğer mouse yoksa alma. Önceliğin mouse olmalı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.